Duyuru

??k?ş
Hen?z duyuru yok

A Milli Tak?m Ukrayna ve ?zlanda ma?lar? aday kadrosu a??kland?

??k?ş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Yücel Mutlu
    yanıtladı
    Aslı Ferdi Taslac? tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Aslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Aslı Baris Akgun tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Bu ?lkeyi sevdirmemek i?in siyasisinden a milli tak?m teknik direkt?r?ne kadar herkes elinden geleni yap?yor .Umurumda da de?il a??k?as? milli tak?m falan benim asl?nda. Stad? konya olan bi tak?mdan ne beklersin
    ma??n stad? Konya'da olunca ne oluyor ?imdi? Konya bu ?lkenin ?ehri de?il mi ? Bu ?lke sadece ?stanbul, Ankara ve ?zmir'den mi ibaret ?
    Konyali besiktasli kardeslerimize ayip olur yalniz, b?yle geneleyerek konusmak hic bir zaman saglikli bir durum deil

Olimpiyat Stad? desen hadi neyse Konya ile nas?l bir ba?lant? kurdun, Fatih Terim ad?na stadyum var o daha m?him bir olay.

Bir yorum yaz:

• Serhat Senel
    yanıtladı
    Ya zaten ortada sistem yok bir ?ey yok. Ne diye Olcay'? al?yorsun Cenk'i al?yorsun zaten Olcay ge?en y?l ki BJK sistemi hari? hi? bir sistemde ba?ar?l? olamaz. Cenk desen senin oynayaca??n hi? bir sistemin(sistemsizli?in) adam? de?il.

Ne diye adamlar? ?a??r?p sal?a oluyorsun mevzuya. Ha beni ?a??rm??s?n ha Olcay'? ne alaka yani ?imdi. topla adamlar?n? sana biat edenleri ??k oyna kimsenin ?eyinde de?il zaten. D?nya kupas?ym?? vs T?rkiye Milli Tak?m?'n?n ne i?i var orada onca hak eden tak?m varken.

Daha da yazd?m ama sildim gerek yok burada din kitap girmeye gerek yok mevzuya. Hak etmiyoruz ve l?tfen gitmeyelim. D?nya kupas?na sal?a olmayal?m hak eden onca tak?m var onlar gitsin.

Bir yorum yaz:

• Gökhan Özbaş
    yanıtladı
    Caner'in al?nmay?p ismail ve hasan ali'nin al?nd??? kadro

o kadar komedi filmi, cem y?lmaz falan izledim bu kadar g?lmedim be.

Bir yorum yaz:

• Yi?it Gelir
    yanıtladı
    Aslı Erkan ?nsalan tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Ben milli tak?m tarihinde b?yle heycans?z, vasat bir milli tak?m daha hat?rlam?yorum. Arda, Caner vs. kadroda olsada ayn?s? ge?erli. Bu jenerasyon ?ok vasat...
    Abi Fatih Terim'den kaynakl?. Adam gibi h?cum oynatan birisi gelmedi ki. Bu jenerasyon sa?lam asl?nda ama hoca yok...

Bir yorum yaz:

• Oğuzhan Yenisancak
    yanıtladı
    Bu ?lkeyi sevdirmemek i?in siyasisinden a milli tak?m teknik direkt?r?ne kadar herkes elinden geleni yap?yor .Umurumda da de?il a??k?as? milli tak?m falan benim asl?nda. Stad? konya olan bi tak?mdan ne beklersin
    Konyali felan degilim ama sacma sapan bir yorum olmus ne alaka yani stad kotu desen degil konya olunca ne gibi bir izlenim olustu o kafanda anlamakta gucluk cektim..

Bir yorum yaz:

• Mustafa İlker Devecioğlu
    yanıtladı
    Al birini, vur ?tekine.

Bir yorum yaz:

• Ferdi Taslac?
    yanıtladı
    Aslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    ma??n stad? Konya'da olunca ne oluyor ?imdi? Konya bu ?lkenin ?ehri de?il mi ? Bu ?lke sadece ?stanbul, Ankara ve ?zmir'den mi ibaret ?
    Konyali besiktasli kardeslerimize ayip olur yalniz, b?yle geneleyerek konusmak hic bir zaman saglikli bir durum deil

Bir yorum yaz:

• Adem Ateşci
    yanıtladı
    ''En b?y?k benim'' kadrosu bu.

Bir yorum yaz:

• Bilal Pay
    yanıtladı
    Bu herif iyice ?izofrene ba?lam??

Bir yorum yaz:

• Erkan Ünsalan
    yanıtladı
    Ben milli tak?m tarihinde b?yle heycans?z, vasat bir milli tak?m daha hat?rlam?yorum. Arda, Caner vs. kadroda olsada ayn?s? ge?erli. Bu jenerasyon ?ok vasat...

Bir yorum yaz:

• Fuat Seymen
    yanıtladı
    FT misyonunu tamamiyle kaybetmi?tir.

Bir yorum yaz:

• Mehmet Ali Güneş
    yanıtladı
    Arda y? 6 ay yatarken g?bekli hali ile bile milli tak?ma alan Caneri Fb de kadro d??? kalip haftalarca oynamazken bile kadroda alan adam ?imdi ki?isel egolar? y?z?nden ?lkenin en iyi beki ve en iyi oyuncular?ndan biri olan Arda y? kadroya alm?yor

Bir yorum yaz:

• Mehmet Can Arpak
    yanıtladı
    Arda'nin alinmamasina sevindim. Kendini kral zannedip oyle takiliyor, sozleri paylasimlari vs.euro16da berbatti takim 1 mac kazaninca hesap sorucam muhabbetlerine girdi. Ntvdeki roportajinda da en son cok iticiydi bence

Bir yorum yaz:

• Murat Ciger
    yanıtladı
    Caner ve ardanin yerinde olsam bugun bir basin toplantisiyla milli takimi biraktigimi aciklardim. Buda yurtdisinda yasayan gurbetci oyunculara ders olsun,secim yaparken turk milli takimini secmek gibi bir salaklik yapmasinlar.

Bir yorum yaz:

• O?uz Ayan
    yanıtladı
    Cincon nefretimle yar???r tek nefretimsin in?allah rezil kepaze oldu?un, ismin verilen yerlerden isminin silindi?i g?n? g?r?r?m.egon bir yerinde patlas?n parator bu bizim milli tak?m?m?z defol git i?imizdeki milli tak?m a?k? iyice t?kenmeden.

S?t?m? ?alan?n ine?ini keserim..

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X