Aslı Ozgur Karaarslan tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Slaven Bilic
??k?ş
X
-
ben gecen hafta tolga derken bana sallayan karde?lerim..bu adam formsuz diyemicem kaleci degil..bir tane yan topa cikmiyor birtane ya..her kalemize serbest at?? geldgnde gol oluyor bir topa ??k almasanda yumruk at yada adami boz..kapattig? koseden gol yermi kaleci ya(bug?n 2.gol) arti takimin ruhunu bozuyo gol yiyince..
necibi kale bile almiyom..
Yorum Yap
-
Aslı Volkan Alpaslan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHoca malesef cok korkak oynatiyorsun bu takimi erciyese karsi boyle korkak oynatilmaz!
Yorum Yap
-
sagbek yok, bunda suclu bilic degil yonetim, gokhan gidip hakemle dalasip kirmizi goruyor, bilic napsin, su macta belki stoper ersan yerine sivok olmaliydi onun disinda bilicin bi eksigi yok. her maglubiyette birilerini asip kesersek bizden biyol olmaz, her senemiz kaosla yaygarayla birbirimize kufur kiyametle gecer..
Yorum Yap
-
Aslı Ahmet Canyurt tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ertu?rul K?l?? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Burak U?ur tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBili?i tek ele?tirece?im nokta Necip tercihidir gol? kapand???m?zdan de?il Necip'in bireysel hatalar?ndan kaybettik.
Necip bi hata daha yapmisti arkada bombo? vuramadi adam ...
Yorum Yap
Yorum Yap