Duyuru

??k?ş
Hen?z duyuru yok

UEFA 2017-2018 ?ampiyonlar Ligi

??k?ş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Serhat Senel
    yanıtladı
    2017 A?ustos'ta oynad?k ve bekledik. Real Madrid yine yan?ltmad?

E?er d???nd???m 1-2 transferi yapar, Ronaldo'yu kaybetmezse, yine Real'e oynayaca??m bu sene.

Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  kupon.jpg
Görüntüleme: 1
büyüklüğ?:  74.7 KB

Bir yorum yaz:

• Cagdas Sezgin
    yanıtladı
    Aslı Mehmet Kele? tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Lyon ma?? Fabri, atamad??? ?al?m 7 penalt?dan 1 tane bile kurtaramamas? bizi kupadan etmi?ti ama ondan iyisini bulamay?z bknz. Boyko
    ayn? ?ey de?il abi. fabri bunlar? cl finalinde yapsayd? g?r?rd?m bizim taraftar?

Bir yorum yaz:

• Hamit Bektas
    yanıtladı
    Ulan 1 kere alsak be

Gesendet von meinem SM-G930F mit Tapatalk

Bir yorum yaz:

• Yalcin Tuna
    yanıtladı
    Aslı Bekir Koray Aksoy tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Aslı ?smet Koparan tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    ?u pozisyon her ma? 10 defa oluyor ?anss?z biz durumdu ters d??t? faul ama hepsi o kadar. Kafaya ??kt? da dirsek att? sanki adam
    Abi ?ok iyi kalpli d???n?yorsun bana kimse ramosun istemeden o faulu yapt???na inand?ramaz kasten ve bilerek salah ? bitirdi o eli araya alma d??ene kadar b?rakmama ve ?st?ne ?stl?k elin ?st?ne d??me hepsi bilin?li belki adam d?nya kupas?nda da olamicak ay?pt?r yeminle ...
    Pozisyon net faul ?smet ona hi? laf?m yok ama sakatl?k sadece ?anss?zl?k, adam 3 saniye i?inde g?re??i olsa ?nce kolunu k?st?ray?m sonra k?nde hareketiyle alt?ma alay?m bu esnada omuzunun ?zerine d???r?p bende ?zerine d??eyim ki tu? olsun diye d???nemez. Kolu kendi kol ve v?cut aral???na s?k??t?rmak ise cidden her ma? her futbolcunun en az 2-3 defa yapt??? bir harekettir bir ?o?u da d??er ama burada ?ok ters d??m??. En az?ndan ben b?yle d???n?yorum
    Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  salah.jpg
Görüntüleme: 1
büyüklüğ?:  94.1 KB

?nce Salah kendi tutmu? Ramos'un kolunu. Sonra da Ramos ayn? ?ekilde kar??l?k verdi. Her ma? oluyor b?yle ?eyler. Salah ters d??t? sadece.

Bir yorum yaz:

• Huseyin Kurt
    yanıtladı
    Ayrica ilk gol oncesi ofsayt var o pozisyonda da.
    Anlamiyorum bu buyuk kuluplerin kaleco degistirmesini surekli zaten.
    Hepsi her sene kaleci aliyor abuk sabuk para kicinami batiyoe bunlarin.
    Mignolet var zaten yaa hepsini gectim 40ina gelmis pepe reina bunlarin hepsinden iyi hala.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bir yorum yaz:

