Aslı Siret Uslu tarafından Gönderilmiş

Mesajı göster

Duyuru

??k?ş

Hen?z duyuru yok

S?per Lig 2017 - 2018 Sezonu T?m Ma?lar?

??k?ş

Bu konu kapatıldı.

X
X
- 

Bu nasil sacma bir sey? Acayip kurallar uyduruyor bizimkiler, tebrik etmek gerek.Aslı Cagatay Kavak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterlig bitene kadar gol averaj? lig bittikten sonra ikili averaja g?re s?ral?yorlar.Aslı Celal Kaan Aytemir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGS beni korkutmuyor acikcasi. Her turlu yener geliriz diye dusunuyorum.
Benim merak ettigim konu: biz nasil Basaksehir'in ustunde oluyoruz tam olarak? Ikili averaja bakilmiyor muydu?
Yorum Yap
 - 

Karde? sen bin tane g?r?? bildiriliyorsun hepsine yeti?mek m?mk?n m?. Bir haftada hem gs hem ibb ?ampiyon yapt?n. Do?run iki tane ise 20 tane ?eli?en g?r???n var.Aslı Semih Ba?kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBiz yediririz. Sen bize b?rak.Aslı Siret Uslu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterbenim g?r??lerim net. ama siz c?mb?zla ?ekmeye devam edin. Ben ge?mi?i unutmad?m. biz '' ?erefli ikincilileri '' nas?l elde ettik. kime kar?? elede ettik ? hep GS ye kar??. Elimizden ?ampiyonluklar kime kar?? al?nd? GS ye kar??. Ayn? senaryoya gidiyoruz malesef bize yedirmezler demek mi k?t? senaryoculuk.
GS ?ampiyon olmas?n Ba?ak?ehir olsun.Hatt ?uan lig oynanmas?n raz?y?m ba?ak?ehire versinler ligi. burada anlamad???n?z GS nin s?per tak?m oldu?u de?il kas?t. bize yedirmezler demek
istiyorum
"Lig oynanmas?n Ba?ak?ehir'e versinler raz?y?m" diyen adam?n bu forumda da pek i?i olmamal?.
Madem beklentiniz yok, uzak durun o zaman.
Bu arada istedi?in kadar g?r?? bildir Hakk?nd?r. Sonra herkes ?eli?me dedi?inde a??klama getirmeye ?al??man daha komik. Bir tane iddian olsun do?ru ya da yanl??. Bir ibb bir gs arada s?rada biz. Arada fb ne kald? geriye.
Tapatalk kullanarak iPhone arac?l???yla g?nderildi
Yorum Yap
 - 

Yense de yenmese de bir?ey de?i?miyor. Bizim beraberlik hakk?m?z yok. 5 te 5 yapamazsak ?ampiyon olma ihtimalimiz hi? yok. Yani gsyi her t?rl? yenmemiz gerekiyor. He ikincili?i falan d???n?yorsak onun i?inde en fazla 1 beraberlik hakk?m?z varAslı Rahmi Kerem Kalfali tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGs bu gazla alanyayi yenmesin de
Yorum Yap
 - 

Tahminim lig bitiminde olasi 3-4 takimin esit puan da olma ihtimaliyle bu sefer kendi aralarinda oynadiklari maclardaki averaj bu sefer devreye girecegi icin sene sonuna birakiyolar.Aslı Celal Kaan Aytemir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu nasil sacma bir sey? Acayip kurallar uyduruyor bizimkiler, tebrik etmek gerek.Aslı Cagatay Kavak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterlig bitene kadar gol averaj? lig bittikten sonra ikili averaja g?re s?ral?yorlar.Aslı Celal Kaan Aytemir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGS beni korkutmuyor acikcasi. Her turlu yener geliriz diye dusunuyorum.
Benim merak ettigim konu: biz nasil Basaksehir'in ustunde oluyoruz tam olarak? Ikili averaja bakilmiyor muydu?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
 - 

