Duyuru

??k?ş
Hen?z duyuru yok

TV'de Spor Programları ( Tüm Haber ve Yorumlar )

??k?ş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Sezgin Yeşildal
    yanıtladı
    ?eytan R?dvan vedat muriqi 4 hafta yok demi? bizim ma?a yeti?ir , yeti?mez ise ?a?ar?m zaten

100% gayse'den 99.9% febe'den nefret ederim!!! Bu Kadroyu kuran?n Allah belas?n? versin!

Bir yorum yaz:

• Yunus Özden
    yanıtladı
    F?rat G?nayer , Engin Aslan , G?ltekin Onay Gibi Desteklenmesi Gereken ?ok ?yi Yorumcular Var Asl?nda
    Ama Malesef Sahne Sinan Engin Gibilerinin

Bir yorum yaz:

• Ülker Uysal
    yanıtladı
    S?nan bugun baya yurudu hakeme.bag?rd? surekl?.herkese sald?rd?.hala savunuyor. H?c savunmazd? boyle.b?zden b? menfaat? var bunun bu aralar

Bir yorum yaz:

• Sezgin Yeşildal
    yanıtladı
    Sinan Engin : bug?n Trabzon ma??nda Abdulkadir k?rm?z? veriyorsun ?b?r tarafta Denizlispor'un futbolcusu Eboue ye giriyor..

Arkadan: Eboue mi???

Sjdjdbnwjdkfkf,,[emoji23]

100% gayse'den 99.9% febe'den nefret ederim!!! Bu Kadroyu kuran?n Allah belas?n? versin!

Bir yorum yaz:

• Atakan Uslu
    yanıtladı
    Beyaz Tv ve Aspor ve bu kanallardaki yorumcu bozuntular?n? izlemeyin, kaale almay?n, reklam?n? yapmay?n. Adamlar?n amac? zaten troll?k ve alg? yapmak.

Bir yorum yaz:

• Sezgin Yeşildal
    yanıtladı
    D?n panda ?undan engin onyekuru ocakta gayse gelecek demi?. Bunlar iyice sap?tt? isimlerini de yabanc? yaps?nlar tam olsun..

Bir yorum yaz:

• Sezgin Yeşildal
    yanıtladı
    Erman Doberman? ve saz arkada?lar? bura??n dirse?ine net k?rm?z? diyor. Serdar yellow mountain da k?rm?z? diyor..

100% gayse'den 99.9% febe'den nefret ederim!!! Fikret Orman ?ST?FA!

Bir yorum yaz:

• Sezgin Yeşildal
    yanıtladı
    Bu ba?l?k ?ste kals?n her hafta sonu laz?m..

gayse'den 100% febe'den 99,9% nefret ederim...

Bir yorum yaz:

• Sezgin Yeşildal
    yanıtladı
    ?erefsiz zaten o ay? Ahmet ?akar d?n karde?imizin yapt???na yanl?? diyorsun madem sen ne diye ad?n? if?a ediyorsun hedef g?steriyorsun.. Yar?n bir g?n i?inden olabilir Allah korusun ba??na bir?ey gelebilir filan.. ?t herif

15. ?AMP?YONLU?UMUZ KUTLU OLSUN!

Bir yorum yaz:

• Sad?k M?s?rl?o?lu
    yanıtladı
    Ahmet ?akar'? bir tek ben mi Bruce Lee takti?iyle sol elimle ?enesinin sa??ndan, sa? elimle aln?n?n solundan tutup boynunu ?evirme y?ntemiyle nakavt etmek istiyorum. Arkada? bir insan ancak bu kadar le? olabilir. Ben her ?eyi yapar?m, ben her ?eyi s?ylerim, ortamlar?n kral? benim, burada benim borum ?ter tarz? gev?ek?e, ?al??t??? kanalda arkas?na baz? ?ebek g??leri al?p korkusuz rollerini bir de d??arda g?stersin hani ?ok delikanl? ya. Hani ?ok kendi tabiriyle adam ya. Soytar?. Kimsin ulan sen, h?d?k. Geleni ge?eni hedef g?sterip sald?r?n talimat? verir gibi yap?p sonra geri vitesle hi?bir ?ey olmam?? gibi davranmas?...

Bir yorum yaz:

• Sezgin Yeşildal
    yanıtladı
    Sinan Engin : Bug?n kongrede Dursun ?zbek bo? bardaktan su i?ti [emoji23]...

Bulun bana onu.......

Her hafta bir Harf --> ? A M P ? . . .

Bir yorum yaz:

• Sezgin Yeşildal
    yanıtladı
    Sosyal medya dan biri yazs?n ?unlara bilalin ?ift dalmas? veya jorqieranin adrianoya giri?i .. Utanmazlar y?llard?r renkliler Nas?l ?ampiyon oldu?unu biliyoruz Nas?l alg? yap?yor ay? Ahmet ?akar

Bir yorum yaz:

• Halil Umut Eyaz
    yanıtladı
    Aslı Sezgin Ye?ildal tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Ahmet ?akar iti ba?lad? do?ramaya

Yogi iyi savunuyor ama bizi.

''Be?ikta?'a T?rk sporu ?ok ?ey bor?lu, Be?ikta? sayesinde Fener'in falan basket ma?lar?nda salonu doluyor.''

😀😀😀

Bir yorum yaz:

• Sezgin Yeşildal
    yanıtladı
    Ahmet ?akar iti ba?lad? do?ramaya

Bir yorum yaz:

• ?mer Canda? Dilan
    yanıtladı
    allahtan ad?n?z beyaz demi? 😊 sonrada sorunun cevab?n?n sonuna size buradan malzeme ??kmaz demi? 😂

SM-G7105 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X