Aslı Ramazan Kurtulus tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
?nder ?zen
??k?ş
X
-
Aslı Arif Ugurlu tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?nder hoca tecr?besizdi.
?zellikle sene ba??ndaki yal??n hatas? kabul edilecek gibi de?ildi.
art?k yapacak bir?ey yok.
yolu a??k olsun.
Yorum Yap
-
Aslı Onur Pekaslan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterat?n?? kiraya verip full oynamas?n? sa?lay?p , tecr?beli ve yerli 4. stoper olacak yal??n mant?kl?yd? , haks?zl?k ediyorsunuz ?nder hocaya.
Yorum Yap
-
Aslı Senol Arslanhan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYal??n de?ilde ?nder hocay? en b?y?k sarsan olay malum parametreler olay?. Ah ulan danny
Yorum Yap
-
Aslı Okan ?ahin tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?nder ?zen'i de ele?tirmeye kalkan? d?vmekten beter ediyorlar forumda
Ben hala ?srarla gitmesi ile birlikte tak?m?n daha ba?ar?l? oldu?unu d???n?yorum.
Ele?tirmek ayr? ?ey,adam? karaktersiz,yalanc?,d?zenbaz,bedava maa? almakla ve ba?ka tak?m taraftar? olmakla su?lamak ayr? ?ey.
?kisi aras?ndaki fark ince bir ?izgi de de?il ki Okan.
Yorum Yap
-
Aslı Okan ?ahin tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?nder ?zen'i de ele?tirmeye kalkan? d?vmekten beter ediyorlar forumda
Ben hala ?srarla gitmesi ile birlikte tak?m?n daha ba?ar?l? oldu?unu d???n?yorum.
Yorum Yap
-
Aslı Mert Kavuzlu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Okan ?ahin tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?nder ?zen'i de ele?tirmeye kalkan? d?vmekten beter ediyorlar forumda
Yorum Yap
-
Aslı Tufan Tokadc? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Okan ?ahin tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?nder ?zen'i de ele?tirmeye kalkan? d?vmekten beter ediyorlar forumda
Ele?tirmek ayr? ?ey,adam? karaktersiz,yalanc?,d?zenbaz,bedava maa? almakla ve ba?ka tak?m taraftar? olmakla su?lamak ayr? ?ey.
?kisi aras?ndaki fark ince bir ?izgi de de?il ki Okan.
Kat?l?yorum Tufanc?m.
Yorum Yap
Yorum Yap