Duyuru

??k?ş
Hen?z duyuru yok

TV'de Spor Programları ( Tüm Haber ve Yorumlar )

??k?ş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Soner Gokturk
    yanıtladı
    D?n beyaz futbolu izlerken ?ok e?lendim, yap?lan makaralar? hat?rlad?k?a hala g?l?yorum, hayatta her ?eyi her zaman ciddiye almamak gerekiyor, bazen ak???na b?rak?p do?a?lama tak?lmak da laz?m. Ki d?n yap?landa oydu. hayat?n gerginli?ini bir nebze de olsa savu?turduk,

Sinan?n erteme - obamay? canl? yay?na ba?layam?yor muyuz ertem? sorusu neydi ?yle

Bir yorum yaz:

• Onur.Aksu
    yanıtladı
    Aslı Batuhan Baydar tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Burada Beyaz tv'de ki program?n aptall?klar?ndan bahsedip g?l?p e?lenen arkada?lar? g?r?nce ger?ekten ?a??r?yorum.Bo?una dememi?ler her mal?n bir al?c?s? vard?r diye.
    Burada bir ?ey bahsedip,payla?t?m m? bilmiyorum ama isteyen istedi?ine g?ler sen g?lmez ge?ersin.

Sen neye g?l?yorsun biraz bahset bizde faydalanal?m.B?t?n g?n youtubeda Cem Y?lmaz m? izliyorsun ?

O adamlar spor program? de?il show yap?yorlar zaten . Senin,benim gibi adamlar?n g?nl?k hayatta yapt??? makaran?n kral?n? ?eviriyorlar.Bu da insanlar?n ho?una gidiyor.

Zira g?n?n her dakikas? Cem Y?lmaz izleyip,Victor Hugo okuyup,CERN ara?t?rmalar?n? tart??am?yoruz.

Bir yorum yaz:

• Bu?ra Gen?er
    yanıtladı
    Aslı Batuhan Baydar tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Burada Beyaz tv'de ki program?n aptall?klar?ndan bahsedip g?l?p e?lenen arkada?lar? g?r?nce ger?ekten ?a??r?yorum.Bo?una dememi?ler her mal?n bir al?c?s? vard?r diye.

?a??rma g?zel karde?im.?nsanlar?n da ne izledi?ine kar??ma.

Bir yorum yaz:

• Batuhan Baydar
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

• Ali Belindir
    yanıtladı
    ?imdi ben eve gidince napacam b?l?yo musun? karaday?'y? kaydettim, gidip onu izliceem.

sinan engin

Bir yorum yaz:

• Sergen Pervance
    yanıtladı
    Aslı Mehmet Kele? tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Sen misin Haydar D?men'in sa?lar?na laf atan, st?dyo koptu bu resimden sonra

http://youtu.be/XVlTnIx_OMc
    ?zlerken g?lmekten ?l?yorum, bide haydar d?men'e apa?i demez mi agshfkfkdhga

Bir yorum yaz:

• Ali Belindir
    yanıtladı
    Ahmettt benim m?z??? ver...

Bir yorum yaz:

• Mehmet Kele?
    yanıtladı
    Sen misin Haydar D?men'in sa?lar?na laf atan, st?dyo koptu bu resimden sonra

Bir yorum yaz:

• Ali Belindir
    yanıtladı
    ROK: Metin tokat adam de?ildir
    A.?akar: Terbiyesizlik yapma
    ROK: O zaman adamdir!

Bir yorum yaz:

• Mehmet Kele?
    yanıtladı
    Sinan Engin'in Be?ikta? derken s?rekli Be?ta? demesinden sadece rahats?z olan ben miyim acaba yoksa yanl?? m? duyuyorum?

Bir yorum yaz:

• Do?acan Canpolat
    yanıtladı
    Sinan Engin i gram sevmem ama ?u programdan sonra p?r?l p?r?l adam diyesim geliyor )) Bence T?rk televizyonunun en e?lenceli program? Beyaz Futboldur.

Bir yorum yaz:

• Ali Belindir
    yanıtladı
    Bu Program tam bir efsane! Her aksam oynasin her aksam izlerim

Futbol programi olarak algilamayin, eger futbol icin izlemek istiyorsaniz NTVSpor, TRTspor fln izleyin.

Dun geceki program bence tam oskarlik!

Kaciranlar izin acil izlenmeli!

Bir yorum yaz:

• Ozgur Gunkordu
    yanıtladı
    Bazen Facebook'da paylasilan videolarina denk geliyorum, 13. saniyeden sonrasini yuregim kaldirmiyor! Normal insanlarin yasadigi yerlerde ''sizin varliginiz insan zekasina ve onuruna hakarettir'' derler bu yaratiklara! Ama kesin olan tek sey T?rkiye normal bir yer degil...

Bir yorum yaz:

• Mehmet Köse
    yanıtladı
    Ertem Sener: yok artik LeBron James

Bir yorum yaz:

• Mehmet Surucu
    yanıtladı
    sinan enginin ?u c?mlesine ne demeli bob marley falan varya rock sark?calar? ke?ler dumanc?lar

benim gibi abs?rd komedi hastas? bir insan? ba??ml?s? haline getirdiler , kimse sallamasa program?n gizli kahraman? apodur o saf a yat?p troll lemeri ortam? iyice abs?rdle?tirmekte

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X