D?n beyaz futbolu izlerken ?ok e?lendim, yap?lan makaralar? hat?rlad?k?a hala g?l?yorum, hayatta her ?eyi her zaman ciddiye almamak gerekiyor, bazen ak???na b?rak?p do?a?lama tak?lmak da laz?m. Ki d?n yap?landa oydu. hayat?n gerginli?ini bir nebze de olsa savu?turduk,
Sinan?n erteme - obamay? canl? yay?na ba?layam?yor muyuz ertem? sorusu neydi ?yle
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
TV'de Spor Programları ( Tüm Haber ve Yorumlar )
??k?ş
X
-
Aslı Batuhan Baydar tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBurada Beyaz tv'de ki program?n aptall?klar?ndan bahsedip g?l?p e?lenen arkada?lar? g?r?nce ger?ekten ?a??r?yorum.Bo?una dememi?ler her mal?n bir al?c?s? vard?r diye.
Sen neye g?l?yorsun biraz bahset bizde faydalanal?m.B?t?n g?n youtubeda Cem Y?lmaz m? izliyorsun ?
O adamlar spor program? de?il show yap?yorlar zaten . Senin,benim gibi adamlar?n g?nl?k hayatta yapt??? makaran?n kral?n? ?eviriyorlar.Bu da insanlar?n ho?una gidiyor.
Zira g?n?n her dakikas? Cem Y?lmaz izleyip,Victor Hugo okuyup,CERN ara?t?rmalar?n? tart??am?yoruz.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Batuhan Baydar tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBurada Beyaz tv'de ki program?n aptall?klar?ndan bahsedip g?l?p e?lenen arkada?lar? g?r?nce ger?ekten ?a??r?yorum.Bo?una dememi?ler her mal?n bir al?c?s? vard?r diye.
?a??rma g?zel karde?im.?nsanlar?n da ne izledi?ine kar??ma.
Bir yorum yaz:
-
Burada Beyaz tv'de ki program?n aptall?klar?ndan bahsedip g?l?p e?lenen arkada?lar? g?r?nce ger?ekten ?a??r?yorum.Bo?una dememi?ler her mal?n bir al?c?s? vard?r diye.
Bir yorum yaz:
-
?imdi ben eve gidince napacam b?l?yo musun? karaday?'y? kaydettim, gidip onu izliceem.
sinan engin
Bir yorum yaz:
-
Aslı Mehmet Kele? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSen misin Haydar D?men'in sa?lar?na laf atan, st?dyo koptu bu resimden sonra
?zlerken g?lmekten ?l?yorum, bide haydar d?men'e apa?i demez mi agshfkfkdhga
Bir yorum yaz:
-
Sen misin Haydar D?men'in sa?lar?na laf atan, st?dyo koptu bu resimden sonra
Bir yorum yaz:
-
ROK: Metin tokat adam de?ildir
A.?akar: Terbiyesizlik yapma
ROK: O zaman adamdir!
Bir yorum yaz:
-
Sinan Engin'in Be?ikta? derken s?rekli Be?ta? demesinden sadece rahats?z olan ben miyim acaba yoksa yanl?? m? duyuyorum?
Bir yorum yaz:
-
Sinan Engin i gram sevmem ama ?u programdan sonra p?r?l p?r?l adam diyesim geliyor)) Bence T?rk televizyonunun en e?lenceli program? Beyaz Futboldur.
Bir yorum yaz:
-
-
Bazen Facebook'da paylasilan videolarina denk geliyorum, 13. saniyeden sonrasini yuregim kaldirmiyor! Normal insanlarin yasadigi yerlerde ''sizin varliginiz insan zekasina ve onuruna hakarettir'' derler bu yaratiklara! Ama kesin olan tek sey T?rkiye normal bir yer degil...
Bir yorum yaz:
-
sinan enginin ?u c?mlesine ne demeli bob marley falan varya rock sark?calar? ke?ler dumanc?lar
benim gibi abs?rd komedi hastas? bir insan? ba??ml?s? haline getirdiler , kimse sallamasa program?n gizli kahraman? apodur o saf a yat?p troll lemeri ortam? iyice abs?rdle?tirmekte
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: