Duyuru

??k?ş
Hen?z duyuru yok

NBA 2017-2018 Sezonu

??k?ş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Ismail Gorkem Saydam
    yanıtladı
    Houston h?zl? ba?lad? her zaman ki gibi.. Klay thompson ?ok erken 3 faul ald?..

zevkli ge?ecek gibi ma?

Bir yorum yaz:

• Halil Umut Eyaz
    yanıtladı
    ?u pozisyonu basket faulle (48.dkda konferans finalinde ve bir saniye bile dinlenmemi?ken) bitiren bi canl? ya??yor d?nyada.

Bir yorum yaz:

• Arda Çelikmaden
    yanıtladı
    Aslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Yahu vallaha yeter, her sorunun cevab?n? veriyoruz ?ak diye sonra bir ba?ka bahane uyduruyorsun. O kadar at g?zl???yle bak?yorsun ki insan cevap vermek dahi istemiyor.

LeBron tarihin en iyisidir. Sana g?re MJ'dir ba?kas?na g?re Hakeem bir ba?kas?na g?re Shaq. Haydi iyi g?nler.
    Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    35 ya? prime time m? oluyor yoksa veteran m? bir uzun i?in ?ok bilgili karde?im.
    Az?c?k anlay?p cevap verin rica ediyorum, komik oluyor.

Ayakkab? satan dedi?in i?in verdim o cevab?, bilip de s?yleme gafletine d??t?ysen daha da vahim, ?z?ld?m ?imdi..
    Her soru dedi?in bir tane o da yanl?? cevap.
    Ben de s?k?ld?m, ge?en g?n de dedi?im gibi ma? sonras? gelip laf ?arpmaya ?al??mazsan?z, ?arp?lmazs?n?z bundan sonra.
    Son olarak "bence" demek g?zeldir, kullan?n..

Bir yorum yaz:

• Halil Umut Eyaz
    yanıtladı
    Yahu vallaha yeter, her sorunun cevab?n? veriyoruz ?ak diye sonra bir ba?ka bahane uyduruyorsun. O kadar at g?zl???yle bak?yorsun ki insan cevap vermek dahi istemiyor.

LeBron tarihin en iyisidir. Sana g?re MJ'dir ba?kas?na g?re Hakeem bir ba?kas?na g?re Shaq. Haydi iyi g?nler.
    35 ya? prime time m? oluyor yoksa veteran m? bir uzun i?in ?ok bilgili karde?im.

Ayakkab? satan dedi?in i?in verdim o cevab?, bilip de s?yleme gafletine d??t?ysen daha da vahim, ?z?ld?m ?imdi..

Bir yorum yaz:

• Bekir Koray Aksoy
    yanıtladı
    Allah'tan Jordan'? doya doya izleyen bir nesildenim, yoksa kendimle ??pheye d??erdim. Benim g?r???m de Jordan ve di?erleridir.

bir Majesteleri vard?r, birde onun izinden gidip efsane olmaya ?al??an basketbolcular. ??lerinden baz?lar? tabii ki efsane olmu?tur ve daha da olacakt?r da. Ama majesteleri her zaman bir tane kalacakt?r.

Bir yorum yaz:

• Arda Çelikmaden
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

• Arda Çelikmaden
    yanıtladı
    En dip not : Bug?n sizin de mensubu oldu?unuz T?rkiye Cumhuriyeti dahil olmak ?zere yery?z?ndeki t?m ?lkelerde basketbol bu seviyede ilgi g?r?yor ve takip ediliyorsa sebebi Jordan. Adam tanr?, siz mutant? tanr? ile mukayese etme gaflet-dalalet ve hatta h?yaneti i?ine d??m?? durumdas?n?z; ama merak etmeyin sizi ?ekip ??karaca??m bu illetten

Bir yorum yaz:

