Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
?nder ?zen
??k?ş
X
-
Aslı Amac Ozgun Idris Okay tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSiz o kadar k???k bir camias?n?z ki Fener beraberli?ine sevindiniz bir tek ben ?z?ld?m...
Bu tarz a??klamay? ?stelik ka??nc? kez yap?yor...
Sevindiniz mi? ?nder ?zen sevdal?s?s?n?z ya bari bunu da a??klay?n...
Yorum Yap
-
Kl?p i?i muhabbetleri tam olarak bilmiyoruz. Kim ne d???n?yor kimden nefret ediyor kesin bir ?ey s?yleyemeyiz...
Ama e?erki senden nefret etti?ini d???nd???n insanlar varsa, sak?n onlara kar?? istifa gibi bir yanl??a d??me hocam...Gerekirse egolar?n? ihtiraslar?n? ortaya koy ve seni bitirmelerine izin verme hocam..
?ayet AN? gibilerin hastal?kl? zihniyeti bu kl?pte kendine meydan bulursa bu sonumuz olur...
Yal??n transferi de iyi bir transfer olur. tabi yedek yerli stoper olarak..Ersan'?n yede?i olarak..Bizim altyap?m?z bo?a masraf de?erli Forza..son derece bo? bir altyp?m?z var son y?llarda ??kan tek adam Necip..bu bile ne kadar vahim durumda oldu?unu g?steriyor..o y?zden altyp?dan adam koyal?m demek de olmaz..?yi bir yabanc? stoper ?rne?in Moledo gelirse...Yal??n transferi de olumlu olur..Franco-Moledo - Ersan-Yal??n..Bu 4'l? iyidir..
Yorum Yap
-
Aslı Amac Ozgun Idris Okay tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSiz o kadar k???k bir camias?n?z ki Fener beraberli?ine sevindiniz bir tek ben ?z?ld?m...
Yorum Yap
-
Aslı Necmettin Firat Ozkan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKendi ??kar?m?n?z? ?nder ?zen'in a?z?ndan ??km?? gibi yans?tman?z ho? olmam??. Fener beraberli?ine ben de ?z?ld?m ve evet futbolcular?n ve bili?'in skordan memnun hallerinden ben de rahats?z oldum. Siz ?ok mu sevinmi?tiniz beraberli?e?
Yorum Yap
-
Okudum su yaz?y?,bir t?vbe ?ektim,yutkundum,yazmayayim bir sey dedim,d?nd?m,dayanamad?m,cevaplama gere?i hissettim!o konu?mas?ndan bunu ??karm?? arkada?!artik bu forumda yaz?lan baz? ?eyler iyiden iyiye sinir bozuyor!bu yazilani g?rmemezlikten gelemedim.a?z?m? bozmaya ramak kal?yor bazen!ay?p ger?ekten ay?p!b?y?k ma?larda beraberli?e ben sevinmiyorum,sevinene de k?z?yorum!ya sab?r!!
Yorum Yap
-
Tekrar edeyim. ?NDER ?ZEN? g?ndermek demek kendi aya??na s?kmak demek o y?zden ben kul?pte kalaca??na eminim.. AN?'N?N futbolun ba??na ge?mesi transferi pazarl?klar?, futbolcu ili?kilerinde daha sert daha bir otoriter yap?s?n?n yans?tmas? i?in futbolun ba??na ge?ti?ini d???n?yorum. yararl? da olacakt?r. Ayr?yetten bas?nda malzemeyi g?rm??t?r. ?zen-An? ili?kileri ??yle de b?yle de Problem varda istifa edecek falan filan olduk?a ??kacakt?r. in?allah a?ar?z.. <br />
<br />
<br />
GT-I9300 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi<br/>
GT-I9300 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Yorum Yap
Yorum Yap