Hay?rl?s? olsun ?nder ?zen hoca i?in ve bizim i?in de tabiki.Seneye hangi tak?ma giderse en az?ndan o tak?mlar ma?lar?m?z g?zel ba?lar g?zel biter bize o tak?ma taraftar olarak da sempati duyulur.?n?allah gidece?i tak?mda d???ncesinde olanlar? ger?ekle?tirebilir yoksa bizdeki gibi yapt?rmazlar ve tekrar giderse hocaya ?ok yaz?k olur.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
?nder ?zen
??k?ş
X
-
"@firatgunayer: Tarih 10 Kas?m 2014..Twitter hesab?ma bir mention geldi..Kan aran?yordu..RT yapmadan ?nce,a??p bakt?m hesab?..Kimdir,nedir diye..++"
"@firatgunayer: ++ Twitter'la alakas? olmayan bir adam?n hesab?yd? bu..Sadece l?semi olan ye?enine kan bulabilmek i?in a?m??t? hesab?..Durum acildi++"
"@firatgunayer: +Rt etmek yerine,bizzat yazd?m kan ihtiyac?n?..Sanki tan?d?km?? gibi..Belki k???k Ali'ye yard?m? dokunur diye..3 dk sonra telim ?ald?.."
"@firatgunayer: ++Kan vermek isteyen biri vard? kar??mda..Bunca yo?unlu?un aras?nda, ?a??rm??t?m asl?nda beni aramas?na..Adresi istedi..Verdim..Gitti..++"
"@firatgunayer: +Sadece bir ?i?e kan de?ildi olay..Gidi?i b?y?k moral de vermi?ti aileye..O ki?i ?nder ?zen'di..++"
"@firatgunayer: + Hay?r i?inin reklam? olmaz deyip kimseye s?ylememi istememi?ti o zaman.Ben ara ara yine rt'lerle kendi ?ap?mda destek vermeye devam ettim."
"@firatgunayer: Yo?unluk,ma?lar falan derken,unuttuk o i?i..Bug?n haberi yine ?nder Hoca verdi..Kaybetmi?tik k???k Ali'yi..Cennete gitmi?ti karde?imiz.."
"@firatgunayer: ++ Bu m?cadelede ba?ta hi? pes etmeyen Ali'nin ailesi olmak ?zere,?nder Hoca'ya,t?m destek verenlere te?ekk?r etmek istiyorum.."
Yorum Yap
-
F?rat G?nayer @firatgunayer ? 32 dk.32 dakika ?nce
Bu gece benim i?in olduk?a ?z?nt?l? bir gece..Ve ben ilk defa bu h?zn?m? sizlerle payla?mak istiyorum..
F?rat G?nayer @firatgunayer ? 23 dk.23 dakika ?nce
Tarih 10 Kas?m 2014..Twitter hesab?ma bir mention geldi..Kan aran?yordu..RT yapmadan ?nce,a??p bakt?m hesab?..Kimdir,nedir diye..++
F?rat G?nayer @firatgunayer ? 21 dk.21 dakika ?nce
++ Twitter'la alakas? olmayan bir adam?n hesab?yd? bu..Sadece l?semi olan ye?enine kan bulabilmek i?in a?m??t? hesab?..Durum acildi++
F?rat G?nayer @firatgunayer ? 19 dk.19 dakika ?nce
+Rt etmek yerine,bizzat yazd?m kan ihtiyac?n?..Sanki tan?d?km?? gibi..Belki k???k Ali'ye yard?m? dokunur diye..3 dk sonra telim ?ald?..
F?rat G?nayer @firatgunayer ? 17 dk.17 dakika ?nce
++Kan vermek isteyen biri vard? kar??mda..Bunca yo?unlu?un aras?nda, ?a??rm??t?m asl?nda beni aramas?na..Adresi istedi..Verdim..Gitti..++
F?rat G?nayer @firatgunayer ? 15 dk.15 dakika ?nce
+Sadece bir ?i?e kan de?ildi olay..Gidi?i b?y?k moral de vermi?ti aileye..O ki?i ?nder ?zen'di..++
F?rat G?nayer @firatgunayer ? 14 dk.14 dakika ?nce
+ Hay?r i?inin reklam? olmaz deyip kimseye s?ylememi istememi?ti o zaman.Ben ara ara yine rt'lerle kendi ?ap?mda destek vermeye devam ettim.
