van usumesin diye sahaya atki atinca daha fazla ceza aldik galiba
Sent from my iPhone using Tapatalk
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Turkiye super kupa maci 2014
??k?ş
X
-
Ntvspor?da Federasyon cezalara itiraz etti diye alt yaz? var...Cezalar? az bulduklar? i?indir de?il mi?...
Bir yorum yaz:
-
?s'ye saha kapatma vermeleri laz?md?.
ka? kez yabanc? maddeden oyun durdu.
250 bin tl cezay? biz sadece ?erefsiz hakemler Be?ikta?'tan ne ister dedi?imizde al?yoruz.
bu paralar ?ok az.
milyon TL baz?nda ceza yesin ?erefsizlerle toto?lar
Bir yorum yaz:
-
Aslı Nadir E?me tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterB?t?n pisli?i gs taraftar? yapt? nas?l daha az ceza al?yor bunlar
Bir yorum yaz:
-
Aslı Mehmet Erhan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterfb 250 bin, gs 120 bin tl ceza alm??. Volkan'a da 3 ma? kitlemi?ler, az bile alm?? asl?nda. 9 ma?tan bahsediliyordu ??nk?.
Bir yorum yaz:
-
gs 250 bin, fb 120 bin tl ceza alm??. Volkan'a da 3 ma? kitlemi?ler, az bile alm?? asl?nda. 9 ma?tan bahsediliyordu ??nk?.En son düzenleyen Mehmet Erhan; 28-08-2014, 23:30.
Bir yorum yaz:
-
Futbol Federasyonu ayr?ca Fenerbah?e ve Galatasaray?? da S?per Kupa ma??nda taraftarlar?n?n yapt??? ?irkin ve k?t? tezah?rat nedeniyle Disiplin Kurulu?na sevk etti.
Sadece k?t? tezah?rat yabanc? maddeler neden yok.
Bir yorum yaz:
-
Volkan Melo'nun ?zerine s??ramam??.
Memleketinde bu hareket dansm??. Sevin?lerini b?yle kutluyorlarm??.
Volkan ay?n?n ?nde gideni; sorsan muhtemelen kendi de itiraz etmez ama GS'nin bu z?rlamas? da cidden komik.
Melo'nun Emre at?ld?ktan sonra ??kard??? dile sahip ??kt?n. I??l denen spastik bayan basketbol kaptanlar? haftalarca olur olmad?k yerde o hareketi yapt?. Ge?irdik i?aretini "dans etmi? can?m" diye sahip ??kt?n.
?imdi Volkan ?zerine u?arsa, oras?n? buras?n? g?sterirse sessiz sedas?z oturacaks?n. Zorlar?na da gitmesin...
Bir yorum yaz:
-
Aslı Doruk Kaymak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBir grup fenerlide diyorki " efendim Volkan kosuyordu kalsik sevinciniyapiyordu, melo ona kicini cikartti sanki volkan ustune atlamis gibi oldu"
tamam melo kadar serefsiz pislik bir adam gormedim turkiye liginde ama volkan ayisida bildigin ustune ustune kistirtmak icin kosuyor. adam penalti kacirmis zaten sende ayiplik yapiyorsun bariz. ne mal insanlar var ya
Bir yorum yaz:
-
Bir grup fenerlide diyorki " efendim Volkan kosuyordu kalsik sevinciniyapiyordu, melo ona kicini cikartti sanki volkan ustune atlamis gibi oldu"
tamam melo kadar serefsiz pislik bir adam gormedim turkiye liginde ama volkan ayisida bildigin ustune ustune kistirtmak icin kosuyor. adam penalti kacirmis zaten sende ayiplik yapiyorsun bariz. ne mal insanlar var ya
Bir yorum yaz:
-
?ngiliz bas?n? Volkana ay? demi?.
Ay?n?n gecesi. Sahaya yabanc? madde ya??yor ama Ay? umursam?yor. Ahahahaaaha
Kaynak zilliyet
Bir yorum yaz:
-
benzer hareketlerden benim Nouma'm? harcayan g?zel ?lkem volkan? 1-2 ma?la cezaland?r?p olay? ge?i?tirecekse yaz?klar olsun. Bir taraftar olarak hakk?m? helal etmem ?teki d?nyada... Nouma nas?l muamele g?rd?yse ayn?s?n? g?rmeli, hem volkan hem melo...
Bir yorum yaz:
-
Aslı Mert Kavuzlu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterantu'nun forumlar?nda bile Volkan'a ?ok pis tepkiler var.Hatta en az 10 ma? ceza almal? diye ba?l?k bile a?m??lar
Bir yorum yaz:
-
??in ?irkeflik taraf?n? konu?maya gerek yok, al??t?k zaten..
Futbol olarak bakt???m?zda Gs hala tatilden ??kamam??. D?nya kupas?na gidip gelen Schneider bildi?imiz i? ve Pazartesi sendromlar?nda. Futbolculuk ve karakter olarak en b?y?k ?anslar?, Muslera ve Semih. Stopere ve forvete ?zellikle Drogba'dan sonra kesinlikle ihtiya?lar? var.
Lig fikst?r?nde ilk ma?lar? da zorlu g?r?n?yor. Bu sene en g?vendikleri b?lge orta sahalar?. Gol y?k?ne katk? yapmak zorunda olan adamlar?ndan Olcan'?n 10, Sel?uk 7-8, Melo ortalama 5 gol ve asistler yapmal?. Ama ?u g?r?nt?leriyle ilk 5 haftada 3 galibiyet al?rlarsa ?ok iyidir.
?zellikle ilk haftalar deplasmanda kolay ma? kazanamazlar.
Fb de ise ?smail Kartal etkisi iyi motivasyon yapm??. Olimpiyakos ve Roma ma?lar? daha haz?r bir g?r?nt?ye ??karm?? tak?mlar?n?. Bir de 2 senedir bu kupay? rakiplerine vermi? olmas? zaten onlar? favori k?l?yordu. Ben ?ahsen bu kupay? Volkan'a ra?men fenerbah?enin almas?n? istiyordum.
?yi de oynad?lar, ileride Emenike yerine daha klas, bitirici adam olsa farkl? olurdu. Tak?m?n art?lar? bence Caner, G?khan, Topal, ve Sow. Defans?n g?be?inde Bekir idare etmeye ?al???yor ama zor. Egemen'in d?nmesi form tutmas? vs derken oras? s?k?nt?l?, belli. Meireles al g?l?m ver g?l?me devam, Emre 45 dakikal?k art?k, Emenike teknik yok, oyun zekas? hi? yok sezon boyunca asans?r olur. Kuyt g?rev adam? ama lig i?in yeterli gibi. Diego'nun da 20-25 ma?tan fazla lig ma??na ??kaca??n? sanm?yorum.
Sonu? olarak ?uan ki rakibimiz Fenerbah?e. Ama kulubelerinin zay?f oldu?unu d???n?yorum.
Bizim yapaca??m?z 2 transfer uzun maratonda fark?n? ortaya koyar ve ?ampiyonlu?un ?ok uzak olmad???n? g?sterir.En son düzenleyen Yasin Teke; 26-08-2014, 16:13.
Bir yorum yaz:
-
Aslı R?dvan K?ro?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterd???n?yorumda volkan bu hareketlerin onda birini pascala yap?cak sonunu d???nemedim
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: