Yaln?z 2-1e kadar sivas? be?endim ben.
3 b?y?klere kar?? bukadar bilin?li ve pasla?arak h?cuma ??kan bir anadolu tak?m? g?rmemi?tim.
2-0 da biraz daha istekli olsalar 3-4-5e giderdi.
Ba?ak-Fb berabere kal?r, biz de l?tfedip kazan?rsak fark? 4e ?ekeriz. ?u 26.haftaya kadar biraz form yakalasak kalan 8 haftada da ?n?m?z d?zl?k asl?nda ama tak?m pe? pe?e hayal k?r?kl???na u?rat?yor bizi. Umar?m ?ans?m?z bu sefer d?nm??t?r.
Biz potadan ??kmaya bu kadar niyetli olursak i?imiz ?ok zor. Ancak kendimize gelip olay?n vahametini kavrarsak bu rakipler bize ?ampiyonlu?u elleriyle verebilirler.. o kadar garip bir sezon oluyor.
Sivas resmen hakemide yendi
Biz fb ve basak ile puan fark?n? korumus olduk gs ye de bir puan yakalst?k yaln?z gs bugunde bi bok oynamad? butun deplesmanlarda puan kaybedebilirler
Gsnin orta saha zayif. Fernando bir sure daha yok. Dong la selcukla tolgayla oynuyor adamlar. Bu hafta puan kaybina ragmen bisey kaybetmedik hatta gs ye 1 puan yaklastik. Haftaya hayirlisi daha lig cok seye gebe. Bende dahil bir cogumuz biz olamayiz diyor ama fenerliside gsliside takima guvenmiyor ayni bizim gibi. Basaksehir aradan siyrilabilir ama bugun gordukki onlarda puan kaybedecek. Sonucta kotunun iyisi bir takim sampiyon olucak umarim biz oluruz biz olamassakda basaksehir olsun bari
Aslı Halil Nuri Yurdakul tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
3ude puan kaybedecek
Ad?m?n Halil oldugu kadar emindim buna
baska bir?eylerde yazmak isterim
hepimiz buraya Kafay? da??tmak BESIKTASLA BES?KTASL?LARLA mutlu olmak icin yaz?yoruz
cok ciddiyim baz? tipler t?redi her topicte moral bozmak icin yaratilmislar
yok ?mit yatacak
Yok basak Konya'y? 5ler
gs her turlu Sivas'? yener
bir rahat durun ya biraz sabredin
basak kazansinmis yoksa gsye yararm??
cok Affedersiniz ulan boyle d???n?l?r mu son 2 hafta mi
BES?KTAS?N hangi rakibi puan kaybederse sevinece?iz onu isteyece?iz boyle kafa boyle mant?k olur mu
ne oldu simdi
Biraz Kafay? ?al??t?r?n biraz ya az biraz
Yorum Yap