Duyuru

??k?ş
Hen?z duyuru yok

A Milli Tak?m Ukrayna ve ?zlanda ma?lar? aday kadrosu a??kland?

??k?ş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Ramazan Kurtulus
    yanıtladı
    Ke?ke Hi? kimse gitmese .

Bir yorum yaz:

• Merter Erhuy
    yanıtladı
    Adamlar? formsuzken al?yor formdayken alm?yor,formda adam g?nderiyorsun bitirip geri g?nderiyor. Siktir ol git d?? art?k bu futbolun yakas?ndan pis herif.

Bir yorum yaz:

• Ramazan Tülen
    yanıtladı
    Aslı Baris Akgun tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Bu ?lkeyi sevdirmemek i?in siyasisinden a milli tak?m teknik direkt?r?ne kadar herkes elinden geleni yap?yor .Umurumda da de?il a??k?as? milli tak?m falan benim asl?nda. Stad? konya olan bi tak?mdan ne beklersin
    ma??n stad? Konya'da olunca ne oluyor ?imdi? Konya bu ?lkenin ?ehri de?il mi ? Bu ?lke sadece ?stanbul, Ankara ve ?zmir'den mi ibaret ?

Bir yorum yaz:

• Baris Akgun
    yanıtladı
    Bu ?lkeyi sevdirmemek i?in siyasisinden a milli tak?m teknik direkt?r?ne kadar herkes elinden geleni yap?yor .Umurumda da de?il a??k?as? milli tak?m falan benim asl?nda. Stad? konya olan bi tak?mdan ne beklersin

Bir yorum yaz:

• Mehmet Erhan
    yanıtladı
    Fatih Terim'in tak?m? bu, Milli tak?m de?il. O y?zden kadroya kimin al?nd??? da hi? umrumda de?il. Ke?ke Olcay ve Cenk de al?nmasayd? kadroya.

Bir yorum yaz:

• Tayfun Yazgan
    yanıtladı
    Milli tak?m de?il, Dingonun ah?r? olmu? bu kadro.. Haks?z ve art niyetli se?imler..

Bir yorum yaz:

• Semih Ba?kaya
    yanıtladı
    ?mer Toprak daha ge?en sene sahte rapor d?zenleyip milli tak?mdan ?ekilmemi? miydi ?

O zaman T?re'nin taraf?nda yer alan Terim ?imdi stoper yok diye T?re'yi sat?p ?mer'i al?yor.

Hay?r T?re'yi siler ?mer'i al?rs?n benim ona laf?m yok ama bunu en ba??nda yapars?n. Sonradan oran? buran? oynatmazs?n.

Arda, Caner vs onlara girmiyorum bile.

Bu adam kendini kovdurmak i?in bunlar? yap?yor.

Bir yorum yaz:

• Cüneyt Türkoğlu
    yanıtladı
    ?u an en formda oyuncular Caner ve Arda. Kesinlikle art niyeti oldu?unu a??k?a g?sterdi.

Bir yorum yaz:

• A Milli Tak?m Ukrayna ve ?zlanda ma?lar? aday kadrosu a??kland?

Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  421.jpg
Görüntüleme: 1
büyüklüğ?:  79.6 KB
Hazırlanıyor...
X