Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
A Milli Tak?m Ukrayna ve ?zlanda ma?lar? aday kadrosu a??kland?
??k?ş
X
-
Adamlar? formsuzken al?yor formdayken alm?yor,formda adam g?nderiyorsun bitirip geri g?nderiyor. Siktir ol git d?? art?k bu futbolun yakas?ndan pis herif.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Baris Akgun tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu ?lkeyi sevdirmemek i?in siyasisinden a milli tak?m teknik direkt?r?ne kadar herkes elinden geleni yap?yor .Umurumda da de?il a??k?as? milli tak?m falan benim asl?nda. Stad? konya olan bi tak?mdan ne beklersin
Bir yorum yaz:
-
Bu ?lkeyi sevdirmemek i?in siyasisinden a milli tak?m teknik direkt?r?ne kadar herkes elinden geleni yap?yor .Umurumda da de?il a??k?as? milli tak?m falan benim asl?nda. Stad? konya olan bi tak?mdan ne beklersin
Bir yorum yaz:
-
Fatih Terim'in tak?m? bu, Milli tak?m de?il. O y?zden kadroya kimin al?nd??? da hi? umrumda de?il. Ke?ke Olcay ve Cenk de al?nmasayd? kadroya.
Bir yorum yaz:
-
Milli tak?m de?il, Dingonun ah?r? olmu? bu kadro.. Haks?z ve art niyetli se?imler..
Bir yorum yaz:
-
?mer Toprak daha ge?en sene sahte rapor d?zenleyip milli tak?mdan ?ekilmemi? miydi ?
O zaman T?re'nin taraf?nda yer alan Terim ?imdi stoper yok diye T?re'yi sat?p ?mer'i al?yor.
Hay?r T?re'yi siler ?mer'i al?rs?n benim ona laf?m yok ama bunu en ba??nda yapars?n. Sonradan oran? buran? oynatmazs?n.
Arda, Caner vs onlara girmiyorum bile.
Bu adam kendini kovdurmak i?in bunlar? yap?yor.
Bir yorum yaz:
-
?u an en formda oyuncular Caner ve Arda. Kesinlikle art niyeti oldu?unu a??k?a g?sterdi.
Bir yorum yaz:
-
Bir yorum yaz: