E?er d???nd???m 1-2 transferi yapar, Ronaldo'yu kaybetmezse, yine Real'e oynayaca??m bu sene.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
UEFA 2017-2018 ?ampiyonlar Ligi
??k?ş
X
-
ayn? ?ey de?il abi.Aslı Mehmet Kele? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterLyon ma?? Fabri, atamad??? ?al?m 7 penalt?dan 1 tane bile kurtaramamas? bizi kupadan etmi?ti ama ondan iyisini bulamay?z bknz. Boyko
fabri bunlar? cl finalinde yapsayd? g?r?rd?m bizim taraftar?
Bir yorum yaz:
-
Ulan 1 kere alsak be

Gesendet von meinem SM-G930F mit Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Aslı Bekir Koray Aksoy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterPozisyon net faul ?smet ona hi? laf?m yok ama sakatl?k sadece ?anss?zl?k, adam 3 saniye i?inde g?re??i olsa ?nce kolunu k?st?ray?m sonra k?nde hareketiyle alt?ma alay?m bu esnada omuzunun ?zerine d???r?p bende ?zerine d??eyim ki tu? olsun diye d???nemez. Kolu kendi kol ve v?cut aral???na s?k??t?rmak ise cidden her ma? her futbolcunun en az 2-3 defa yapt??? bir harekettir bir ?o?u da d??er ama burada ?ok ters d??m??. En az?ndan ben b?yle d???n?yorumAslı ?smet Koparan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAbi ?ok iyi kalpli d???n?yorsun bana kimse ramosun istemeden o faulu yapt???na inand?ramaz kasten ve bilerek salah ? bitirdi o eli araya alma d??ene kadar b?rakmama ve ?st?ne ?stl?k elin ?st?ne d??me hepsi bilin?li belki adam d?nya kupas?nda da olamicak ay?pt?r yeminle ...Aslı Bekir Koray Aksoy tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?u pozisyon her ma? 10 defa oluyor ?anss?z biz durumdu ters d??t? faul ama hepsi o kadar. Kafaya ??kt? da dirsek att? sanki adam.gif)
.gif)
?nce Salah kendi tutmu? Ramos'un kolunu. Sonra da Ramos ayn? ?ekilde kar??l?k verdi. Her ma? oluyor b?yle ?eyler. Salah ters d??t? sadece.
Bir yorum yaz:
-
Ayrica ilk gol oncesi ofsayt var o pozisyonda da.
Anlamiyorum bu buyuk kuluplerin kaleco degistirmesini surekli zaten.
Hepsi her sene kaleci aliyor abuk sabuk para kicinami batiyoe bunlarin.
Mignolet var zaten yaa hepsini gectim 40ina gelmis pepe reina bunlarin hepsinden iyi hala.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Pozisyon net faul ?smet ona hi? laf?m yok ama sakatl?k sadece ?anss?zl?k, adam 3 saniye i?inde g?re??i olsa ?nce kolunu k?st?ray?m sonra k?nde hareketiyle alt?ma alay?m bu esnada omuzunun ?zerine d???r?p bende ?zerine d??eyim ki tu? olsun diye d???nemez. Kolu kendi kol ve v?cut aral???na s?k??t?rmak ise cidden her ma? her futbolcunun en az 2-3 defa yapt??? bir harekettir bir ?o?u da d??er ama burada ?ok ters d??m??. En az?ndan ben b?yle d???n?yorumAslı ?smet Koparan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAbi ?ok iyi kalpli d???n?yorsun bana kimse ramosun istemeden o faulu yapt???na inand?ramaz kasten ve bilerek salah ? bitirdi o eli araya alma d??ene kadar b?rakmama ve ?st?ne ?stl?k elin ?st?ne d??me hepsi bilin?li belki adam d?nya kupas?nda da olamicak ay?pt?r yeminle ...Aslı Bekir Koray Aksoy tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?u pozisyon her ma? 10 defa oluyor ?anss?z biz durumdu ters d??t? faul ama hepsi o kadar. Kafaya ??kt? da dirsek att? sanki adam.gif)
Bir yorum yaz:
-
2. ma?ta en az 3 inan?lmaz kurtar?? yapt? Fabri,hala turu Fabriye ba?l?yorsunuz
Bir yorum yaz:
-
Hadi deplasmanda yapt?n bir hata. ??erideki ma?ta o kadar iyi oynam??s?n ??kar iki penalt? yine kahraman ol. BeceremediAslı Mehmet Kele? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterLyon ma?? Fabri, atamad??? ?al?m 7 penalt?dan 1 tane bile kurtaramamas? bizi kupadan etmi?ti ama ondan iyisini bulamay?z bknz. Boyko
Bir yorum yaz:
-
O zaman euroleague i de ekliyelim 4?4 olsunAslı Hamit Bektas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterS?per Kupadan sonra 3 kupan?n tamam? o ?ehirde olacakAslı Metin Sayan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAvrupanin 2 buyuk kupasida bu sene madrid sehrine gitti.
Bir yorum yaz:
-
seneye biz UEFA real CL kupas?n? al?r evimizde reali yener bu seriye son veririz
Bir yorum yaz:
-
S?t kupas? o[emoji4]Aslı Berke Tiftik tarafından Gönderilmiş Mesajı göster+ EuroleagueAslı Hamit Bektas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterS?per Kupadan sonra 3 kupan?n tamam? o ?ehirde olacakAslı Metin Sayan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAvrupanin 2 buyuk kupasida bu sene madrid sehrine gitti.
Bir yorum yaz:
-
+ EuroleagueAslı Hamit Bektas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterS?per Kupadan sonra 3 kupan?n tamam? o ?ehirde olacakAslı Metin Sayan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAvrupanin 2 buyuk kupasida bu sene madrid sehrine gitti.
Bir yorum yaz:
-
Mignolet ?ok mu k?t? durumda form olarak ya da sakat falan m?? ?u Karius'u inan?n ?ok az duydum ve ilk kez bug?n izledim. Adam ka? metreden ?zerine gelen topu i?eri ald? resmen. S?kt? art?k ?u Madrid'in s?rekli ?L'yi almas?. ?zellikle Ramos'a tahamm?l?m kalmad?.
Bir yorum yaz:
-
Hahahahahaha. PSG, Juventus ve Bayern'i ayn? sezonda eleyip kupay? alan tak?ma sayg? duyacaks?n?z. ??nk? d?nyan?n gelmi? ge?mi? en iyi tak?m?.Aslı Erdin? Aky?z tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterJuvenin elinden son anda kurtul, M?nih tek kale oynad??? ma?ta yine ?ans?na kurtul, Liverpool 'un en iyi oyuncusu sakatlans?n ama ona ra?men adamlar beraberli?i bulsun gel g?rki kaleci ma?? hediye etsin. Arkada? ne u?ursuz bir d?nem bu b?yle... Ah Roma ah manolas o gol? atmayacakt?n. G?r?rd?m ben o zaman realin artisti?ini...
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: