Adebayor kalitesi cok net!
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
UEFA 2017-2018 ?ampiyonlar Ligi
??k?ş
X
-
Aslı Mirsad ?braimi tarafından Gönderilmiş Mesajı göstercok fark ediyor mu samp. liginden alacagimiz para basaksehirin gelmesiyle ? ulke puani hatrina ve oynadiklari futbol icin cikmalarini destekliyorum basima bisey gelmeyecekse
Yorum Yap
-
Aslı Cem Mert Ayd?n tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBa?ak gol? nas?l att? izleyemedim ?ansa m? organize mi
55/45 topla oynamada da ?st?n Ba?ak.
Yorum Yap
-
Aslı Zeki Kutun tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Cem Mert Ayd?n tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBa?ak gol? nas?l att? izleyemedim ?ansa m? organize mi
55/45 topla oynamada da ?st?n Ba?ak.
Yorum Yap
-
Aslı Cem Mert Ayd?n tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBa?ak gol? nas?l att? izleyemedim ?ansa m? organize mi
Yorum Yap
-
Aslı C?neyt T?rko?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterCenk Tosun'un Adebayor'a bak?p feyz almas? gerekiyor. Bir forvet nas?l oynamal? ders veriyor adeta. ?lla gol atmas?na gerek yok adam s?rekli oyun i?inde.
Yorum Yap
-
Aslı Halil Ibrahim Celtikcilioglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAdebayor bizden Ba?ak'tan ald???n?n iki ?? kat?n? istemi? ve vazge?mi?iz haberleri vard? ilk T?rkiye'ye gelirken.
Sevilla'y? ne zaman g?rsem kanoute akl?ma geliyor.
Tapatalk kullanarak iPhone arac?l???yla g?nderildi
Yorum Yap
-
Aslı Y?lmaz ?pek tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı C?neyt T?rko?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterCenk Tosun'un Adebayor'a bak?p feyz almas? gerekiyor. Bir forvet nas?l oynamal? ders veriyor adeta. ?lla gol atmas?na gerek yok adam s?rekli oyun i?inde.
Yorum Yap
-
Aslı Cihan Yaman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Cem Mert Ayd?n tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBa?ak gol? nas?l att? izleyemedim ?ansa m? organize mi
Yorum Yap
-
Aslı Ibrahim Bagcivandemir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterkim eliyor b?yle biterse arkada?lar ?
Yorum Yap
Yorum Yap