d?n 80.dakikada bitti dedi?imiz lig yeniden canland? bizim i?in, ?u ?n?m?zdeki 3 ma?? da al?p derbiye kazan?rsak gsyi alt?m?za alaca??m?z pozisyonda girelim o g?n d?ve d?ve yeneriz biz bunlar?
Feghouli Ba?ak?ehir ma??nda oynarsa bu bir skandal olur. Direk k?rm?z? g?rd? ve en az 2 ma? ceza almal?. Babel ve Alperin tek ma? almalar? da yanl??t?.
?yle bir totem buldum ki hem oynayaca??m?z tak?mlar? hem rakipleri bitiriyorum iki haftad?r. Haftaya da tutarsa burada payla??yorum hep beraber yap?yoruz [emoji23]
Tapatalk kullanarak iPhone arac?l???yla g?nderildi
gsde net b?y?k ma? alamama bask?s? olu?mu? hatta taraftar?nda bile var. fb ma??nda ma? berabere giderken ve bilmem ka? puan farkla en yak?n rakibiyle puan fark? varken nas?l su ?i?esi ya?d?rd?lar hakemlere.Bask? alt?nda kal?yorlar bu ?ok iyi.Uzun d?nem d???n?rsek ligin son haftalar?nda daha da artar bu bask?, biz toparlan?rsak yine ?ampiyon oluruz.Y?netim teknik heyet futbolcular kendilerine gelmeli.
Hi? umudum yoktu Trabzondan ama tek kale top oynad?lar helal olsun Kald? 5 puan Ba?ak?ehire mutlaka tak?lacaklar bizim devre aras?na kadar puan kaybetmememiz laz?m.
Yorum Yap