Aslı Zafer Menekse tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Francoyutrabzon ma??nda oynatacakt?k, ama escude tecr?bel? onu oynatt?k, dany turk?yedek? en darbel? ve h?zl? stoper, yalan yanl?s konusmuyot
Dany'i aldiran Bilic Hoca. Ha gel gelelim Dany berbat bi stoper olsa da evet ligin en hizli stoperi dunyada ki en hizli stoperlerden de biri. Samet'ten bin kat karakterli adam.
Aslı Tufan Tokadci tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Hala Sergen'in ipiyle kuyuya inilmeyece?ini ??renememi? arkada?lar?m?z var.
Cidden her ge?en g?n ayr? ?a??r?yorum.
Tart???lan ?ey ba?ka Tufanc?m, Sergen bilgi ve zekas? ile bu i?i yapabilecek kapasitededir.
Ama ?ocuk gibi can? s?k?ld???nda misketlerimi al?r giderim tarz?nda bir yap?s? oldu?u i?in g?venilmezdir.
Yine de bilmedi?ini s?ylemek biraz ?nyarg?l? oluyor.
Ben desteklerim yeter ki ne i? yapt??? sahada g?r?ls?n. Diyelim ki bak ?nder hoca geldi b?yle oldu . Yok arkada? i?te ortada hi? bir ?ey yok. Bu sene g?ster ?u direkt?rl??? oh diyelim.
Aslı Turgut Inanbak tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Tart???lan ?ey ba?ka Tufanc?m, Sergen bilgi ve zekas? ile bu i?i yapabilecek kapasitededir.
Ama ?ocuk gibi can? s?k?ld???nda misketlerimi al?r giderim tarz?nda bir yap?s? oldu?u i?in g?venilmezdir.
Yine de bilmedi?ini s?ylemek biraz ?nyarg?l? oluyor.
Ben bilmedi?ini mi s?yledim ?
Ayr?ca istedi?i kadar zekas? olsun,sporcu karakteri olmad?ktan sonra bir halt olmaz Sergen'den !
Yetenek olarak Zidane'dan a?a?? olmayan bir futbolcunun T?rkiye d???na ??kamamas? ba?ka nas?l a??klan?r ?
Ayr?ca saha i?indeki futbol akl?na bende hayran?md?r,herkes gibi.
Peki bir planlama,bir futbol tak?m? stratejisi,bir teknik heyet patronlu?u yapma konular?nda ne gibi bir bilgisi var ?
Sergenden g?zel yard?mc? antren?r olur...
Ama bili?in alt?nda de?il Lucescunun alt?nda sonra luce b?rak?r sergen devral?r ama lucescu gibi birinin alt?nda ?al??mas? ?art
Aslı Tufan Tokadci tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Ben bilmedi?ini mi s?yledim ?
Ayr?ca istedi?i kadar zekas? olsun,sporcu karakteri olmad?ktan sonra bir halt olmaz Sergen'den !
Yetenek olarak Zidane'dan a?a?? olmayan bir futbolcunun T?rkiye d???na ??kamamas? ba?ka nas?l a??klan?r ?
Ayr?ca saha i?indeki futbol akl?na bende hayran?md?r,herkes gibi.
Peki bir planlama,bir futbol tak?m? stratejisi,bir teknik heyet patronlu?u yapma konular?nda ne gibi bir bilgisi var ?
Sana da bir ?ey yazmaya gelmio he
Benim s?ylediklerimin kopyas?n? yaz?p, bir de d?vmedi?in kalm?? :P
Aslı Murat Aysan tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Ben desteklerim yeter ki ne i? yapt??? sahada g?r?ls?n. Diyelim ki bak ?nder hoca geldi b?yle oldu . Yok arkada? i?te ortada hi? bir ?ey yok. Bu sene g?ster ?u direkt?rl??? oh diyelim.
Y?netimin her dedi?ine bo?un e?dikten sonra benim i?in de bir anlam? yok.
Yorum Yap