Aslı Onur Essizoglu tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Slaven Bilic
??k?ş
X
-
Aslı Fahrettin Eroglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYetersiz olan ne Pektemek ne Kerim ne de Omer Sismanoglu. Yetersiz olan, onlari bir kere bile ilk 11 denemeden 10 mactir varligi yoklugundan daha cok zarar veren Olcay`i oynatandir. Taraftar olarak seviyoruz ama beceriksiz. Eger gitmezse basari hayal olur. Seneye yine 3. oluruz Bilic ne yapsin elindeki malzeme bu deriz.
Yorum Yap
-
A??k ve net Bilic iyi bir insan iyi bir duru?u var ve en ?nemlisi ak?l hocas? kimse ona dersini ?ok iyi ?al??t?r?yor , d?n sinan engin bir?ey s?yledi a??rl??? yok dedi brncede hakl? ?rnek sezon ba??nda Ersun Yanal Sow'a gereken dersi verdi bir daha bir sorun ya?amad?lar orada t?m tak?ma ?ltimaton verdi ama bizde b?yle de?il bir ma? ald?rd? m? ? Giden bir oyuna m?dahalesiyle geri getirdi mi ? E?er kalede Tolga olmasa idi acaba s?ralamada nerede olacakt?k ? G?z var nizam var Slaven Bilic ?ampiyonlu?a oynayan biri de?il bunu g?r?n hi?bir zamanda hedefinin bu oldu?unu d???nm?yorum
Yorum Yap
-
Aslı Tufan Tokadci tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHocan?n kesinlikle kalmas? gerekti?inde ve gelinen noktada en az su?lu oldu?u konusunda hem fikiriz.
Lakin k?t? ?artlarda Samet Aybaba tak?m? iyi g?t?r?yor dedi?imizde,Be?ikta?'?n formas? ilk 3 ' e girer dendi mi denmedi mi ?
Mevzu Samet Aybaba de?ilde ki?iye g?re de?i?en bak?? a??lar?.
Bu sene stad + taraftar olayd? en az bir 3-5 puan koyard?k ?st?ne (seyirci bask?s? hakem etkisi vs)
iPhone 'den Tapatalk arac?l??? ile g?nderildi
Yorum Yap
-
Aslı Ayta? ?idem tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAvatar olarak kulland???n?z adama b?yle giydirmek ? Ya benim kafam g?zel yazd?klar?n?z? yanl?? yorumluyorum, ya da sizin...
Edit: Profili Degistiriyim ben en iyisiEn son düzenleyen Fahrettin Eroglu; 12-05-2014, 00:07.
Yorum Yap
-
Aslı Umutcan Ak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterA??k ve net Bilic iyi bir insan iyi bir duru?u var ve en ?nemlisi ak?l hocas? kimse ona dersini ?ok iyi ?al??t?r?yor , d?n sinan engin bir?ey s?yledi a??rl??? yok dedi brncede hakl? ?rnek sezon ba??nda Ersun Yanal Sow'a gereken dersi verdi bir daha bir sorun ya?amad?lar orada t?m tak?ma ?ltimaton verdi ama bizde b?yle de?il bir ma? ald?rd? m? ? Giden bir oyuna m?dahalesiyle geri getirdi mi ? E?er kalede Tolga olmasa idi acaba s?ralamada nerede olacakt?k ? G?z var nizam var Slaven Bilic ?ampiyonlu?a oynayan biri de?il bunu g?r?n hi?bir zamanda hedefinin bu oldu?unu d???nm?yorum
Bizde t?re ve o?uzhan?v??kar tak?mdan yedekler ile orta aahay? ge?emeyiz.
Yanal?n yapt???na bekara kar? bo?amak kolay denir
Yorum Yap
-
Aslı Halit Taner Uckac tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSamet aybaba in?n?de oynuyordu b?yle bir fark var.
Bu sene stad + taraftar olayd? en az bir 3-5 puan koyard?k ?st?ne (seyirci bask?s? hakem etkisi vs)
Samet Aybaba`nin kalecisi Mcgregor`du, elinde Atiba, Franco ve Tore gibi adamlar yoktu.
Yorum Yap
-
Teknik Direkt?r?m?z: Slaven Bilic
Son y?llarda dolu dolu iki sezon tak?m?n ba??nda kalan hocam?z hi? olmad?, herkes tabi ki Be?ikta?'?n ?ampiyonlu?u i?in yaz?yor ?iziyor ama bu adam her?eye ra?men bir sezon daha kalmay? hakediyor.
Bu sezonla ilgili en eksik yan? derbi galibiyeti olmamas? ve Konya & Karab?k deplasmanlar?ndaki hatal? se?imleridir son kritik virajda, eldeki malzemeye g?re yoksa ?ok ba?ar?s?z demek haks?zl?k olur.
iPod?umdan g?nderildi
Yorum Yap
-
Bilicin b?y?k eksiklikleri ve hatalar? var:
Almeidadan hala medet ummas?,o ?ans? ?mere ve mustafaya bir t?rl? vermemesi,
Olcaya bu kadar taham?l etmesi,kerimi oynatmamas?,
Pedro franco olay? zaten ortada,
Hatal? de?i?iklikler,
Kerim freiye bir t?rl? ?ans vermemen,
Taktik anlam?nda devre aras?nda tak?m? bir t?rl? ate?leyememen
Son dk bunal?mlar?n? tak?ma ya?atman ,oyunu rahatlatt?ramaman..
Tamam dolu hatas? oldu.Ama adamda potansiyel var.Ben bu hatalar?n? d?zeltebilece?ine inan?yorum.Bilic bu taraftarla ?zde?le?ti.Ben hala g?veniyorum
Yorum Yap
-
Aslı Coskun Deniz Teran tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBilicin b?y?k eksiklikleri ve hatalar? var:
Almeidadan hala medet ummas?,o ?ans? ?mere ve mustafaya bir t?rl? vermemesi,
Olcaya bu kadar taham?l etmesi,kerimi oynatmamas?,
Pedro franco olay? zaten ortada,
Hatal? de?i?iklikler,
Kerim freiye bir t?rl? ?ans vermemen,
Taktik anlam?nda devre aras?nda tak?m? bir t?rl? ate?leyememen
Son dk bunal?mlar?n? tak?ma ya?atman ,oyunu rahatlatt?ramaman..
Tamam dolu hatas? oldu.Ama adamda potansiyel var.Ben bu hatalar?n? d?zeltebilece?ine inan?yorum.Bilic bu taraftarla ?zde?le?ti.Ben hala g?veniyorum
Yorum Yap
Yorum Yap