• Halil Umut Eyaz
    yanıtladı
    M?ptezel dedi?in JR d?n en kritik basketleri atan adamd?. ?zlemi?sin de nas?l oldu?u muallak.
    Ben yenilecek demedim burada hepiniz favori Boston derken Cavs eler dedim, nedenlerini de s?ralad?m ki yine ben hakl? ??kt?m.
    Siz sadece oldu?undan b?y?k g?stermeye ?al???yorsunuz; ama izleyen, takip eden, salt mukayese kabiliyeti olan herkes neyin ne oldu?unu biliyor.
    Benim amac?m burada az ?ok bilgisi olup da derinlemesine takip etmeyenleri yanl? ve ger?eklikten uzak yorumlar?n?zla yanl?? y?nlendirmenizi engellemek.
    Ben adama Pippen daha ?nce sayd???m onlarca nedenden ?t?r? Pippen oldu ve bunu bizzat kendisi s?yledi diyorum, adam bana hala Pippen-Rodman yaz?yor.
    Le Bron'un do?uda eledi?i isimlerden bir tane bak bir tane ver prime time'?nda 90'lar do?usunda ilk be? oynayabilecek ?apta olan, ben t?m laflar?m? geri al?cam.
    Veremezsin-veremezsiniz.
    O OKC Spurs tek ba??na de?ildi big three mensubuydu. Burada ba?ard??? "aman allah?m" dedirtecek bir GSW 3-1 d?n??? var; onda da Curry-Klay-Dreymond vs James-Irving-Love.
    Dip Not : Ge?en sene defalarca ??p dedi?iniz Kyrie sezon boyunca bu Boston'un lideriydi. Oradan hesap et ne kadar ?apl?! bir tak?m? elediniz.
    3 sayfa ?ncesinde ben sadece Utah m? yazm???m yoksa o kadar?n? m? akl?nda tutabildin onu ??z?nce cevab?n? veririm.
    Ayakkab? meselesine gelince, Jordan lige ayak basmadan kendi markas?n? kabul ettirmi?tir. Ayakkab? satan di?erleri, al sana yeni bir bilgi daha
    Susaca??n? bilsem o isimlerden direkt Garnett derim de yok hayatta ?yle bir?ey yapmazs?n. ?lla krala laf edecek bir bahane uydurursun. ?aban da komik oluyor yeni bilgi sand???n durumlar da

Bir yorum yaz:

• Arda Çelikmaden
    yanıtladı
    M?ptezel dedi?in JR d?n en kritik basketleri atan adamd?. ?zlemi?sin de nas?l oldu?u muallak.
    Ben yenilecek demedim burada hepiniz favori Boston derken Cavs eler dedim, nedenlerini de s?ralad?m ki yine ben hakl? ??kt?m.
    Siz sadece oldu?undan b?y?k g?stermeye ?al???yorsunuz; ama izleyen, takip eden, salt mukayese kabiliyeti olan herkes neyin ne oldu?unu biliyor.
    Benim amac?m burada az ?ok bilgisi olup da derinlemesine takip etmeyenleri yanl? ve ger?eklikten uzak yorumlar?n?zla yanl?? y?nlendirmenizi engellemek.
    Ben adama Pippen daha ?nce sayd???m onlarca nedenden ?t?r? Pippen oldu ve bunu bizzat kendisi s?yledi diyorum, adam bana hala Pippen-Rodman yaz?yor.
    Le Bron'un do?uda eledi?i isimlerden bir tane bak bir tane ver prime time'?nda 90'lar do?usunda ilk be? oynayabilecek ?apta olan, ben t?m laflar?m? geri al?cam.
    Veremezsin-veremezsiniz.
    O OKC Spurs tek ba??na de?ildi big three mensubuydu. Burada ba?ard??? "aman allah?m" dedirtecek bir GSW 3-1 d?n??? var; onda da Curry-Klay-Dreymond vs James-Irving-Love.
    Dip Not : Ge?en sene defalarca ??p dedi?iniz Kyrie sezon boyunca bu Boston'un lideriydi. Oradan hesap et ne kadar ?apl?! bir tak?m? elediniz.
    3 sayfa ?ncesinde ben sadece Utah m? yazm???m yoksa o kadar?n? m? akl?nda tutabildin onu ??z?nce cevab?n? veririm.
    Ayakkab? meselesine gelince, Jordan lige ayak basmadan kendi markas?n? kabul ettirmi?tir. Ayakkab? satan di?erleri, al sana yeni bir bilgi daha

