Acaba biz ?stanbul'da 2-1 kaybetseydik bu m?cadeleyi g?sterebilir miydik deplasmanda ?ok merak ediyorum, ?ok mu karamsar?m?
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
UEFA 2017-2018 ?ampiyonlar Ligi
??k?ş
X
-
Aslı Mehmet Kele? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAcaba biz ?stanbul'da 2-1 kaybetseydik bu m?cadeleyi g?sterebilir miydik deplasmanda ?ok merak ediyorum, ?ok mu karamsar?m?
HUAWEI NXT-L29 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Yorum Yap
-
Aslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterne yalan s?yl?yeyim ?ok ?z?ld?m ben ?ahsen.Tebrikler Ba?ak?ehir. Galatasaray yada Fenerbah?e'den biri olsa iki ma?tada peri?an olmu?lard?
Yorum Yap
-
Rakibin k?t?l???yle ?ansla vs. ile a??klanabilecek bir oyun oynamad? Ba?ak?ehir, sadece takdir edilir herkesin harc? de?ildi bu ak?am yapt?klar?. ?o?u ki?i i?in antipatik ve suni bir tak?m olmas?na ra?men acaba atsalar m? ???nc?y? dedirtmi?tir epey insana. Sonu? olarak karl? ??kt?k ekstradan 7-8 civar? para girecek kasam?za, UEFA'da yollar? a??k olsun ?ok iyi tak?m oldular.
Yorum Yap
-
Helal olsun Ba?ak?ehire. Karab?k ma??nda yedekleriyle ??kt?klar?nda ufak da olsa ?anslar?na inan?yorlar, ligin daha 2. haftas? telafisi var diye bak?p bu ?anslar?n? kullan?yorlar, sayg? duydum demi?tim.Beni yan?ltmad?lar ve ?anslar?n? sonuna kadar zorlad?lar.?u Ba?ak?ehirden, 2. haftadan Kas?mpa?a ma??ndaki puan kayb?ndan sonra ortal??? yang?n yerine ?eviren taraftarlar?m?z?n ders almas? gereken noktalar var.Biz Karab?k'e o ?ekilde yenilseydik ayn? ki?iler Sevilla da fark atar, bu sene ?ampiyon olamay?z derlerdi.?u Ba?ak?ehirin kadrosuna bak?n oynad??? futbola bak?n, ?imdi de bizim kadroya bak?n ve art?k tak?ma g?venin!
Yorum Yap
-
Aslı Y?lmaz ?pek tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterne yalan s?yl?yeyim ?ok ?z?ld?m ben ?ahsen.Tebrikler Ba?ak?ehir. Galatasaray yada Fenerbah?e'den biri olsa iki ma?tada peri?an olmu?lard?
Yorum Yap
-
?? kuru?a forma al?yoruz da Kul?be faydam?z oldu diye gururlan?yoruz Sevilla i?in sinerji totem yaparak Be?ikta??ma milyonlarca lira ba???lam?? gibi hissediyorum kendimi... Acayip mutluyumEn son düzenleyen Mustafa Birin; 23-08-2017, 01:38.
Yorum Yap
Yorum Yap