Duyuru

??k?ş
Hen?z duyuru yok

Turkiye super kupa maci 2014

??k?ş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Bir grup fenerlide diyorki " efendim Volkan kosuyordu kalsik sevinciniyapiyordu, melo ona kicini cikartti sanki volkan ustune atlamis gibi oldu"

tamam melo kadar serefsiz pislik bir adam gormedim turkiye liginde ama volkan ayisida bildigin ustune ustune kistirtmak icin kosuyor. adam penalti kacirmis zaten sende ayiplik yapiyorsun bariz. ne mal insanlar var ya

Yorum Yap

Aslı Doruk Kaymak tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
      Bir grup fenerlide diyorki " efendim Volkan kosuyordu kalsik sevinciniyapiyordu, melo ona kicini cikartti sanki volkan ustune atlamis gibi oldu"

tamam melo kadar serefsiz pislik bir adam gormedim turkiye liginde ama volkan ayisida bildigin ustune ustune kistirtmak icin kosuyor. adam penalti kacirmis zaten sende ayiplik yapiyorsun bariz. ne mal insanlar var ya
      Hatta melo'nun penalt?y? atmadan ?nce 2,5 denen hareketi yapt???n? s?yleyen oldu.

Yorum Yap

Volkan Melo'nun ?zerine s??ramam??.
        Memleketinde bu hareket dansm??. Sevin?lerini b?yle kutluyorlarm??.

Volkan ay?n?n ?nde gideni; sorsan muhtemelen kendi de itiraz etmez ama GS'nin bu z?rlamas? da cidden komik.
        Melo'nun Emre at?ld?ktan sonra ??kard??? dile sahip ??kt?n. I??l denen spastik bayan basketbol kaptanlar? haftalarca olur olmad?k yerde o hareketi yapt?. Ge?irdik i?aretini "dans etmi? can?m" diye sahip ??kt?n.
        ?imdi Volkan ?zerine u?arsa, oras?n? buras?n? g?sterirse sessiz sedas?z oturacaks?n. Zorlar?na da gitmesin...

Yorum Yap

Futbol Federasyonu ayr?ca Fenerbah?e ve Galatasaray?? da S?per Kupa ma??nda taraftarlar?n?n yapt??? ?irkin ve k?t? tezah?rat nedeniyle Disiplin Kurulu?na sevk etti.
          Sadece k?t? tezah?rat yabanc? maddeler neden yok.

Yorum Yap

gs 250 bin, fb 120 bin tl ceza alm??. Volkan'a da 3 ma? kitlemi?ler, az bile alm?? asl?nda. 9 ma?tan bahsediliyordu ??nk?.
            En son düzenleyen Mehmet Erhan; 28-08-2014, 23:30.

Yorum Yap

Aslı Mehmet Erhan tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
              fb 250 bin, gs 120 bin tl ceza alm??. Volkan'a da 3 ma? kitlemi?ler, az bile alm?? asl?nda. 9 ma?tan bahsediliyordu ??nk?.
              B?t?n pisli?i gs taraftar? yapt? nas?l daha az ceza al?yor bunlar

Yorum Yap

Aslı Nadir E?me tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
                B?t?n pisli?i gs taraftar? yapt? nas?l daha az ceza al?yor bunlar
                Tak?mlar? ?a??rm???m, d?zenledim mesaj?.

Yorum Yap

?s'ye saha kapatma vermeleri laz?md?.
                  ka? kez yabanc? maddeden oyun durdu.
                  250 bin tl cezay? biz sadece ?erefsiz hakemler Be?ikta?'tan ne ister dedi?imizde al?yoruz.
                  bu paralar ?ok az.
                  milyon TL baz?nda ceza yesin ?erefsizlerle toto?lar

Yorum Yap

Ntvspor?da Federasyon cezalara itiraz etti diye alt yaz? var...Cezalar? az bulduklar? i?indir de?il mi?...

Yorum Yap

van usumesin diye sahaya atki atinca daha fazla ceza aldik galiba

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                      X