Bir yorum yaz:

• Mehmet Ali Güneş
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

• Halil Umut Eyaz
    yanıtladı
    Ma?? izlemeyip sabah sofascoredan istatistiklere bakarak yorum yapan arkada?lar?n yanl??lar?n? Bilal'e anlat?r gibi d?zeltelim yine.
    James ilk 14 dakika haricinde ki bunun son 4 ?nde felaket tercihler yaparak 12 say? geriye d??t?ler, tamamen tak?m oyunu oynad?.
    Kalan s?rede yapt?klar?n? daha ?nce 1000 kere izlemi?izdir. Hi? ?yle ekstrem bir performans yoktu ortada. Tak?m oyunu oynad?lar ve ya? ortalamas? 22 olan rakibin 39/7 ??l?k at?p 7. ma? stresine dayanamamas?ndan faydalanarak zaten kazanmalar? gereken seriyi kazand?lar
    ?u kadrosuyla Boston 90'larda play-offa kalamazd? inan?n. Do?unun hali bu maalesef.
    Zaten ondand?r ki daha ?imdiden "bat?dan kim gelirse gelsin s?p?r?lecek; ama olsun" demeye ba?lad?lar.
    Ha bu arada hala Pippen Pippen deniyor. Pippen'?n "beni Pippen yapan Jordand?r onsuz asla bu seviyelere ??kamazd?m" s?z?nden dahi bihaberler.
    James ?al???yor eyvallah, en erken girip er ge? de ??k?yordur eminim; ama babas?n? kaybetmesi sebebiyle ara verdi?i (vermese 8 sene ?st ?ste yapacakt? ) basketbola yar? y?lda d?n?p konferans yar? finallerinde kaybettikten sonra, ertesi g?n t?m tak?m arkada?lar?n? yeni sezon haz?rl?klar?na toplayacak; ya da performans?n? be?enmedi?i tak?m arkada??n?n ?n?nden "sen bug?n yemek yemeyi hak etmedin" diyerek yeme?ini alacak kadar kendini adam?? olabilece?ini d???nmek bile asl?nda basketbol bilgisizli?ine delalettir.

Neyse bu kadar ?amar yeter, gerisi finallerden sonra
    The Decision 2 ?ncesi..

Spoiler : Ma?as? yemeyecek bat?ya gitmeyi, muhtemelen Phila-Bucks-Knicks ??l?s?nden birine gidecektir.

Son Not : objektif bir basketbolsever olarak 34 dakika tak?m olarak harika m?cadele eden CAVS'? tebrik ederim. Ligde Spurs ile birlikte en sevdi?im tak?m? elemi? olmalar?na ra?men..
    1. si ma??n 48 dks?n? da izleyip ma? bitimi yorum yapan insan? bilip bilmeden izlemedi?ini iddia ediyorsun, burdan bi kere ofsayt.

2. si yenilince tokatland?, yenince ''ama do?u zateeeen zay?f'' gibi arg?manlarla art?k nolur gelme copy paste yapt???n? d???n?yorum.

3.s? Kerr, Jordan, Pippen, Rodman, Longley
    5 lisine sixth man olarak dahil olan Kukoc'lu kadroyu Hill, m?ptezel JR, LeBron, Love, Thompson ve le? bench ile yan yana bi yazay?m da bi ortaya tekrardan koyal?m kartlar?.

Yok beni Jordan Pippen yapm?? yok babas? ?lm?? de ara vermi? vs vs. Herhalde Jordan Pippen'? Pippen yapt? ayn? ?ekilde Jordan'? da Jordan yapan en ?nemli sporcudur Pippen bundan do?al a??klamas? olamaz. Habire Utah serilerinden falan bahsediyorsun ya birazc?k anlayaca??n? bilsem o Stockton ve Malone'lu Utah'? eledi?i i?in d?nyan?n en ?nemli ?eyini yapm?? havas? vermeyi b?rakt?racak Spurs, Okc ve Gsw serilerini tekrar hat?rlatacam da sana pek ?midim yok.

