?ok kral adams?n hocam. Seneye daha y?ksek bir transfer b?t?esiyle ke?ke yeniden d???nsen.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
?nder ?zen
??k?ş
X
-
bilindik oyuncular?n al?n?p b?r tak?m yarat?lmas?da ba?ar?d?r ?llak? b?l?nmem?s oyuncular al?nacak d?ye ka?de yok
lescottan kaboule kadar b?rcok oyuncu l?stes?ndeyd? kend?s?de soyled? bunu
ozell?kle ?k? tane brez?lyal? oyuncu daha vard? s?md? ?s?mler? akl?ma gelmiyor b?r tanes? fena dokturuyor
G?khan t?re konusunda bu t?p oyuncuyu buldummu al?r?m k?mseyede sormam d?ye a??klamas? vard?r b?l?n?p b?l?nmemes? oneml? deg?l oyuncuyu ?kna ed?p get?rmekte b?r ozell?kt?r ayn? Dembaba da oldu?u g?b?
transfer hatalar? vard?r olacakt?rda ama butcey? vermeden h?c k?mse transfer konusunda elest?r?lemez elest?r?lmemel?d?r bence sa?l?kl? olmuyor cunku
forvet ?c?n b?t?e ver?ld? 2 Ay Demba Ba ?le u?ra?t? ve ald?
Lucescu ve Den?zl? denm?s ?k?s?n?de cok sever?m
101.y?l lucescunun ?ll?e kaz??? s?nan kaloglu n?yaz? ve okan koc durumlar?n?da unutmamak laz?m
M.Den?zl?n?n C?ssey? gonder?p ?le f?nk? almas? butun ortasaha duzen?m?z? bozdugunuda unutmayal?m...futbolu en b?len adamlar denen k?s?ler bunlar...
Yorum Yap
-
Aslı Sefer Unuvar tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Serdar Yazim tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?nder ?zen'i savunanlar?n en b?y?k dayana?? yapt??? transfler de?il; g?reve geldi?i ilk g?nlerde bas?n toplant?s?nda ''5 madde s?yleyece?im ilk 4 ? sizin pek ilgili olmad???n?z konular'' s?z?yle de belirtti?i gibi en alt seviyeden en ?ste futbol tak?m? i?in d???nd??? yap?lanma. ?zen'i savunanlar bu yap?lanmaya inand??? i?in savunuyor.
Yorum Yap
-
Aslı Adem ?eng?l tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Sefer Unuvar tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Serdar Yazim tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?nder ?zen'i savunanlar?n en b?y?k dayana?? yapt??? transfler de?il; g?reve geldi?i ilk g?nlerde bas?n toplant?s?nda ''5 madde s?yleyece?im ilk 4 ? sizin pek ilgili olmad???n?z konular'' s?z?yle de belirtti?i gibi en alt seviyeden en ?ste futbol tak?m? i?in d???nd??? yap?lanma. ?zen'i savunanlar bu yap?lanmaya inand??? i?in savunuyor.
Yorum Yap
-
Aslı Tufan Tokadc? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Adem ?eng?l tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Sefer Unuvar tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Serdar Yazim tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?nder ?zen'i savunanlar?n en b?y?k dayana?? yapt??? transfler de?il; g?reve geldi?i ilk g?nlerde bas?n toplant?s?nda ''5 madde s?yleyece?im ilk 4 ? sizin pek ilgili olmad???n?z konular'' s?z?yle de belirtti?i gibi en alt seviyeden en ?ste futbol tak?m? i?in d???nd??? yap?lanma. ?zen'i savunanlar bu yap?lanmaya inand??? i?in savunuyor.
Yorum Yap
-
Aslı ?brahim G?ng?r tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Tufan Tokadc? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Adem ?eng?l tarafından Gönderilmiş Mesajı gösteraynen ayr?ca ben ?nder hocadan ?nce atletik departman die bi?ey duymam??t?m belki benim cahilligimdir ancak liverpool ma??nda g?rd?m ki bu olay yap?lmal? in?allah y?netim bu i?in pe?ini b?rakmaz bilgisi olan ayr?ca a??kl?k getirebilirse sevinirim vazge?ildi mi? yoksa devam eden ?al??malar var m?? sag bek ibe'yi ge?tim en z?l?z g?r?nen coutinho falan bile birebirde y?k?lmad? neredeyse hi?
