Gol lan gol

Duyuru

??k?ş

Hen?z duyuru yok

S?per Lig 2017 - 2018 Sezonu T?m Ma?lar?

??k?ş

Bu konu kapatıldı.

X
X
- 

Abi sonucu nereye var?r ise vars?n gs kazans?n diyen bizden de?ildir. Her halukarda her ?artta kaybetsin ?eref yoksunu yosmalar. Haydi Alanya. Sen daha iyi tak?ms?n.Aslı Ak?n Ek?i tarafından Gönderilmiş Mesajı göstergecen hafta gs kazansin diyenlere gelsin bu mac. nasil bos konustuklarini anliyolardir umarim.
Yorum Yap
 - 

Hadi lan bi tane daha at?n, bedduam? geri alaca??mAslı Omer Guray Yayla tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAllah belan?z?...... ?n?allah k?me d??ersiniz gerizekal?lar

Yorum Yap
 - 

K???k bir ihtimal olsa da berabere bitse ke?keAslı Mehmet Evrim Talan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGe?en hafta dedim en iyisi beraberlik diye. Ah ah ah.Aslı C?neyt T?rko?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGecen hafta GS yendi?i iyi oldu diyenler olmu?tu
 g?rd???n?z gibi haftaya yenemezsek 3.bitiriyoruz. Ba?ak alsa en az?ndan 2.bitirirdik.
Yorum Yap
 - 

Benim hayatta hep ne desem tersi ??kt???n? d???nd???m bi inanc?m var ondan dolay?Aslı Mehmet Evrim Talan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBir ka? sefer daha denk geldi. Hep olumsuzAslı A.Sefik Cokgungor tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKardel totem yada nazar k??k??lamak diyelim ama sende hakl?s?nAslı Mehmet Evrim Talan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHocam her mesaj?n olumsuz. Normal ya?ant?nda da b?yle misin?Aslı A.Sefik Cokgungor tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGe?mi? olsun ma? bitti gs 3 4 atar
Olumsuz bir g?r?nt? sergilemiyorum kusura bakma
 Bak yedirdin gol? 
Yorum Yap
 - 

Aynen karde?im. Ge?en hafta yazm??t?m bunu. Konya - fb - ts - gen?ler ma?lar?ndan en fazla 4- 5 puan al?rlarsa onlar da s?k?nt?ya girer diye. Ki o kadar bile alamayabilirler. Son iki ma?lar? da Ba?ak ve alanya. Zor fikst?rleri var.Aslı Rahmi Kerem Kalfali tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAntalya sirasiyla 3 mac fb(d) ts gencler(d) maclarindan 1 2 puan alsa dusme potasina girer ve onlar da basaksehir macina asilirlar.Aslı Omer Guray Yayla tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSivas uefa i?in do?rudan rakibini yendi. ?ok iyi oldu, haftaya i?erde gen?leri yenerlerse bir sonraki hafta Ba?ak?ehir deplasman?nda diren?li olurlar. Trabzon Antalya deplasman?nda kazanamaz ??nk?. Osmanl?n?n kazanmas? da harika oldu. Ba?ak?ehir ama?s?z tak?mlarla oynamayacak art?k.
Yorum Yap
 - 

Beni yanl?? anlama. Samimi olarak sordum (:Aslı A.Sefik Cokgungor tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBenim hayatta hep ne desem tersi ??kt???n? d???nd???m bi inanc?m var ondan dolay?Aslı Mehmet Evrim Talan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBir ka? sefer daha denk geldi. Hep olumsuzAslı A.Sefik Cokgungor tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKardel totem yada nazar k??k??lamak diyelim ama sende hakl?s?n
 Bak yedirdin gol? 
Yorum Yap
 - 

Estafurullah bak i?e yarad? biraz 5 atar gs 5Aslı Mehmet Evrim Talan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBeni yanl?? anlama. Samimi olarak sordum (:Aslı A.Sefik Cokgungor tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBenim hayatta hep ne desem tersi ??kt???n? d???nd???m bi inanc?m var ondan dolay?Aslı Mehmet Evrim Talan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBir ka? sefer daha denk geldi. Hep olumsuzAslı A.Sefik Cokgungor tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKardel totem yada nazar k??k??lamak diyelim ama sende hakl?s?n
 Bak yedirdin gol? 
Yorum Yap

Yorum Yap