Bu formuyla de?il 11, 18 e bile girmesi ?ok zor olmal?.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Olcay ?ahan
??k?ş
X
-
Daha ka? ilk yar?n?n ??pe gitmesine neden olacak acaba?
Futbolcu olabilmek i?in herhangi bir insana g?re ekstra bir ?zelli?i yok ama kendisi Be?ikta?'?n 10 numaras? ve en ?ok s?re alan oyuncular?ndan birisi.Bir kanat oyuncusunda olmas? gereken hi?bir ?zelli?e sahip de?il.H?z yok, ?al?m yok, ?ut yok, orta yok, hatta art?k o ?ok ?v?len ko?mas? ve savunma yard?mlar? da yok.Bu hali bu sezona ?zel de de?il, ge?en y?l da s?rekli oynay?p 5 ay boyunca gol atamam??t?.
Art?k hi? oynamamas? ve sezon sonunda da g?nderilmesi gerekiyor ama ilk f?rsatta yine on birde olacak, hatta belki s?zle?mesi bile uzat?lacak maalesef.
Yorum Yap
-
Ge?en sezon ve ondan ?nceki sezon arkas?nda durdu?um ?ok zamanlar oldu. Ancak olcay art?k Be?ikta?'? kafas?nda bitirmi?. Adamda ne bir h?rs, ne bir ?al???p da formay? kapay?m arzusu yok. Bu sene iyice yat??lara ba?lam??, tahamm?l etti?imiz ko?u ve m?cadelesi bile art?k s?f?ra vurmu? vaziyette. M?mk?nse bir daha forma ?ans? olcay yerine kerime arasa filan verilsin..
Yorum Yap
-
T?rkiye Kupas? ma?lar?n? izledim bu hafta..
TFF 1. Lig'den Denizlispor'u eleyen amat?r k?me tak?m? Yeni Amasyaspor'un kadrosunda bile s?r?t?rs?n yemin ediyorum.
Tamam, feda sezonuydu, yokluk vard?, G?ztepe'yle anla?mak ?zereyken kendini Be?ikta?'ta buldun, Allah y?r? ya kulum dedi, hasbelkader geldin buralara kadar, iyi de yedin ekme?ini.. Ama art?k git be karde?im..
Bizi bitirdin be, bizi bitirdin be (Kolpa?ino ?zg?r kadar i?ten s?yledim bunu)
Yorum Yap
Yorum Yap