F?rat G?nayer @firatgunayer ? 12 dk.12 dakika ?nce
Yo?unluk,ma?lar falan derken,unuttuk o i?i..Bug?n haberi yine ?nder Hoca verdi..Kaybetmi?tik k???k Ali'yi..Cennete gitmi?ti karde?imiz..
Yorum Yap
-
Ak?am ak?am i?im burkuldu; g?zel karde?imizin mekan? cennet olsun; Allah gani gani rahmet eylesin.
?nder Hoca sen ?ok ?nemli bir ?ey g?sterdin bu taraftara. Nice Be?ikta?l? ge?inen, Be?ikta? ?zerinden Be?ikta?l?l?k kisvesi alt?nda menfaat sa?layan tiplerin yan?nda bir kere kutsal? istismar etmeden sadece sen kalarak ger?ekte taraftar?n arad??? Be?ikta?l? y?netici nas?l olunmal? sorusunun en g?zel cevab?n? verdin anlayana. Bir g?n o kul?bede seni g?rmek dile?iyle; git tecr?be kazan hocam. Sergenlere gelene kadar benim nezdimde senin s?ran daha ?nde bekliyorum.
Yorum Yap
-
Aslı ?brahim H?zal tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterF?rat G?nayer @firatgunayer ? 32 dk.32 dakika ?nce
Bu gece benim i?in olduk?a ?z?nt?l? bir gece..Ve ben ilk defa bu h?zn?m? sizlerle payla?mak istiyorum..
F?rat G?nayer @firatgunayer ? 23 dk.23 dakika ?nce
Tarih 10 Kas?m 2014..Twitter hesab?ma bir mention geldi..Kan aran?yordu..RT yapmadan ?nce,a??p bakt?m hesab?..Kimdir,nedir diye..++
F?rat G?nayer @firatgunayer ? 21 dk.21 dakika ?nce
++ Twitter'la alakas? olmayan bir adam?n hesab?yd? bu..Sadece l?semi olan ye?enine kan bulabilmek i?in a?m??t? hesab?..Durum acildi++
F?rat G?nayer @firatgunayer ? 19 dk.19 dakika ?nce
+Rt etmek yerine,bizzat yazd?m kan ihtiyac?n?..Sanki tan?d?km?? gibi..Belki k???k Ali'ye yard?m? dokunur diye..3 dk sonra telim ?ald?..
F?rat G?nayer @firatgunayer ? 17 dk.17 dakika ?nce
++Kan vermek isteyen biri vard? kar??mda..Bunca yo?unlu?un aras?nda, ?a??rm??t?m asl?nda beni aramas?na..Adresi istedi..Verdim..Gitti..++
F?rat G?nayer @firatgunayer ? 15 dk.15 dakika ?nce
+Sadece bir ?i?e kan de?ildi olay..Gidi?i b?y?k moral de vermi?ti aileye..O ki?i ?nder ?zen'di..++
F?rat G?nayer @firatgunayer ? 14 dk.14 dakika ?nce
+ Hay?r i?inin reklam? olmaz deyip kimseye s?ylememi istememi?ti o zaman.Ben ara ara yine rt'lerle kendi ?ap?mda destek vermeye devam ettim.
F?rat G?nayer @firatgunayer ? 12 dk.12 dakika ?nce
Yo?unluk,ma?lar falan derken,unuttuk o i?i..Bug?n haberi yine ?nder Hoca verdi..Kaybetmi?tik k???k Ali'yi..Cennete gitmi?ti karde?imiz..
Allah rahmet eylesin karde?imize.
Yorum Yap
Yorum Yap