?a?lar s?y?nc? kendisini m?thi? geli?tirmi? h?z? d???nda be?endi?im bir oyuncu de?ildi ?imdi bak?yorum aya?? falan ?ok iyi ,hep bilerek g?rerek aya?a oynuyor valla helal olsun banko oynuyor Leicester city de .
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Premier Lig 2019-2020
??k?ş
X
-
Leicester ve ?a?lar'?n m?thi? ??k??? devam ediyor. ?a?lar'?n ?ok iyi oynay?p bir de gol att??? ma?ta Crystal'? deplasmanda 2-0 ma?lup ettiler. Yaln?z Vardy'nin att??? gol? hal? sahada atamazs?n, ba??ndan sonuna derslikti. 9 ma?ta 7 galibiyet 1 beraberlik -ki Chelsea deplasman?nda ka??rd?klar? galibiyet- ve 1 ma?lubiyet -ki Liverpool deplasman?nda uzatmalarda penalt?dan yedikleri gol- ile ?akt?rmadan zirveyi kesiyorlar.
Yorum Yap
-
Cenk de att?. Hem de ?ok kritik bir dakikada Everton'?n beraberlik gol?n? att?. Yaln?z Andre Gomez'in ma??n son anlar?ndaki sakatl?k pozisyonu ak?llara ziyan. Anlatmak istemiyorum ama b?yle bir ?ey g?rmedim.En son düzenleyen Hakan Özbek; 03-11-2019, 22:44.
Yorum Yap
-
Aslı Hakan ?zbek tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterCenk de att?. Hem de ?ok kritik bir dakikada Everton'?n beraberlik gol?n? att?. Yaln?z Andre Gomez'in ma??n son anlar?ndaki sakatl?k pozisyonu ak?llara ziyan. Anlatmak istemiyorum ama b?yle bir ?ey g?rmedim.
Yorum Yap
-
Aslı C?neyt T?rko?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKaan Ayhan ve Yusuf da asist yapt?. Enes de gol att?. T?rk oyuncular?n haftas? oldu.
Yorum Yap
-
Aslı ?zg?r G?ltekin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTransfer d?nemi ?a?lar'? be?enmeyen bir kitle vard?.
Adam bu performans? devam ettirirse muhtemelen transfer rekoru k?racak.
Yorum Yap
-
Aslı Hakan ?zbek tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterCenk de att?. Hem de ?ok kritik bir dakikada Everton'?n beraberlik gol?n? att?. Yaln?z Andre Gomez'in ma??n son anlar?ndaki sakatl?k pozisyonu ak?llara ziyan. Anlatmak istemiyorum ama b?yle bir ?ey g?rmedim.
Yorum Yap
Yorum Yap