Bizim y?netim bu karar? nas?l onaylad? anlam?yorum???en az?ndan en fazla 8 olsun diye diretebilirdi....
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
?nder ?zen
??k?ş
X
-
Aslı Mecit Ogrenci tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterarkada?lar sizden bir ricam var, bilen birisi ?zen zaman?nda transfer etti?imiz yerli futbolcular? yazabilirmi ?
Yorum Yap
-
Aslı Burak U?ur tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mecit Ogrenci tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterarkada?lar sizden bir ricam var, bilen birisi ?zen zaman?nda transfer etti?imiz yerli futbolcular? yazabilirmi ?
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet.Y?ld?r?m tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Burak U?ur tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mecit Ogrenci tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterarkada?lar sizden bir ricam var, bilen birisi ?zen zaman?nda transfer etti?imiz yerli futbolcular? yazabilirmi ?
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet.Y?ld?r?m tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Burak U?ur tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mecit Ogrenci tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterarkada?lar sizden bir ricam var, bilen birisi ?zen zaman?nda transfer etti?imiz yerli futbolcular? yazabilirmi ?
Yorum Yap
-
Aslı Erhan Bicer tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet.Y?ld?r?m tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Burak U?ur tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mecit Ogrenci tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterarkada?lar sizden bir ricam var, bilen birisi ?zen zaman?nda transfer etti?imiz yerli futbolcular? yazabilirmi ?
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Salim Ayan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Erhan Bicer tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet.Y?ld?r?m tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterpedro ?
Yorum Yap
-
"Bug?n 1 Nisan de?ilse bu karar seneye uygulanacak ?eklinde anl?yorum. E?er Be?ikta?'taki g?revime devam etseydim TFF'ye dava a?ard?m. UEFA Kurullar?na kadar g?t?r?rd?m. Bilic'ten ?z?r diliyorum. T?rkiye bir hukuk ?lkesidir deyip onlar? inand?rd???m i?in ?z?r dilerim. Be?ikta?l?lardan ?z?r diliyorum. G?khan T?re, Kerim Frei i?in ?dedi?imiz paray? ?m?r boyu ?al??sam ?deyemem. Fark?nda olmadan, kurallara uyarak Be?ikta?'? zarara u?ratm?? oldum. Bu ?ekilde de tarihe ge?tim herhalde."
Buyuk zarar verdin hocam bize dogrulugu durustlugu gostererek kotu ornek oldun bunye buna alisik degil maalesef..
Yorum Yap
-
Aslı Erhan Bicer tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet.Y?ld?r?m tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Burak U?ur tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mecit Ogrenci tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterarkada?lar sizden bir ricam var, bilen birisi ?zen zaman?nda transfer etti?imiz yerli futbolcular? yazabilirmi ?
Yorum Yap
-
Aslı Kerem Vatansever tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Erhan Bicer tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet.Y?ld?r?m tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterpedro ?
Yorum Yap
-
Aslı Mecit Ogrenci tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Kerem Vatansever tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Erhan Bicer tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet.Y?ld?r?m tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterpedro ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Atiba'nin k?rm?z? kart?ndan sonra iki k??e yaz?s?ndan al?nt?:
Penalt? pozisyonunu ve Atiba'n?n k?rm?z? kart?n? nas?l de?erlendiriyorsunuz?*
Pozisyon kesinlikle penalt? de?ildi. Hatta Be?ikta?'?n lehine bir faul karar? ??kmas? gerekirdi. Hakemlerimiz zaman zaman b?yle hatalar yapabiliyor.*Ama her ?eye ra?men Atiba'n?n hakem ile b?yle bir inatla?maya girmesi anla??l?r gibi de?il! Sahalar hakem kararlar?n? yarg?lama yerleri de?il.*Yoksa sonucu b?yle ?nemli bir derbi ?ncesi k?rm?z? olur...
Metin Tekin
Bitime 6 dakika kala Torje ceza sahas? i?inde Serdar?a bir faul yapt?. Halis ?zkahya penalt?ya h?kmetti. ?lgin?ti. 30 saniye sonra ise kafay? Atiba?n?n parmak ucuna takm?? olmal? ki 9.15 m uzakl??? sa?layam?yorum diye ikinci sar? ve k?rm?z? g?sterdi. Oysa Atiba?n?n 1 metre yan?nda Konyal? Recep de 18 yay?n?n ?zerindeydi. Onu de?il Atiba?y? g?rmesi ?9.15?i sa?lama? fikrini ??r?t?yor. ?lgin?. Kabze?nin penalt? gol? durumu 2-1?e getirdikten sonra ba?ka gol g?rmedik ve bu ?z?c? ma? b?ylece bitmi? oldu.
?z?c? m??
?zkahya?ya s?yleyecek bir ?ey bulam?yorum. Bana ilk defa hakem yazd?r?yor. Ne diyeyim; ?z?c? i?te.
?nder ?zen
Metin Tekin hicbir zaman elini ta??n alt?na sokmadan, yuvarlak laflarla konu?maya devam etsin. Kendisinin oralarda yazi yazmasinin sebebi camiayi hic g?zetmeden. Hakkimiz yendi?inde sesini hi? y?kseltmesin. Ne de olsa Besiktasin ?ocu?u o.
Nerden geldi?i umrumda de?il, Be?kta??n hakk?n? g?zeten ?nder ?zen bir ?ok Be?ikta?l?dan daha kartald?r g?z?mde.En son düzenleyen Koray Caba; 06-01-2015, 00:30.
Yorum Yap
Yorum Yap