Son ma?ta be?endim. ?nceki ma?lara g?re daha istekliydi. Gomez'in gol?nde de b?y?k katk?s? var.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Olcay ?ahan
??k?ş
X
-
Aslı Bekir Koray Aksoy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Soner Din?er tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTahmin etti?im ?zere burda yazan olmam?? ama gomez'in att??? golde atiba'dan ald???n topla gs'li adam? ge?ip verdi?in pas i?in eme?ine sa?l?k.
adam?n d?r?st?, iyi yapt???n? iyi k?t? yapt???na k?t? diyendir. hep iyiyi g?reni de hep k?t?y? ele?tireni de dikkate almaya de?mez..
Yorum Yap
-
10 numara onda olmasa ve sametin prensi yak??t?rmas? ?st?ne yap??masa Be?ikta? ?n mevcut futboluna ?ok faydal? bir oyuncu asl?nda . Olcay rakip b?lgede defans?n dengesini iyi bozar iyi pasla??r bo?luklar? de?erlendirir , bazen mac cevirir ama iyi ?ut ?ekemez iyi orta yapamaz , Olcay bu i?te fazlas?n? bekleyen hayal k?r?kl??? ya?ar.
A?k?m?z Siyah Beyaz !
Yorum Yap
-
Samet'in prensi ne ya? Adam gideli 3 y?l oldu. Yapt??? o sus hareketinin ?st?ne etmedi?i ?z?r kalmad?. Gayet k?ymetimizi biliyor. Ma?ta da Gomez'in gol?nde katk?s? vard?.
10 numaray? giymesinmi?mi?. Neymi? o numaray? kimler giymi?mi?mi?. Bize ne abi? Numara oynuyor zaten futbolu.
Neymi? bize laf ?ak?yormu?mu?. Kim diyor karde?im? Ne bu artniyet?
Her insan formsuz d?nem ge?irir. Ha, de ki "Olcay formsuz, yedek beklemeli ve ondan ?ok iyi rotasyon oyuncusu olur." Bunu de can?m? ye. Ama ithamlarda bulunmak ho? de?il.
Neyse, reisim toparla kendini g?z?n? seveyim sende.
Yorum Yap
-
Lizbon ve Galatasaray ma?lar?nda ?nde futbol oynamam?z?n ?nemli etkenletrinden biriydi asl?nda. S?rekli rahats?z etti ve top kazand?rarak ani ataklar?m?z?n ?nc?s? oldu ama i?te o kadar k?t? bileklere sahipki t?m bunlar?n ard?ndan rezil bi vuru? veya bir ?ska geliyor. Ne bu kadar a??a??lanacak kadar k?t? bi futbolcu ne de abart?lacak kadar iyi.
Yorum Yap
-
Aslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterLizbon ve Galatasaray ma?lar?nda ?nde futbol oynamam?z?n ?nemli etkenletrinden biriydi asl?nda. S?rekli rahats?z etti ve top kazand?rarak ani ataklar?m?z?n ?nc?s? oldu ama i?te o kadar k?t? bileklere sahipki t?m bunlar?n ard?ndan rezil bi vuru? veya bir ?ska geliyor. Ne bu kadar a??a??lanacak kadar k?t? bi futbolcu ne de abart?lacak kadar iyi.
SM-N910C cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Yorum Yap
-
Medet a?abey istatistik yap?nca iyi ama yapamay?nca ?ekilmiyor bu tip adamlar
Mesela T?re asist ve gol noktalar?nda ?ok iyi de?ildir (asisti giderek geli?tiriyor ve ?u an ligde bu konuda 1. olsa da 5 asistle) ama T?re asistin asistini ve atak ba?lang??lar?n? yapabilen bi oyuncu. M?ller ,y?llar ?nce de Torres'in ek?risi Kuyt hem m?thi? ?zveri hem ?ok iyi istatistik yap?yorlard? ki hala Kuyt bu ya??nda yap?yor M?ller ise bu konuda zaten d?nyan?n en iyisi ama Olcay istatistik olarak da iyi de?il bu y?l o y?zden ?ok ele?tiri geliyor.