• Bekir Koray Aksoy
    yanıtladı
    Aslı ?smet Koparan tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    ?u pozisyon her ma? 10 defa oluyor ?anss?z biz durumdu ters d??t? faul ama hepsi o kadar. Kafaya ??kt? da dirsek att? sanki adam
    Abi ?ok iyi kalpli d???n?yorsun bana kimse ramosun istemeden o faulu yapt???na inand?ramaz kasten ve bilerek salah ? bitirdi o eli araya alma d??ene kadar b?rakmama ve ?st?ne ?stl?k elin ?st?ne d??me hepsi bilin?li belki adam d?nya kupas?nda da olamicak ay?pt?r yeminle ...
    Pozisyon net faul ?smet ona hi? laf?m yok ama sakatl?k sadece ?anss?zl?k, adam 3 saniye i?inde g?re??i olsa ?nce kolunu k?st?ray?m sonra k?nde hareketiyle alt?ma alay?m bu esnada omuzunun ?zerine d???r?p bende ?zerine d??eyim ki tu? olsun diye d???nemez. Kolu kendi kol ve v?cut aral???na s?k??t?rmak ise cidden her ma? her futbolcunun en az 2-3 defa yapt??? bir harekettir bir ?o?u da d??er ama burada ?ok ters d??m??. En az?ndan ben b?yle d???n?yorum

Bir yorum yaz:

• Cihan Yaman
    yanıtladı
    2. ma?ta en az 3 inan?lmaz kurtar?? yapt? Fabri,hala turu Fabriye ba?l?yorsunuz

Bir yorum yaz:

• Ekrem Balkan
    yanıtladı
    Aslı Mehmet Kele? tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Lyon ma?? Fabri, atamad??? ?al?m 7 penalt?dan 1 tane bile kurtaramamas? bizi kupadan etmi?ti ama ondan iyisini bulamay?z bknz. Boyko
    Hadi deplasmanda yapt?n bir hata. ??erideki ma?ta o kadar iyi oynam??s?n ??kar iki penalt? yine kahraman ol. Beceremedi

Bir yorum yaz:

• Metin Sayan
    yanıtladı
    Aslı Hamit Bektas tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Aslı Metin Sayan tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Avrupanin 2 buyuk kupasida bu sene madrid sehrine gitti.
    S?per Kupadan sonra 3 kupan?n tamam? o ?ehirde olacak

O zaman euroleague i de ekliyelim 4?4 olsun

Bir yorum yaz:

• Cem Mert Aydın
    yanıtladı
    seneye biz UEFA real CL kupas?n? al?r evimizde reali yener bu seriye son veririz

Bir yorum yaz:

• Hamit Bektas
    yanıtladı
    Aslı Berke Tiftik tarafından Gönderilmiş Mesajı göster

+ Euroleague
    S?t kupas? o[emoji4]

Bir yorum yaz:

• Berke Tiftik
    yanıtladı

+ Euroleague

Bir yorum yaz:

• Mehmet Erhan
    yanıtladı
    Mignolet ?ok mu k?t? durumda form olarak ya da sakat falan m?? ?u Karius'u inan?n ?ok az duydum ve ilk kez bug?n izledim. Adam ka? metreden ?zerine gelen topu i?eri ald? resmen. S?kt? art?k ?u Madrid'in s?rekli ?L'yi almas?. ?zellikle Ramos'a tahamm?l?m kalmad?.

Bir yorum yaz:

• Ahmet Başaran
    yanıtladı
    Aslı Erdin? Aky?z tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Juvenin elinden son anda kurtul, M?nih tek kale oynad??? ma?ta yine ?ans?na kurtul, Liverpool 'un en iyi oyuncusu sakatlans?n ama ona ra?men adamlar beraberli?i bulsun gel g?rki kaleci ma?? hediye etsin. Arkada? ne u?ursuz bir d?nem bu b?yle... Ah Roma ah manolas o gol? atmayacakt?n. G?r?rd?m ben o zaman realin artisti?ini...
    Hahahahahaha. PSG, Juventus ve Bayern'i ayn? sezonda eleyip kupay? alan tak?ma sayg? duyacaks?n?z. ??nk? d?nyan?n gelmi? ge?mi? en iyi tak?m?.

Bir yorum yaz:

• Cem Mert Aydın
    yanıtladı
    PSG juve bayern liverpool bu kadar? ?ans de?il bence

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X