edit.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Slaven Bilic
??k?ş
X
-
Aslı Cihan Saglam tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Tunc Baltali tarafından Gönderilmiş Mesajı gösteratiba da tolga da ekstra oyunculard?r, bu ma?ta tak?m sadece tabela yapamam??t?r o kadar. bu tak?ma sosa demba ba girecek.
oynanan oyun da bence gayet iyiydi. vars?n tabela gelmesin, onu yapacak adam var nas?l olsa
bu arada atiba yerli olsun topal ?n bademci?ini al?r, topal kim be? fenerdeki durum veli atiba n?n olmamas?d?r.
veli atiba = sel?uk topal d?r.
??ks?nlar bakal?m b?yle g?relim ?retkenliklerini
topal?n oyuna katk?s? atiba n?n 10 da biri bile de?il. ha melo ile kar??la?t?r?rs?n?z anlar?m da topal ne arkada?
Yorum Yap
-
Aslı Tunc Baltali tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Cihan Saglam tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Tunc Baltali tarafından Gönderilmiş Mesajı gösteratiba da tolga da ekstra oyunculard?r, bu ma?ta tak?m sadece tabela yapamam??t?r o kadar. bu tak?ma sosa demba ba girecek.
oynanan oyun da bence gayet iyiydi. vars?n tabela gelmesin, onu yapacak adam var nas?l olsa
bu arada atiba yerli olsun topal ?n bademci?ini al?r, topal kim be? fenerdeki durum veli atiba n?n olmamas?d?r.
topal?n oyuna katk?s? atiba n?n 10 da biri bile de?il. ha melo ile kar??la?t?r?rs?n?z anlar?m da topal ne arkada?
Yorum Yap
-
Aslı Cihan Saglam tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Tunc Baltali tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Cihan Saglam tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Tunc Baltali tarafından Gönderilmiş Mesajı gösteratiba da tolga da ekstra oyunculard?r, bu ma?ta tak?m sadece tabela yapamam??t?r o kadar. bu tak?ma sosa demba ba girecek.
oyuna katk?s?n? uzun uzun anlatsan diyebilece?in topal 2 stoperin aras?na girer libero gibi birde yan pas yapar. arada s?rada ?ut ?eker. o kadar...
hedef kalite o b?lge i?in topal olmamal?. tekrar diyorum oyuna etkisi melo olacak bir adam gelir atiba y? 18 e almay?z tamam ama k?yas topal olacaksa atiba ba? tac?d?r benim i?in.
Yorum Yap
-
En az bizim kadar g??l? tak?mlara kar?? oynatt??? ba?aba? di?edi? futbolu be?eniyorum. Ancak bizden ?ok g??s?z oldu?u a?ikar tak?mlara kar?? da ayn? ba?aba? di?edi? futbol anlay???n? g?rmek istemiyorum. G??s?z rakip bulunca dakikalarca bo?du?umuzu g?rmek istiyorum. Bol goll? ma?lar kazanmak istiyorum. Bir b?y?k tak?m hocas? olarak ma? kazanma oran? ?ok d???k. A??kcas? durum bu. Hocal???n? be?enmiyor de?ilim ancak tak?m? "kazanan" psikolojisine sokmak apayr? bir h?ner.. san?r?m bundan yoksun.
Yorum Yap
-
Bu y?netimle
Bu kadroyla
Bu kadar sakat verirken
34 ma??n? deplasmanda oynuyorken
Jose gelse, ?ampiyonluk kaf da??n?n ard?nda.
Bilic'in de hatalar? var; ama bu durumda olmamaz?n 1. 2. 3. 4. nedeni Bilic de?il.
Bilic gitse kimi getireceksin ? Derbilere 7 defansla ??kan, Sivok'u ekremle ?s deplasman?nda orta sahada oynatan Denizliyi mi! Yoksa Ziya Do?an?'m?? Kimi getireceksin de fark yaratacak. Yine bir ton masraf, yine kaybedilecek uzun bir zaman
Birazc?k sab?r, ?eref Bey bitti?inde, imkanlar artt???nda, eline daha iyi bir kadro verecek ?apta bir y?netimle Bilic ?ok ba?ar?l? olacakt?r.
Yorum Yap
-
Aslı Necmettin Firat Ozkan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterEn az bizim kadar g??l? tak?mlara kar?? oynatt??? ba?aba? di?edi? futbolu be?eniyorum. Ancak bizden ?ok g??s?z oldu?u a?ikar tak?mlara kar?? da ayn? ba?aba? di?edi? futbol anlay???n? g?rmek istemiyorum. G??s?z rakip bulunca dakikalarca bo?du?umuzu g?rmek istiyorum. Bol goll? ma?lar kazanmak istiyorum. Bir b?y?k tak?m hocas? olarak ma? kazanma oran? ?ok d???k. A??kcas? durum bu. Hocal???n? be?enmiyor de?ilim ancak tak?m? "kazanan" psikolojisine sokmak apayr? bir h?ner.. san?r?m bundan yoksun.
Bu kadar duz adamla sonuc almak zorlasiyor.
Yorum Yap
-
Aslı Ender Tuzcu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSene 2014 hala y?netimin de?il de Bilic'in su?u sananlar var...
Yorum Yap
-
Aslı Burak Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ender Tuzcu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSene 2014 hala y?netimin de?il de Bilic'in su?u sananlar var...
Yorum Yap
-
Aslı Ender Tuzcu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Burak Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ender Tuzcu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSene 2014 hala y?netimin de?il de Bilic'in su?u sananlar var...
Su an oynattigi taktikle bugune kadar ne kazandik ki bu kadar israr ediyor?Arada bir insan farkli kadro dener,farkli bir taktik dener ama dener,kaybettigimiz maclar da bile oyuna mudahale etmeyip bir iki oyuncunun ayagina bakiyoruz...Veli-Atiba ikilisi bize ne kazandirdi?Neden bir mac da olsa tek onlibero denenmez?Kazanmak icin sahaya cikan takimin bu kadar defansif kalmasi sizce de absurt degil mi?
Yorum Yap
Yorum Yap