Yorum Yap
-
Aslı Tufan Tokadc? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı ?brahim G?ng?r tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Tufan Tokadc? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Adem ?eng?l tarafından Gönderilmiş Mesajı gösteraynen ayr?ca ben ?nder hocadan ?nce atletik departman die bi?ey duymam??t?m belki benim cahilligimdir ancak liverpool ma??nda g?rd?m ki bu olay yap?lmal? in?allah y?netim bu i?in pe?ini b?rakmaz bilgisi olan ayr?ca a??kl?k getirebilirse sevinirim vazge?ildi mi? yoksa devam eden ?al??malar var m?? sag bek ibe'yi ge?tim en z?l?z g?r?nen coutinho falan bile birebirde y?k?lmad? neredeyse hi?
Yorum Yap
-
Aslı Serdar Yazim tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?nder ?zen'i savunanlar?n en b?y?k dayana?? yapt??? transfler de?il; g?reve geldi?i ilk g?nlerde bas?n toplant?s?nda ''5 madde s?yleyece?im ilk 4 ? sizin pek ilgili olmad???n?z konular'' s?z?yle de belirtti?i gibi en alt seviyeden en ?ste futbol tak?m? i?in d???nd??? yap?lanma. ?zen'i savunanlar bu yap?lanmaya inand??? i?in savunuyor.
??k?r ya sonunda d???ncelerimi tam anlam?yla anlatan bi abimiz ??km??.
Bir transferdir gidiyor. Bu adam kendi dedi yahu. ''Benim i?im oyuncu bulup almak de?il benim i?im yap?lanma!''
Bu arada hocaya Liverpool ma??na hangi kadro ile ??kars?n?z demi?ler. Hoca da Bilic hang? kadroyla ??karsa o demi?.
Yorum Yap
-
Aslı Fuat Seymen tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Serdar Yazim tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?nder ?zen'i savunanlar?n en b?y?k dayana?? yapt??? transfler de?il; g?reve geldi?i ilk g?nlerde bas?n toplant?s?nda ''5 madde s?yleyece?im ilk 4 ? sizin pek ilgili olmad???n?z konular'' s?z?yle de belirtti?i gibi en alt seviyeden en ?ste futbol tak?m? i?in d???nd??? yap?lanma. ?zen'i savunanlar bu yap?lanmaya inand??? i?in savunuyor.
Bir transferdir gidiyor. Bu adam kendi dedi yahu. ''Benim i?im oyuncu bulup almak de?il benim i?im yap?lanma!''
Bu arada hocaya Liverpool ma??na hangi kadro ile ??kars?n?z demi?ler. Hoca da Bilic hang? kadroyla ??karsa o demi?.
Oysa benim i?im bu de?il, bana bu sorular? sormay?n dese, bug?n kimse transfer ile ?nder ?zen'i k?yaslama ihtiyac? duymazd?.
Bu alg?y? kendisi yaratt?.
Yorum Yap
-
Aslı Turgut Inanbak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Fuat Seymen tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Oysa benim i?im bu de?il, bana bu sorular? sormay?n dese, bug?n kimse transfer ile ?nder ?zen'i k?yaslama ihtiyac? duymazd?.
Yorum Yap
-
Aslı Fuat Seymen tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Turgut Inanbak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Fuat Seymen tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Alt?nsay ayr? bir konu, ?ok al?ngan kendisi, s?z konusu Be?ikta? ise baz? ?eyleri sineye ?ekmeliydi, biz her yenildi?imizde art?k Be?ikta?'l? de?iliz diyor muyuz?
Yorum Yap
-
Aslı Turgut Inanbak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Fuat Seymen tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Turgut Inanbak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Fuat Seymen tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Alt?nsay ayr? bir konu, ?ok al?ngan kendisi, s?z konusu Be?ikta? ise baz? ?eyleri sineye ?ekmeliydi, biz her yenildi?imizde art?k Be?ikta?'l? de?iliz diyor muyuz?
Yorum Yap
-
Aslı Tufan Tokadc? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Turgut Inanbak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Fuat Seymen tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Abi ben bu durumlar? bu g?revde ilk kez bulunmas?na ba?l?yorum. Entelekt?el bilgisi ?ok ama ?ok y?ksek olan bir adamd?. Biz kullanamad?k. Ayn? ?brahim Alt?nsay gibi. ?z?lmem bundand?r..
Yorum Yap
-
Aslı Turgut Inanbak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Tufan Tokadc? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Turgut Inanbak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Fuat Seymen tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Abi ben bu durumlar? bu g?revde ilk kez bulunmas?na ba?l?yorum. Entelekt?el bilgisi ?ok ama ?ok y?ksek olan bir adamd?. Biz kullanamad?k. Ayn? ?brahim Alt?nsay gibi. ?z?lmem bundand?r..
Yorum Yap
Yorum Yap