Aslı Ozan Caner Pirim tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2017 - 2018 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
-
Aslı ?lker Uysal tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu qaraba? muhabbet? ne ya
Sent from my ONE A2003 using Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı Necmettin Firat Ozkan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ozan Caner Pirim tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Halil Ibrahim Celtikcilioglu tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?yi de Rocky philadelphial? [emoji23]
Tapatalk kullanarak iPhone arac?l???yla g?nderildi
Evet ?ehirde rocky'nin merdivenleri ??karak antreman yapt??? yerde heykeli varm??. Ba?lant? kurulmak istenirse kurulur.. bir ?ey ??kar m? bilmem.. ?enol G?ne?'in s?yledi?i alakas?z bir ?iir dizesi bile bir hafta 10 g?n imal? ?ekilde tart???ld? neticede. Zaten ?ok gereksiz bir i? yapm??lar.. son y?llar?n en iyi sezon ba?lang?c? yapt?klar? bir d?nemde "aya?a kalk" falan.. yersiz olmu?. Temiz niyetli bir i? bile olsa cidden faydas?z ve gereksiz.
yaln?z hakikatten hi? akl?mda yokken b?yle bir ?ey, bir anda lan yoksa olabilir mi diyorum kendi kendime. 1 hafta ?nce fg nin aya?a kalk mesajlar? falan. ilgin? ?eyler olacak gibi, hadi bakal?m.
Yorum Yap
-
Sebahattin ?irin televizyonda konu?urken, bizim trib?n abilerimizle gurur duydum. Adam konu?may? bilmiyor. Son olarak Ahmet ?akar sen ultraslan.com'a r?portaj verdin mi diyerek sebonun cemaati yalad??? yaz?y? sorunca inan?lmaz panik oldu ve sa?malad?. Pankart? yapan ??rencileri de satt? hepsini tan?yamam ben diyerek.
Yorum Yap
-
Aslı Necmettin Firat Ozkan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ozan Caner Pirim tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Halil Ibrahim Celtikcilioglu tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?yi de Rocky philadelphial? [emoji23]
As?l s?ylenen s?zle ?? g?n ?nce verilen vaaz kar??la?t?r?lmal?.
Yorum Yap
Yorum Yap