Bir futbolcunun galibiyetten sonra ma?tan sonra s?r?tmas?, arkada?lar?na tak?larak e?lenmesi, ??l? ?ektirmek i?in ?ne gelmesi o heyecan? payla?mas? 'Palya?oluk' ise ben de 'Palya?oyum' o zaman.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Olcay ?ahan
??k?ş
X
-
Futbolcular?n g?zle g?r?lenler d???nda karakterini sorgulamak pek mant?kl? de?il, her biriyle hangi anlarda hangi durumlarda hangi sohbetleri etti?imizi d???nd???m?zde. Frei' nin yapt??? bir Quiz vard? en ?ok konu?an sorusuna Olcay cevab? vermi?ti san?r?m, genelde de her kalabal?k ortamda da bu ?ekilde ?evresine ne?e katan, baz? olaylarda daha aktif rol alan ki?iler vard?r.
As?l soru Olcay'?n bunlar? yapmas?n?n sebebi ho? cici ?akac? ?ocuk rol?n? genele yedirmek ve olas? bir k?t? durumda arkas?nda daima birilerinin duraca??n? kafas?n?n bir k??esine kaz?mas? m?, yoksa ger?ekten her k?s?ma kar?? do?ru, yak?n vb. iyi duygularla bilinmek olmas? m??
Yorum Yap
-
Ertan Olcayi seversin sevmezsin o senin bilecegin konu.
Ama ben g?rd?g?me inanirim. G?rd?g?m? bilirim.
Calim atamaz, orta acamaz, son paslarin cogu rakibe, topu ayaginda tutup oyunu sogutamaz, gereksiz panik yaratir...
Bunlari yapamamis, isterse 180 dakkika kossun rakibi bozsun. Sifir arti sifir elde var SIFIR.
Saha disi hareketleri konusunda yukarda kendi g?r?s?m? belirttim. Bana g?re o sacma haraketlerinin hirs ve azim ile alakasi yok. Sadece ?n planda olma istegidir. Millet beni konussun, benimle eglensin derdi. Baska birsey degil
Yorum Yap
-
Aslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSamet'in prensi ne ya? Adam gideli 3 y?l oldu. Yapt??? o sus hareketinin ?st?ne etmedi?i ?z?r kalmad?. Gayet k?ymetimizi biliyor. Ma?ta da Gomez'in gol?nde katk?s? vard?.
10 numaray? giymesinmi?mi?. Neymi? o numaray? kimler giymi?mi?mi?. Bize ne abi? Numara oynuyor zaten futbolu.
Neymi? bize laf ?ak?yormu?mu?. Kim diyor karde?im? Ne bu artniyet?
Her insan formsuz d?nem ge?irir. Ha, de ki "Olcay formsuz, yedek beklemeli ve ondan ?ok iyi rotasyon oyuncusu olur." Bunu de can?m? ye. Ama ithamlarda bulunmak ho? de?il.
Neyse, reisim toparla kendini g?z?n? seveyim sende.
A?k?m?z Siyah Beyaz !
Yorum Yap
-
Aslı Ertan Sar?kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı göster@Ozan?lhan
Sonuna kadar sayg?l?y?m g?r???ne abi senin g?r???n odur benim g?r???m budur ortak noktam?z Be?ikta? zaten
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı Kemal Erce Avaroglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSamet'in prensi ne ya? Adam gideli 3 y?l oldu. Yapt??? o sus hareketinin ?st?ne etmedi?i ?z?r kalmad?. Gayet k?ymetimizi biliyor. Ma?ta da Gomez'in gol?nde katk?s? vard?.
10 numaray? giymesinmi?mi?. Neymi? o numaray? kimler giymi?mi?mi?. Bize ne abi? Numara oynuyor zaten futbolu.
Neymi? bize laf ?ak?yormu?mu?. Kim diyor karde?im? Ne bu artniyet?
Her insan formsuz d?nem ge?irir. Ha, de ki "Olcay formsuz, yedek beklemeli ve ondan ?ok iyi rotasyon oyuncusu olur." Bunu de can?m? ye. Ama ithamlarda bulunmak ho? de?il.
Neyse, reisim toparla kendini g?z?n? seveyim sende.
A?k?m?z Siyah Beyaz !
Yorum Yap
-
B?t?n gereksiz yere kenarda oturup paras?n? ?at?r ?at?r alanlar bitti bi Olcay kald? zaten.
Olcay ?u sistemde bize gerekli bir oyuncu. Her ma? ilk 11'e kafadan yaz?lmal? diye bir diretmem yok ama alternatif olarak mutlaka tak?mda bulunmal?.
Daha iyisi gelsin, ondan sonra g?nderilmesi d???n?ls?n.
Yorum Yap
Yorum Yap