malum sitedeki habere g?re r?van?ta % 99 trib?nde olacak
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Slaven Bilic
??k?ş
X
-
Eldeki malzemeyle yap?labilecek en iyi yeme?i yap?yor. Eksileri yok mu tabiki var. Ama karakteri, i? disiplini, tutkusu tam bizlik. En ?nemlisi ben Lucenin 100. y?l ve 101. y?l ikinci yar? kadrolar?ndan sonra bu kadar karakterli bir tak?m hat?rlam?yorum. Evet Arsenal'e kaybedebiliriz turu. Belki ligde de ?ampiyonluk ka?abilir; ama bu yolda sava?mak i?in tak?m?m?z?n ?elik gibi bir karakteri var. Bunu da ba?aran Bili?tir. Umar?m Milne gibi uzun y?llar tak?m?n ba??nda kal?r.
Yorum Yap
-
Aslı Armagan Bozkurt tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKiymetini bilmeli, dun on saniye kala,yaptigi sacmaligi baskasi,yapsa burda linc edilirdi.
Yorum Yap
-
Aslı Alper Esen tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBili?in gerek?esi ne olursa olsun oyundan atilma hakki yok bir kere. ?v?lecek nesi var bu durumun, r?vans ma?inda saha kenarinda olamayacak! Y?netim y?netim olsa okkali bir para cezasi verir. Ayrica degisiklikleri bence yanlis ve yanlis zamanda. Son 10-15 dakika Serdar Olcay yerine girmeli, Serdar sag beke ve Ismail sol a?iga ge?meliydi. Mustafa-Cenk degisikligi en az 10 dakika daha ?nce olmaliydi. Ayrica G?khan ve Kerimin oyuna girmesini gereksiz buldum, takim iyi oynuyordu o dakikaya kadar.
Yorum Yap
-
@tribundergi 1 dk.
SON DAK?KA | UEFA, Bilic'e 1 ma? ceza verildi?ini Be?ikta? Kul?b?'ne bildirdi. (NTV Spor)
yaz?k ?ok yaz?k
Yorum Yap
Yorum Yap