Aslı Yucel Deliktas tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Slaven Bilic
??k?ş
X
-
Aslı Tolga Deniz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösteradamlar seyirciyi kabul etmiyo, bilic seneyede gelmek istiyoruz diyor arkada?.....
Yorum Yap
-
tak?ma demba ba (ki bana kal?rsa Be?ikta? tarihinin belkide en iyi yabanc? santraforu.) transfer edildi diye bas?na bile tav?r yapan sevgili hocam,
Ahmet nur ?ebi ile birlikte kl?b? terk edersin in?allah, bunca zaman seni sevdim durdum fakat ?nder ?zen olay?nda resmen arkana an?'yi al?p kuyu kazd?n...karar a?amas?nda ?nder ?zenin etkisi azald?ktan sonra dayatmalar?n? Ahmet nur ?ebiye yaparak, ?nder ?zenin yetkilerini yok sayd?n. b?t?n karizman? yerle bir ettin g?z?mde...b?yle bi adam oldu?unu d???nmemi?tim. taktiksel anlamda, oyuncu de?i?ikli?i anlam?nda seni yetersiz g?rd???m?zde dahi karakterin, duru?unla y?r?rs?n bu yolda diyorduk fakat b?t?n sempatilerim t?kendi sana kar??.
seneye lucescu'nun s?zle?mesi bitiyor, hat?rlat?r?m. arenada yedek kl?besinde seni g?rmeyiz in?allah.
Yorum Yap
-
son g?nlerde yeni sezona dair umutlar?m? bitiren reis daha do?rusu haline tavr?na bak?l?rsa eski reis'tir kendisi. Sen futbol tak?m?n?n lideri,komutan?s?n fakat antremanlarda,haz?rl?k ma?lar?nda,bas?n toplant?lar?nda surat be? kar?? bir depresif hava. ?mam osurursa cemaat s??ar diye bir laf vard?r hani. Bilic b?yleyken ben ?imdi o futbolcudan kendisini par?alamas?n? nas?l bekleyeyim, ben mi h?rsland?r?p gazlay?m ?al??t?ray?m adam?. Be?ikta? teknik direkt?rl??? k?s?lecek,trip at?lacak bir makam de?ildir ?yle. Transfer gecikti, ?zen istifa etti, y?netim problemli, stat yok evet ama ?artlar b?yle diyede ?yle depresif havalarda gezemezsin. Seni severiz, severim fakat ne sen bize mecbursun ne biz sana, ?artlardan memnun de?ilsen verirsin istifan? gidersin. Ha sende bizi seviyorsan ve kal?yorsan o zaman halin tavr?nla taraftar?n,futbolcunun tad?n? ka??rmaya hakk?n yok pa?am. Ge?en sezonda Atat?rk Stad?'ndaki Gs ma??ndan sonra ayn? triplere girdin y?z?n g?lene kadar tak?m?n ne hallerde oldu?unu g?rd?k. Ya kendini toparla profesyonelce i?ine bak ya da yol yak?nken git ?alma/k?rma zaten az olan umudumuzu.
Yorum Yap
-
Aslı Huseyin Can Aydin tarafından Gönderilmiş Mesajı göstertak?ma demba ba (ki bana kal?rsa Be?ikta? tarihinin belkide en iyi yabanc? santraforu.) transfer edildi diye bas?na bile tav?r yapan sevgili hocam,
Ahmet nur ?ebi ile birlikte kl?b? terk edersin in?allah, bunca zaman seni sevdim durdum fakat ?nder ?zen olay?nda resmen arkana an?'yi al?p kuyu kazd?n...karar a?amas?nda ?nder ?zenin etkisi azald?ktan sonra dayatmalar?n? Ahmet nur ?ebiye yaparak, ?nder ?zenin yetkilerini yok sayd?n. b?t?n karizman? yerle bir ettin g?z?mde...b?yle bi adam oldu?unu d???nmemi?tim. taktiksel anlamda, oyuncu de?i?ikli?i anlam?nda seni yetersiz g?rd???m?zde dahi karakterin, duru?unla y?r?rs?n bu yolda diyorduk fakat b?t?n sempatilerim t?kendi sana kar??.
seneye lucescu'nun s?zle?mesi bitiyor, hat?rlat?r?m. arenada yedek kl?besinde seni g?rmeyiz in?allah.
karde? sen ne i?tiysen bana da getir.
Yorum Yap
-
Aslı Huseyin Can Aydin tarafından Gönderilmiş Mesajı göstertak?ma demba ba (ki bana kal?rsa Be?ikta? tarihinin belkide en iyi yabanc? santraforu.) transfer edildi diye bas?na bile tav?r yapan sevgili hocam,
Yorum Yap
Yorum Yap