Keza o Okc'de Westbrook,Hardan,Durant,Ibaka Spurs'de Parker,Ginobili,Leonard,Duncan gibi adamlar?n oldu?unu (Gsw'yi zaten ne kadro ne tak?m kimyas? olarak yazmaya bile gerek duymuyorum) tarihte hi? olmayan 3-1 den d?n??? de.

Velhas?lkelam o kendi kendine ?retti?in ?amarlar?n y?n?n? bi de?i?tir, daha sonra da ayakkab? sat?p, tak?m al?p i?ine eden Jordan'a itaatine devam et a?abeyim.

Bir yorum yaz:

• Arda Çelikmaden
    yanıtladı
    Evet 35 say? ile oynarken ekstrem bir durum yok zira tak?m?n ?utlar?n?n yar?s?n? kulland?. Misal 6. ma? son 3 dakika ?ok daha b?y?k oynam??t? ve bunu da belirtmi?tim. Yani ortada insafs?z bir durum yok. Olan? s?yl?yorum. Tak?m oyunu oynad?lar demek k???msemek de?il bilakis ?vg?d?r. Yani en az?ndan ben ?yle ??rendim T?rk?e derslerinden. Olmayan bir ?eyi abartarak (do?unun tak?mlar?) sevdi?iniz oyuncuyu ilahla?t?rma ?aban?zda kendinizi hakl? ??karmaya ?al???rken bir ba?ka post ile ?eli?kiye d??en yine sizlersiniz . Daha 3 sayfa ?nce ?rneklerle isimlerle kimin kimleri ezdi?ini s?ylerken, bug?n?n do?usunu oldu?undan ?ok farkl? g?stermeye ?al??mak daha ?ncede belirtti?im gibi sadece komik oluyor. T?pk? "ama abd'de bu k?yas yap?l?yor art?k" ?nermesini savunmak i?in gog?l'dan arat?p nba kariyeri ibrahim kutluay'dan hallice olan, totalde 70 ma?a ??kabilmi? birisinin s?yleminden ba?ka bir ?ey bulamam?? olma durumunun komik olmas? gibi. Daha da komi?i adam ben Jordan'a kar?? oynad?m demi?. 4o ya??ndaki haline kar?? oynad???n? s?ylemeyi unutmu? herhalde
    Ma?as? yemeyecek evet; zira istatistik kas?yor ve bat?ya gitti?i an bunu yapamayacak. Hep beraber g?rece?iz nas?l do?uda kalaca??n?. Yan?l?rsam ve Houston'a giderse y?z?k i?in gitti der, sayg? duyar?m; ama Lakers'a giderse buradaki en koyu James hayran? gibi g?n?lden helal olsun derim.

Bir yorum yaz:

• Gokay Gokdogan
    yanıtladı
    ?lk ma? 15 say? atmas?na ra?men seriyi 34,5 say? , 9 rb , 8.4 ast ile bitiren bir adam?n performans?n? , son ma?ta 10 ma?t?r playofflarda evinde ma?lubiyet almayan tak?ma 35 say? 15 rb 9 ast ile oynarken ekstrem bir durum yoktu ortada tak?m oyunu oynad?lar diyerek k???mseyerek bakmak objektiflik de?ildir. Ve bu tak?m golden ve houston gibi tak?mlar?da kendi evinde bu sene yendi ... Kazanmalar? gereken seri derken ; cavs'?n indiana serisini bile ge?ecek durumu zorken o ma?lar? tek ba??na alarak , ard?ndan lider torontoyu s?p?rerek , finalde kendi evinde canavara d?n???p inan?lmaz bir disiplin i?inde oynayan tak?m? 1 dakika dinlenmeden t?m sorumlulu?u ?zerine alarak yenen bir adama ?u yaz?lanlar sadece insafs?zl?k olur...

Bu arada ma?as? yemez diyorsunuzda lakers'a giderse yan?na 2-3 ki?i toplan?rsa yine bir bahane ile kupa i?in gitti , houston 'a giderse haz?r tak?ma gitti diyeceksiniz. Bahaneler bitmeyecek. 8. sezon ?st ?ste farkl? tak?m ve oyuncularla finalde olup ,kendisi olmasa belkide playofflara kalamayacak adamlar? finale ta??yan birini fazla k???ms?yorsunuz. Kime giderse gitsin seneye yine finallerde olur siz yine farkl? farkl? bahanelerin arkas?na s???n?rs?n?z...

