Bu sergen haybeden para kazan?yor.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
T?rkiye - Kosova | 2018 D?nya Kupas? Elemeleri | 12 Kas?m Cumartesi - 20.00
??k?ş
X
-
Aslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBurak Cenk'in ya??ndayken ligin en kazma oyuncusuydu. Kosova'ya att??? golden sonra bizim forvetlerin hepsinin toplam?ndan iyi oyuncu olmu? Cenk ge?en y?l ?sve? ma??nda 2 gol atarken ikisi de bu golden daha ??kt?.
SM-G900H cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Yorum Yap
-
Aslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBurak Cenk'in ya??ndayken ligin en kazma oyuncusuydu. Kosova'ya att??? golden sonra bizim forvetlerin hepsinin toplam?ndan iyi oyuncu olmu? Cenk ge?en y?l ?sve? ma??nda 2 gol atarken ikisi de bu golden daha ??kt?.
Ben de goruyorum Cenk'in bu sene iyi olmadigini ama oyuncularimizi surekli itin bir tarafina sokunca ne kazaniyoruz onu anlamiyorum. Bir sonraki hazirlik macinda da Cenk'i isliklariz artik.
Yorum Yap
-
Aslı Atanur Mehmet Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBurak Cenk'in ya??ndayken ligin en kazma oyuncusuydu. Kosova'ya att??? golden sonra bizim forvetlerin hepsinin toplam?ndan iyi oyuncu olmu? Cenk ge?en y?l ?sve? ma??nda 2 gol atarken ikisi de bu golden daha ??kt?.
Ben de goruyorum Cenk'in bu sene iyi olmadigini ama oyuncularimizi surekli itin bir tarafina sokunca ne kazaniyoruz onu anlamiyorum. Bir sonraki hazirlik macinda da Cenk'i isliklariz artik.
Yorum Yap
-
Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Atanur Mehmet Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBurak Cenk'in ya??ndayken ligin en kazma oyuncusuydu. Kosova'ya att??? golden sonra bizim forvetlerin hepsinin toplam?ndan iyi oyuncu olmu? Cenk ge?en y?l ?sve? ma??nda 2 gol atarken ikisi de bu golden daha ??kt?.
Yorum Yap
-
Aslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Atanur Mehmet Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBurak Cenk'in ya??ndayken ligin en kazma oyuncusuydu. Kosova'ya att??? golden sonra bizim forvetlerin hepsinin toplam?ndan iyi oyuncu olmu? Cenk ge?en y?l ?sve? ma??nda 2 gol atarken ikisi de bu golden daha ??kt?.
Yorum Yap
-
Polyannacilikla alakasi yok. Cenk'i gecen seneki gibi iyi kullanirsan cok onemli bir oyuncu olur. Buyuk bir takim icin mukemmel bir hamle Cenk.
Ama sen Gomez'i tutamayip yerine Aboubakar'i getirirsen elestirilen Cenk olur tabi. Ben bunu Abou'nun transfer edildigi gun de yazdim.
Cenk'in kotu bir oyuncu oldugunu hicbir zaman kabul etmem. Bu sene kotu durumda kabul ama itin bir tarafina sokmaya gerek yok. 11 oyuncusu olmadigini biz de goruyoruz.
Gerci bu forumda Oguzhan da begenilmiyor. O yuzden cok takilmiyorum Cenk'e sallanmasina
Yorum Yap
-
Yorum Yap
Yorum Yap