Aslı Deniz.Guler tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
?nder ?zen
??k?ş
X
-
Metin ..o formay? uzun y?llar giydi,biz onlarla ?ok sevindik ?ok ?z?ld?k..?nce bu ge?mi?e sayg? duyal?m...Ama belki baz?lar?m?z bilir ,Metin TEK?N do?u?tan gs lidir ve Be?ikta?'a 17 ya??nda geldi?indede "ben aileden gs'liyim"diye itirafta bulunmu?,hatta babas? gs ve metin oktay sevgisi y?z?nden o?luna bu ismi vermi?tir.
Yorum Yap
-
Aslı Yuksel Kocak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMetin ..o formay? uzun y?llar giydi,biz onlarla ?ok sevindik ?ok ?z?ld?k..?nce bu ge?mi?e sayg? duyal?m...Ama belki baz?lar?m?z bilir ,Metin TEK?N do?u?tan gs lidir ve Be?ikta?'a 17 ya??nda geldi?indede "ben aileden gs'liyim"diye itirafta bulunmu?,hatta babas? gs ve metin oktay sevgisi y?z?nden o?luna bu ismi vermi?tir.
Yorum Yap
-
Aslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBe?ikta?'la Be?ikta?'l? olmu?lard?r bu isimler. O konuda kimse bir?ey demiyor zaten, yorumlar? konusunda ele?tiriliyor Sar? F?rt?na.
Yukar?da Be?ikta?l? olmad??? s?yleniyor,yorumlar? ho? de?il denmiyor,okudu?unu anlayacak ya?tas?n Halil.
?nsanlar?n Be?ikta?l?l???n? sorgulaman?n bu denli kolay olmas?n? hazmedebiliyorsan?z hazmedin,ben hazmedemiyorum.
Metin Tekin Be?ikta?l?d?r,yorumlar?da umrumda de?il.
Yorum Yap
-
Aslı Yuksel Kocak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAs?l ben seni anlamad?m...Ben Metinin Be?ikta?'ta belki 12 sene top oynad???n? ama ger?ek bir Be?ikta?l? olmad???n? bu y?zden bizim i?in R?dvan yada Hasan ?a? tan ?okta farkl? d???nmedi?ini s?ylemek istedim...
Baz?lar? sonradan olur,baz?lar? do?u?tan olur.Kimse kimseyi sonradan Be?ikta?l? oldu diye Be?ikta?l?l???n? sorgulayamaz.
Metin'in yorumlar? ho?unuza gitseydi ??kacak m?yd? bu Gs'l? muhabbetleri ?
Elinizde bir Be?ikta?l?l?k ?l?er var,herkesi test ediyorsunuz.
Ben yak??t?ram?yorum.
Yorum Yap
-
Aslı Tufan Tokadc? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Yuksel Kocak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAs?l ben seni anlamad?m...Ben Metinin Be?ikta?'ta belki 12 sene top oynad???n? ama ger?ek bir Be?ikta?l? olmad???n? bu y?zden bizim i?in R?dvan yada Hasan ?a? tan ?okta farkl? d???nmedi?ini s?ylemek istedim...
Baz?lar? sonradan olur,baz?lar? do?u?tan olur.Kimse kimseyi sonradan Be?ikta?l? oldu diye Be?ikta?l?l???n? sorgulayamaz.
Metin'in yorumlar? ho?unuza gitseydi ??kacak m?yd? bu Gs'l? muhabbetleri ?
Elinizde bir Be?ikta?l?l?k ?l?er var,herkesi test ediyorsunuz.
Ben yak??t?ram?yorum.
Yorum Yap
-
Tufan abi insanlar?n de?erlendirilecek bir?ok y?n? vard?r. Olaylara daha geni? de?il de portre portre bakarsak ben Metin Tekin'in Be?ikta?'l?l???n? veya efsaneli?ini tart??mam bile ama yorumlar? konusunda da kesinlikle be?enmiyorum zaten futbolu pek takipte etmiyor b? milli tak?m maceras?nda izlemeye gitti?i ma?lardan bilgisi var hala onlar? s?yler "Olcay'? Duisburg'dayken izlemi?tim" ler falan. Benim yorumcu rolmodelim Ali Ece'dir, G?ntekin Onay'd?r, Engin Kehale'dir. Alt?nsay ve ?zen'i demiyorum bile. Bunlar yorumlas?n, takip etmeyen s?rf programa ??k?p insanlar de?il efsanelerimiz bile olsa, nihayetinde sevmeyiz ama Aybaba da efsanemiz olarak ge?iyor.
Yorum Yap
Yorum Yap