Beyaz Tv de efsanelerimizi anlat?yorlar. Videolar g?steriyorlar.
T?ylerim diken diken oldu be.
Aga ?ok ba?kay?z be.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
TV'de Spor Programları ( Tüm Haber ve Yorumlar )
??k?ş
X
-
2 haftadir bu programi izliyorum. Programdaki tek ezik Abdulkadir, bagnaz bir Fb savunucusu ve anti Besiktas. Tipik yanci ve saga sola salca eleman.
Tekirdagsporumuz'dan kral Birol'un ozcekimi de konusuldu, guzel bir program oldu.
Sinan Engin Besiktas'i konusmaya calisiyor ama program formati futbol uzerine olmadigi icin yazik oluyor.
''Haydaaa'' dan baska bir soz bilmeyen kelime dagarcigi cok kisitli Rok ve Abdulkadir'in yerine Adnan Aybaba kadroya dahil edilirse hem futbol konusma olasiligi artar hem de programa nese gelir, Adnan ile Sinan bastirir ortaligi.
Bir yorum yaz:
-
Bu Abd?lkerim'in s?fatlar?n? burada sayard?m da, no post alacaz gece gece.
Bir yorum yaz:
-
Program? normalde ciddiye almamda abd?lkerimin s?lalesini a?z?mdan ge?irdim. Ulan dangalak kendi tak?m?na bak ?nce.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Burak Kocabas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?ok temiz goygoy var ?u an
Ayr?ca s?yledi?i ?ey do?ru. Amerikan psikologlar derne?i hakkaten ?yle a??klama yapm??t?Selfie ?zg?ven eksikli?idir.
Bir yorum yaz:
-
Aslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?ok temiz goygoy var ?u an
Bir yorum yaz:
-
Adamlar geyik yap?nca iyiler de futbol konu?tuklar?nda hi? ?ekilmiyorlar
Bir yorum yaz:
-
Aslı Mustafa Alt?karde? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterErman Toro?lu Beyaz Futbol'a gitsin. Fena olur.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Metin Y?lmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Burak Kocabas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
2 sene once hafta sonlari 12 civari baslayan bir program vardi, orda Tolga diye bir kulhanbeyli vardi, bagirinip duruyordu, sacma sacma sesini yukseltmeler ve cikislar, facebookta program grubuna bir yorum yaptim, kim bu kulhanebeyli diye, trt gibi bir kanala yakismiyor dedim, 1 hafta sonra gorevden almislardi, miktirsin gitsin bu Goktug'da, Twitterim yok, facebookta gruplari varsa yuklenirim, soldan etkili geliyorum.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Burak Kocabas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
2 sene once hafta sonlari 12 civari baslayan bir program vardi, orda Tolga diye bir kulhanbeyli vardi, bagirinip duruyordu, sacma sacma sesini yukseltmeler ve cikislar, facebookta program grubuna bir yorum yaptim, kim bu kulhanebeyli diye, trt gibi bir kanala yakismiyor dedim, 1 hafta sonra gorevden almislardi, miktirsin gitsin bu Goktug'da, Twitterim yok, facebookta gruplari varsa yuklenirim, soldan etkili geliyorum.
Bir yorum yaz:
-
Aslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Bir yorum yaz:
-
Bir yorum yaz: