Duyuru

??k?ş
Hen?z duyuru yok

Turkiye super kupa maci 2014

??k?ş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Yeni talimatlara g?re tarafs?z sahada ceza al?n?rsa deplasmanda gecerliymis. Resmen rezillik, b?yle bir?ey var m? ba?ka ?lkede?

Bu yeni talimatlar? daha iyi bilen biri varsa a??kl?k getirebilir mi?

Skickat fr?n min GT-N7105 via Tapatalk

Yorum Yap

Gs iki ?? oyuncu alamazsa clde pert ederler.
      birde kimi alsa kimi kesecek ? 5 yabanc?l? ligde kalecisi bir kontenjan? yiyor zaten. Yerli oyuncu kalitesi cok iyi de?il

kaleci ve meloyu sneijderi kesemez
      Hala da Forvet ve stoper almak istiyorlar
      Bu durumda bruma amrabat telles chedjou asla oynayamayacak. Cinconda i?ler ?ok kar???k...

fbde ise diego girerse meirelles alvesten biri kesilecek tak?m dengesi bozulabilir.

Yorum Yap

Ay? volkana bak vuracaklar bunu d?sarda cocuguna yaz?k olacak haberi yok salag?n

Yorum Yap

Aslinda bu renklilere tesekkur etmemiz lazim bir kez daha bize iyiki Besiktasliyim dedirttikleri icin.

Yorum Yap

Volkan 'Belediye sokak k?peklerini zehirlesin yoksa i? bana kalacak ' demi?. Ger?ekten ac?nas?,zavall?, z?r cahil bir adam bu

Yorum Yap

"Manisa'da S?per Kareler" - Lig TV

Bir tane olumsuz haber yok sitede.

Yorum Yap

https://www.facebook.com/photo.php?v=10152661387098713

Yaaaaa Allah senin cezani versin...Seni atmayan hakeminde cezasini versin...

Yorum Yap

?lkede futbol ne hale gelmi? arkada?. ?yiye gidece?ine daha da pisli?e bat?yor. Sonras?n? g?remiyorum bile.

Y?neticiler resmi site arac?l??? ile birbirlerine hakaret edecek k?vama geldiler.

Futbolcular taraftar?na k?f?rl? tezahurat yapt?racak hale gelmi?ler.

Taraftar desen zaten Allahl?k.

Nereye gidiyor bu i?in sonu kestiremiyorum.

Yorum Yap

O gerizekal?n?n en ?nde flama ta??yan? olan yay?nc? kurulu? en b?y?k 2 velinimetine bok s?rd?rmemek i?in elinden geleni yap?yor ama ?u ?ok net ki, fb ve gs'yi birka? seneli?ine kapatsan T?rk futbolu en az bir seviye yukar? ??kar, marka de?eri de katlan?r.

Yorum Yap

Bakal?m fb ve gs ceza alacak m??

Yorum Yap

https://vine.co/v/MlqzWKEA7Uj

Yorum Yap

Saha zemini facia, taraftarlar?n atmad?klar? cisimler kalmad?,k?f?rler havada u?u?tu, hakemler ma?? kontrol edemedi, erman toro?lunun yorumlar? rezillik, nereden tutarsan tut kopar.
                          Ulan Soma deniliyor, geride b?rakt?klar? onca can var bunlar et derdinde.
                          Futbol ad?na bir ?ey g?remedim ben, yemi?im b?yle kupay?...
                          Cezalar? bekliyorum art?k...

Yorum Yap

Gese ve febeyle ?u andaki futbol yap?s?nda; patates ederiz.

Yorum Yap

antu'nun forumlar?nda bile Volkan'a ?ok pis tepkiler var.Hatta en az 10 ma? ceza almal? diye ba?l?k bile a?m??lar

Yorum Yap

Her?ey adamlar?n istedi?i gibi oluyor malesef ?lkemizde s?rekli g?ndemde kalmay? ba?ar?yorlar.

Y?neticisinden futbolcusuna taraftar?na kadar bu kadar kavga g?r?lt? i?inde olma sebepleri zaten s?rekli g?ndemde olmak ba?ka bir ama?lar? yok.

Sonra ??k?p internette sanal alemde en ?ok biz konu?ulduk diyorlar, b?yle an?lmak konu?ulmak ne kadar ho?lar?na gidiyor ise.

Ersun Yanal g?nderildikten sonra demit?im febe s?rf gaz ile ?al??an bir tak?m vereceksin gaz? oynas?nlar. B?y?k ihtimal ile de d?n ma?tan ?nce aziz ba?kanlar? ??k?p adam gibi oynay?n sizin i?in hocay? yolllad?m demi?tir. ?yle bir h?rs yapm??lard? ki bunun ba?ka bir a??klamas? yok malesef, bu gaz ile ligde de epeyce bir s?re giderler.

Volkan i?in ise yaz?lacak ?ok ?ey var ama ma?tan sonraki att??? depar her halde d?nya rekoru idir, bu nas?l bir h?rst?r bu nas?l bir a??klamad?r ben utand?m. Madem o kadar delikanl?s?n sokaktaki masum g?nahs?z k?peklerden ne istiyorsun ??k adam gibi isim ver konu?. D?n bir kere daha sevdim o masum sokak k?peklerini onlar?n en az?ndan kimseye ?fkesi kimseye bir zarar? yok.

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X