Emre ikinci Bilal K?sa vakas? olabilir. Ben d???k performans bekliyorum.Aslı Ahmet Emre Balci tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAlanya bize kar?? oynad??? gibi oynarsa i?erde Gsden kesin puan al?r Emre akbabay? ba?lamaz iseler tabi bu haftai?i. di?erleri biz dahil rahat kazan?r.
Yorum Yap
 - 

Emre Gs'li zaten, 3-5 sene ?nce TTarena ?n?nde GS formas?yla ?ekilmi? foto?raf? d??m??t? ge?enlerdeAslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterEmre ikinci Bilal K?sa vakas? olabilir. Ben d???k performans bekliyorum.Aslı Ahmet Emre Balci tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAlanya bize kar?? oynad??? gibi oynarsa i?erde Gsden kesin puan al?r Emre akbabay? ba?lamaz iseler tabi bu haftai?i. di?erleri biz dahil rahat kazan?r.
Yorum Yap
 - 

Bilal K?sa'da oldu?u gibi buna transfer s?z? verecekler belki de ?oktan vermi?lerdirAslı Mehmet Ali G?ne? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterEmre Gs'li zaten, 3-5 sene ?nce TTarena ?n?nde GS formas?yla ?ekilmi? foto?raf? d??m??t? ge?enlerdeAslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterEmre ikinci Bilal K?sa vakas? olabilir. Ben d???k performans bekliyorum.Aslı Ahmet Emre Balci tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAlanya bize kar?? oynad??? gibi oynarsa i?erde Gsden kesin puan al?r Emre akbabay? ba?lamaz iseler tabi bu haftai?i. di?erleri biz dahil rahat kazan?r.
Yorum Yap
 - 

[MENTION=27938]Siret Uslu[/MENTION]
son 30y?l?n birikimini ?al?nan ?ampiyonluklar? hat?rlayan her Be?ikta?l? gibi samimi bir?ekilde ve son 5ma? ?ampiyon olmak i?in neler yapabileceklerini az?ok tahmin etti?in i?in payla?t?n
gsnin nas?l kans?z ?errefsiz bir camia oldu?unu anlatmaya ?al??t?n ayn? fikirdeyim
Bu demek de?ilki ?ampiyon olamay?z gsyi yenemeyiz
Ben normalde gsyi yenece?imizi d???n?yorum ama gergin final ma?lar?n? oynayamay???m?z ve deplasman tablomuz ve rakibin i? saha performans? kokutmuyor de?il
gs ba?ak berabere bitse o moralsizlikle gs alanyadada tak?l?p belkide saf d??? kalacakt? ?imdi tekrar tutundular baz? arkada?lar bunu korkakl?k olarak adlediyor canlar? sa?olsun
ama rakibin i?erde 15te14 yapt?ysa ondan korkmasanda kaale alacaks?n
Ben gsyi kaale al?yorum
Patlad?lar ha patlayacaklar yorulur ligi bitiremezler dedik kald? 5hafta bu kadarda hafife almamak laz?m bunu demek istiyorum kendi ad?ma
?okta bi?ey demedik beraberli?i gs galibiyetine tercih ettik hepsi bu
"SizdeLigiKoyacakY?rekYokNaparsan?zYap?nB?kt?rd?n? zArt?k"
Yorum Yap
 - 

esini al maci izlemeye gotur ve bu macta gs puan kaybederse sana istedigini hediyeyi alacagim falan de, en buyuk alanyali olur esinAslı Ali Can Erdo?an tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu sezon gs deplasmanda oynad??? ma?larda konya hari?, ma?? izlediysem puan kaybetti, izlemediysem kazand?.
Osmanl? , bursa , kayseri , karab?k bu 4 ma?? da izlemedim. Hepsini kazand?lar.
Kalan t?m deplasman ma?lar?n? izledim. Konya hari? puan kaybettiler.
Cumartesi evlilik y?l d?n?m?m. Bi?eyler yapmam laz?m
CASPER_VIA_M1 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
 mac sonucuna gore senin cuzdan biraz yanabilir ama sampiyonluga deger degilmi? 

Yorum Yap

Yorum Yap