t?renin kart g?recegi 10dk d?r belli ?ikar be adam cikar kavede girtlagimi yirttim cikar diye ?ikarrrr g?rm?yomu bu adam diye..bili? ma?a kendini cok kaptiriyor kafa gidiyor...sivok pedro tandemi bozulmaz be hocam
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Slaven Bilic
??k?ş
X
-
Aslı Ugur Mert Kaplan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterhocam ?u ma? sonlar?na ??z?m bul ya gerekirse d?v bu pu?tlar?
Pu?t falan ay?p oluyor, Be?ikta?'?m?z?n futbolcusu onlar 1 g?n kazan?r 1 g?n kaybederiz de hakaret falan ho? olmuyor.
Herkes gergin zaten kaos yaratma ortamda.
Yorum Yap
-
Aslı Mert.Komitgan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ugur Mert Kaplan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterhocam ?u ma? sonlar?na ??z?m bul ya gerekirse d?v bu pu?tlar?
Pu?t falan ay?p oluyor, Be?ikta?'?m?z?n futbolcusu onlar 1 g?n kazan?r 1 g?n kaybederiz de hakaret falan ho? olmuyor.
Herkes gergin zaten kaos yaratma ortamda.
Yorum Yap
-
Slaven Bilic'i ge?en sene en ?ok ele?tiren birisi bendim. Sebebi de oyuna m?dahaleleri ve oyuncu de?i?ikliklerinde ki yanl??lar.
Ama bu sene bu hatalar?ndan ar?nm?? bir Bilic var kenarda.
Tak?m her?eye ra?men iyi gidiyor ve bu ak?am ya?anan ma?lubiyet ?l?? de?il.
Elbet yenilecekti bu tak?m o da bu ak?am oldu.
Haftaya daha diri bir tak?m olarak ??kar?z sahaya.
Yorum Yap
-
Aslı Ertu?rul K?l?? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Burak U?ur tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBili?i tek ele?tirece?im nokta Necip tercihidir gol? kapand???m?zdan de?il Necip'in bireysel hatalar?ndan kaybettik.
Yorum Yap
-
?u skor taraftar? vs gibi post atman?n amac? ne?
Kim hoca sen k?t?s?n, kovulman laz?m vs gibi bir?ey yazm???
G?r?len yanl??lar s?ylenilmi?. Yeri geliyor Yaratan'? ele?tiren insano?lu hocay? ele?tirilmez ilan ediyor(ki?isel alg?lanmas?n diye ?zellikle insano?lu yazd?m).
?nsan gibi yorum yap?l?yor bunun neyine tahamm?l edemiyorsunuz?
Haftalard?r s?yleniyor Tolga dinlendirilsin diye, bu mu yanl???
?ne ge?ince skoru korumaya oynama deniyor bu mu yanl??? Genelde ?slupta da s?k?nt? yok.
Bir de kaybetti?in ma?ta ele?tirsen skor taraftar? oluyorsun, kazand???n ma?ta ele?tirsen tad ka??ran.
Ne yapal?m birader 3 maymunu mu oynayal?m?
Yorum Yap
-
Bilic 3. stoperi alarak do?ru yapt? sadece Sivok gibi Be?ikta?a yak??mayan bir stoperi almakla hata yapt? Bursa Ma??nda At?n?? ald? ?ocuk do?ru olan? yapt? 2 stoper?n aras?na girdi 3 stoper ceza sahas?nda yay?ld? gol mol yemedik ayn? durum yine oldu yanl?z bu sivok 2 stoperin aras?nda duraca??na herif ceza sahas? ?n?ne ??kt? hadi ??kt?n m?dahale et ama yok eli arkada her zaman yapt??? gibi ortaya izin verdi sonu?ta Bilic hata yapt? gibi durum olu?mas?n? sa?lad?. Necip e golu yedirdi?i i?in genel anlamda tek yorum yapaca??m futbolcu olmad??? d???n?yorum.
Yorum Yap
-
Hocam tak?m s?rekli duran toptan gol yiyor. Durum ?ok basit. Sivok'u bu tak?ma banko yazmal?s?n hata yapt?n ?ok ge? kald?n. Daha ma??n ilk dakikalar?nda ma?? izlerken Franco Sivok de?i?ikli?ini konu?tuk biz. 2. yar?da Franco y?kselemedi keza gol? yedik.
Bunu kesinlikle g?rm??t?r ama oyuncuyu k?st?rmek istemedi eminim.
Sa? bek olay?na hi? girmiyorum. HOCANIN SU?U YOK!
Yorum Yap
-
Bu ak?am galip gelsek ?ampiyon olacakm???z gibi heyecanlanan iyi niyetli arkada?lar vard? ma? konusunda.. Ne bu ak?am ?ampiyon olacakt?k, ne de kaybedince ?ampiyonlu?u da kaybetmi? olduk bu ak?am..
?oku hemen atlat?p, ayn? disiplin ve ?al??kanl?kla ?n?m?zdeki ma?lara haz?rlayacaks?n tak?m? adam?n ?z? B?L?C
Yorum Yap
-
Aslı Ozgur Kalyoncuoglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSivok de?i?ikli?i neden bu kadar ele?tiriliyor anlamiyorum. Kim girseydi 2-1 ?ne ge?ti?imiz anda? O?uzhan'in pres yapacak durumu kalmam??t?. Hava toplarini d???nerek ald? Sivok'u.
Yorum Yap
-
Aslı Baris Oner tarafından Gönderilmiş Mesajı göstert?renin kart g?recegi 10dk d?r belli ?ikar be adam cikar kavede girtlagimi yirttim cikar diye ?ikarrrr g?rm?yomu bu adam diye..bili? ma?a kendini cok kaptiriyor kafa gidiyor...sivok pedro tandemi bozulmaz be hocam
Yorum Yap
Yorum Yap