Yorum Yap
-
M?ller benzetmesi ?ok do?ru... Tabii ki 3 g?mlek a?a??da ama Olcay tak?mda en iyi h?cum pres?i adam. Top kapma becerisi ?nlibero kadar olan bir kanat oyuncusu bu konuda T?rkiye'de tek.
Zaten beyni ve altyap?s? kadar bilekleri de olsayd? u?ar giderdi bu adam. Yetenek bu kadar i?te kendini geli?tiremiyor da. tek toplarda ?ok iyi, do?ru zamanda do?ru yerde ama bir bak?yorsun topu tavana dikiyor bizi delirtiyor.
Olcay i?in ge?en y?l da s?ylemi?tim daha uzun seneler bu tak?mda oynar e?er oynamak isterse. 18 ki?ilik kadro i?in gerekli bir oyuncu.
Olcay'?n altyap?s? o kadar iyi ki ortasaha ortada oynar, her 2 kanatta oynar. Koyars?n ihtiyac?n vard?r bekte de oynar ofsayt? stoperlerini takip eder. Ama bu kadar yani iyi bir yedek i?te fazla kurcalamaya gerek yok Olcay'? maksimum faydalanmaya ?al???lmal?.
Ha bir de Sporting ve Galatasaray'a kar?? nas?l bu kadar bask?l? oynad?k sorusunun ilk cevab? OLCAY. Allah bir yerden alm?? bir yerden vermi? Olcay'a i?te.
Olcay'? bask? kurmaya ?al??t???m?z ve arkay? da riske etmeme d???ncemiz oldu?u ma?larda kullan?rsak faydalan?yoruz. ?ok iyi sald?r?yor rakibe
Yorum Yap
-
Sabri gibi s?rekli ?n planda olma istegi sinir bozucu.
Antipatik oluyor. Her yerde siritarak palyancoluk pesinde. Mactan sonra otob?s ?mraniyeye geliyor, hemen ?n siraya gecip ?cl? cektirmek derdinde. Futbolcu dedigin biraz agir olmali. Herseyin bir sInIrI var. Ayreten su seref yoksunu Beyaz futbola zirt birt reportaj vermesi rezil bir durum...
Yorum Yap
-
Aslı Ozan Ilhan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSabri gibi s?rekli ?n planda olma istegi sinir bozucu.
Antipatik oluyor. Her yerde siritarak palyancoluk pesinde. Mactan sonra otob?s ?mraniyeye geliyor, hemen ?n siraya gecip ?cl? cektirmek derdinde. Futbolcu dedigin biraz agir olmali. Herseyin bir sInIrI var. Ayreten su seref yoksunu Beyaz futbola zirt birt reportaj vermesi rezil bir durum...
Yorum Yap
-
Aslı Ozan Ilhan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSabri gibi s?rekli ?n planda olma istegi sinir bozucu.
r?portaj konusunu bilemeyece?im izlemedi?im i?in o kanallar? denk de gelmiyorum
Yorum Yap
-
Aslı Ertan Sar?kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ozan Ilhan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSabri gibi s?rekli ?n planda olma istegi sinir bozucu.
Ben palyancoluktan bas ediyorum, sen hirstan.
Yorum Yap
-
Aslı Bekir Koray Aksoy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ozan Ilhan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSabri gibi s?rekli ?n planda olma istegi sinir bozucu.
r?portaj konusunu bilemeyece?im izlemedi?im i?in o kanallar? denk de gelmiyorum
Yorum Yap
-
Aslı Ozan Ilhan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ertan Sar?kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ozan Ilhan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSabri gibi s?rekli ?n planda olma istegi sinir bozucu.
Kardesim kusura bakmada benim yazdiklarimin agresiflikle, hirsla ne alakasi var.
Yorum Yap
-
Aslı Ertan Sar?kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ozan Ilhan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ertan Sar?kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ozan Ilhan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSabri gibi s?rekli ?n planda olma istegi sinir bozucu.
Kardesim kusura bakmada benim yazdiklarimin agresiflikle, hirsla ne alakasi var.
Yorum Yap
Yorum Yap