Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
TV'de Spor Programları ( Tüm Haber ve Yorumlar )
??k?ş
X
-
2 3 hafta daha b?yle gidelim Erman'da ba?lar ekmeksiz kalacaz birileri bu Be?ikta?? durdursun diye.
-
?akar yine ba?lad? komplo teorilerine, kimsede demiyor Be?ikta?i kim ?ampiyon yapmak ister diye.
Skickat fr?n min GT-N7105 via TapatalkEn son düzenleyen Sergen Pervance; 06-10-2014, 01:13.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Taha Dorttepe tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFutboldan anlayan 2-3 yorumcu var zaten..
1. U?ur Meleke
2. ?nder ?zen ve R?dvan
Bir yorum yaz:
-
Erman toro?lu ve "?ini ar?adaj" repli?i olmadan yap?lan spor programlar? bana hep yar?m gibi geliyor.
Bir yorum yaz:
-
?uan bay tahmin yardiriyor resmen, ne adamlar bunlar ya
Skickat fr?n min GT-N7105 via Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Aslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBay Tahmin'i de gidiyorlar gece 1'e 2'ye koyuyorlar. Sanars?n ki k?rm?z? noktal? film ?eviriyorlar.
Tabi eskiden o saatlerde yay?nlan?yordu ?imdi de?i?ti mi bilmiyorum.
Hala ?yle abi.Cuma 01.15.Ama izlettiriyor kendini.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Cagdas Sezgin tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Bir yorum yaz:
-
Bay Tahmin'i de gidiyorlar gece 1'e 2'ye koyuyorlar. Sanars?n ki k?rm?z? noktal? film ?eviriyorlar.
Tabi eskiden o saatlerde yay?nlan?yordu ?imdi de?i?ti mi bilmiyorum.
Bir yorum yaz:
-
Futboldan anlayan 2-3 yorumcu var zaten..
1. U?ur Meleke
2. ?nder ?zen ve R?dvan
Bir yorum yaz:
-
Aslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Sergen Pervance tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı göstero de?il de bu Serhat nerelerde yahu ?
Skickat fr?n min GT-N7105 via Tapatalkbazen Canda? Tolga ???kl? kat?l?yor.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Sergen Pervance tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı göstero de?il de bu Serhat nerelerde yahu ?
Bir yorum yaz:
-
Aslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı göstero de?il de bu Serhat nerelerde yahu ?
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: