?nder ?zen'i savunmak i?in ibrahim alt?nsay'a "korkak, ka?t? vs vs" diyenler ?imdi ne diyecek merak ediyorum.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
?nder ?zen
??k?ş
X
-
Aslı Nurettin Kaan Belginar tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?ok yaz?k oldu ?ok... yerine metin tekin veya ali g?ltiken acilen gelmeli.. proje yar?m kalmamal?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı Olgan Saricalik tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?imdi say?n ?zen de korkak, ka?an birisi mi oldu? o ?ekilde mi giydiriyorduk?
Yorum Yap
-
Be?ikta?'ta futbol genel direkt?r? ?nder ?zen, istifa etti. ?nder ?zen yap?lan g?r??menin ard?ndan yapt??? a??klamada dost?a bir ayr?l?k oldu?unu s?yledi.
Be?ikta? Futbol Genel Direkt?r? ?nder ?zen, Ba?kan Fikret Orman'la yapt??? g?r??menin ard?ndan istifa etti?ini a??klad?.
"BANA BU G?REV? LAYIK G?RENLERE TE?EKK?R ED?YORUM"
Ba?kan Fikret Orman ile konu?tuktan sonra bas?n mensuplar?n?n sorular?n? yan?tlayan ?nder ?zen, "?stifa dilek?emi verdim. G?zel, olgun bir g?r??me oldu. Dostlu?umuz devam edecek. ?p??erek ayr?ld?k. Bana Be?ikta?'ta b?yle bir g?revi lay?k g?ren herkese te?ekk?r ederim. ?leriye y?nelik alacaklar?m i?in de bir talebim olmad???n? s?yledim. Teklif ettiler, kabul edemeyece?imi s?yledim." dedi.
"G?REV?M? GURURLA YAPTIM"
"Ortada bir ba?ar?s?zl?k varsa tamamen bana aittir." diyen ?zen, "Ba?ar? ise ekip arkada?lar?m?z?nd?r. G?revimi gururla yapt?m. Baki olan 111 y?ld?r dimdik ayakta olan Be?ikta? Jimnastik Kul?b?'d?r. Aslolan kul?pt?r, ki?iler de?ildir. Be?ikta?'?n ve b?t?n Be?ikta?l?lar?n yolu a??k olsun. ??tenlikle ba?ar?lar diliyorum" diye konu?tu.
Yorum Yap
Yorum Yap