Ve son olarak ?u hareket ... 48 dakika oyunda kalan Lebron 2 ki?iyi s?rt?na al?p y?k?lmadan finali yap?yor resmen. ?nsan ?st? ...

https://twitter.com/herseynba/status/1001002778930700289

Ha bu arada siz burada tak?m oyunu diyerek olay? basitle?tirmeye ?al??maya devam edin , bizde kobe , mehmet okur vb gibi bir?ok yerli yabanc? basketbolcular?n bu gece lebron i?in yazd?klar?na bi bakal?m ...
    En son düzenleyen Gokay Gokdogan; 28-05-2018, 13:24.

Bir yorum yaz:

• Arda Çelikmaden
    yanıtladı
    Ma?? izlemeyip sabah sofascoredan istatistiklere bakarak yorum yapan arkada?lar?n yanl??lar?n? Bilal'e anlat?r gibi d?zeltelim yine.
    James ilk 14 dakika haricinde ki bunun son 4 ?nde felaket tercihler yaparak 12 say? geriye d??t?ler, tamamen tak?m oyunu oynad?.
    Kalan s?rede yapt?klar?n? daha ?nce 1000 kere izlemi?izdir. Hi? ?yle ekstrem bir performans yoktu ortada. Tak?m oyunu oynad?lar ve ya? ortalamas? 22 olan rakibin 39/7 ??l?k at?p 7. ma? stresine dayanamamas?ndan faydalanarak zaten kazanmalar? gereken seriyi kazand?lar
    ?u kadrosuyla Boston 90'larda play-offa kalamazd? inan?n. Do?unun hali bu maalesef.
    Zaten ondand?r ki daha ?imdiden "bat?dan kim gelirse gelsin s?p?r?lecek; ama olsun" demeye ba?lad?lar.
    Ha bu arada hala Pippen Pippen deniyor. Pippen'?n "beni Pippen yapan Jordand?r onsuz asla bu seviyelere ??kamazd?m" s?z?nden dahi bihaberler.
    James ?al???yor eyvallah, en erken girip er ge? de ??k?yordur eminim; ama babas?n? kaybetmesi sebebiyle ara verdi?i (vermese 8 sene ?st ?ste yapacakt? ) basketbola yar? y?lda d?n?p konferans yar? finallerinde kaybettikten sonra, ertesi g?n t?m tak?m arkada?lar?n? yeni sezon haz?rl?klar?na toplayacak; ya da performans?n? be?enmedi?i tak?m arkada??n?n ?n?nden "sen bug?n yemek yemeyi hak etmedin" diyerek yeme?ini alacak kadar kendini adam?? olabilece?ini d???nmek bile asl?nda basketbol bilgisizli?ine delalettir.

Neyse bu kadar ?amar yeter, gerisi finallerden sonra
    The Decision 2 ?ncesi..

Spoiler : Ma?as? yemeyecek bat?ya gitmeyi, muhtemelen Phila-Bucks-Knicks ??l?s?nden birine gidecektir.

Son Not : objektif bir basketbolsever olarak 34 dakika tak?m olarak harika m?cadele eden CAVS'? tebrik ederim. Ligde Spurs ile birlikte en sevdi?im tak?m? elemi? olmalar?na ra?men..

Bir yorum yaz:

• Atilla Acar
    yanıtladı
    boston da horford d???nda do?ru d?zg?n play off g?ren adam yoktu. buna ra?men harika bi i? ??kard?lar. kutlamak laz?m.
    tecr?be 7. ma?ta ?ok ?nemliydi bu da cavaliers ta fazlas?yla vard? bostona g?re. 2.periyotta ?zelikle o bombo? ?utlar ka??nca i?in rengi yava?tan belli olmu?tu zaten.

bu gecede golden state bi aptall?k yapmazsa finalin ad? yine gsw - cavs olur.

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X