Gsyi yenemeden sampiyon olamayiz

Duyuru

??k?ş

Hen?z duyuru yok

S?per Lig 2017 - 2018 Sezonu T?m Ma?lar?

??k?ş

Bu konu kapatıldı.

X
X
- 

Kardel totem yada nazar k??k??lamak diyelim ama sende hakl?s?nAslı Mehmet Evrim Talan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHocam her mesaj?n olumsuz. Normal ya?ant?nda da b?yle misin?Aslı A.Sefik Cokgungor tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGe?mi? olsun ma? bitti gs 3 4 atar
Olumsuz bir g?r?nt? sergilemiyorum kusura bakma
Yorum Yap
 - 

K?meye oynuyorlar hocam. ?? tane net pozisyonlar? var. Yosmalar?n att??? gole bak ya.Aslı Rahmi Kerem Kalfali tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBal falan degil, temiz durmuyor mac
Yorum Yap
 - 

Abi 2.gole baksana kaleci alacak topu adam kendi kalesine takiyor boyle bir sey olamaz. Basaksehir macinda gorduk alanyayiAslı Mehmet Evrim Talan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterK?meye oynuyorlar hocam. ?? tane net pozisyonlar? var. Yosmalar?n att??? gole bak ya.Aslı Rahmi Kerem Kalfali tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBal falan degil, temiz durmuyor mac
Yorum Yap
 - 

Bir ka? sefer daha denk geldi. Hep olumsuzAslı A.Sefik Cokgungor tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKardel totem yada nazar k??k??lamak diyelim ama sende hakl?s?nAslı Mehmet Evrim Talan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHocam her mesaj?n olumsuz. Normal ya?ant?nda da b?yle misin?Aslı A.Sefik Cokgungor tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGe?mi? olsun ma? bitti gs 3 4 atar
Olumsuz bir g?r?nt? sergilemiyorum kusura bakma
 Bak yedirdin gol? 

Yorum Yap
 - 

Ge?en hafta dedim en iyisi beraberlik diye. Ah ah ah.Aslı C?neyt T?rko?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGecen hafta GS yendi?i iyi oldu diyenler olmu?tu
 g?rd???n?z gibi haftaya yenemezsek 3.bitiriyoruz. Ba?ak alsa en az?ndan 2.bitirirdik.
Yorum Yap

Yorum Yap