Duyuru

??k?ş
Hen?z duyuru yok

TFF 1. Lig 2016/2017

??k?ş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Sinan Erdal
    yanıtladı
    Aslı Murat Keskin tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Aslı Sinan Erdal tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    G?ztepe nezih bir semt ve ?z taraftar profili ?ok moderndir de Tepecik, G?r?e?me, Ball?kuyu, Bo?azi?i gibi kar???k yerlerden de epey deste?i var. Oralardan gelen taraftarlar sorun ??karabilir.

Kendi stadlar? yok ?u an. Yap?lana kadar Bornova Stad?'nda oynuyorlar. O stad da hen?z tamamlanmad?. ?u anki kapasitesi 7.500 ki?ilik. Tamamlan?nca da ancak iki kat? olacak. Ba?kan Mehmet Sepil, hi?bir yerle ili?kisi olmayan bir adam diyor taraftarlar. Kendi stadlar?n? da kendi yapmak i?in ?abal?yor. Yani lobisi, kendi camias?ndan ba?ka arkas? olmayan bir kul?p.
    ?u anki profile g?re mert?e oynay?p varolmaya ?al??an bir tak?m.
    Alia?a nin isim haklar?n? ald?lar
    Alt?nba? sat?n ald? ve oradan y?kseli?e ge?ti
    Daha sonra mehmet sepil aldi

Ps: mehmet sepil 2011 y?l?nda forbes taraf?ndan d?nyan?n en zenginleri aras?nda 1140.s?rada kendine yer buldu...
    Taraftar?n yalanc?s?y?m ben de. Sepil'i tan?mam. Sizin bilgiler do?rudur.

D?nk? ma?tan ?nce taraftara sordum, "hangi ba?kan daha siyasi?" diye. O da "Eski?ehir ba?kan? daha siyasi, Mehmet Sepil'in kimseye eyvallah? yok" dedi. B?yle bir ifade zenginli?i de bar?nd?r?r asl?nda. Ben anlamam???m.

Bir yorum yaz:

• Murat Keskin
    yanıtladı
    Aslı Sinan Erdal tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    G?ztepe nezih bir semt ve ?z taraftar profili ?ok moderndir de Tepecik, G?r?e?me, Ball?kuyu, Bo?azi?i gibi kar???k yerlerden de epey deste?i var. Oralardan gelen taraftarlar sorun ??karabilir.

Kendi stadlar? yok ?u an. Yap?lana kadar Bornova Stad?'nda oynuyorlar. O stad da hen?z tamamlanmad?. ?u anki kapasitesi 7.500 ki?ilik. Tamamlan?nca da ancak iki kat? olacak. Ba?kan Mehmet Sepil, hi?bir yerle ili?kisi olmayan bir adam diyor taraftarlar. Kendi stadlar?n? da kendi yapmak i?in ?abal?yor. Yani lobisi, kendi camias?ndan ba?ka arkas? olmayan bir kul?p.
    Alia?a nin isim haklar?n? ald?lar
    Alt?nba? sat?n ald? ve oradan y?kseli?e ge?ti
    Daha sonra mehmet sepil aldi

Ps: mehmet sepil 2011 y?l?nda forbes taraf?ndan d?nyan?n en zenginleri aras?nda 1140.s?rada kendine yer buldu...

Bir yorum yaz:

• Arda Çelikmaden
    yanıtladı
    G?ztepe iyidir iyi. Tebrik ediyorum.

Bir yorum yaz:

• Sinan Erdal
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

• Erkan Da?d??en
    yanıtladı
    Eski?ehir'de ya??yorum.

Burada baz? arkada?lar Eski?ehir seneye de ??kar demi?ler ancak kul?p inan?lmaz bir ekonomik s?k?nt? i?inde.

Es-es'in tek kurtulu?u S?per Lig'e ??kmakt?. Tabi belli olmaz bu i?ler, ka??t ?st?nde iyi bir kadrosu var ama Sakaryaspor, Kocaelispor gibi olabilirler.

Bu sene baz? acil bor?lar?n ?denmesi i?in taraftarlardan para bile topland?. Para toplanmasayd? bir alt lige d??me durumlar? vard?.

Adamlar yeni stad yapt?, S?per Lig'i g?remediler daha.

Bir yorum yaz:

• Atilla Acar
    yanıtladı
    Aslı Kemal I??k tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    murat ak?n 1.lig efsanesidir arkada?..gitti?i tak?m? ??kart?yor adam..s?per lig'deki kadrolarda olmak istemiyor..seneye ??kmak isteyen tak?m als?n koysun orta sahaya kesin ??kar..

adam 8/8 yapt? ?aka gibi resmen.
    kas?mpa?a (2),ordu, konya, ba?ak?ehir, kayseri, karab?k ve g?ztepe.

?cretine ek 100-150.000 euro al?r art?k seneye gidece?i tak?mda

Bir yorum yaz:

• Ülker Uysal
    yanıtladı
    Oglum adamlara b?z?m kupan?n ayn?s?n? verd?ler lan bu nas?l b?s? aga 1.l?g 5 s? superl?g kupas? ald?

Bir yorum yaz:

• Kubilay Arslan
    yanıtladı
    Yahu bu g?ztepe taraftar? bizim hentbol ma??nda ?nce istanbulda olay ??kar?p sonra kendi sahalar?nda sahaya atlay?p bizim hentbolculara sald?rmad? m?? Bu neyin sevinci? ?lk deplasmanda yine olaylar ??kacak bak?n g?r?n. Siz yine de pek sempati ile bakmay?n

SM-J700F cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi

Bir yorum yaz:

• Uğur Ilgın
    yanıtladı
    Aslı Usta Oguzhan tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    benim anlamadim playoff kazanan bi takima niye kupa veriliyoki cok sacma bence.

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk
    bende anlamad?m. bizim kupan?n ayn?s? bir de neredeyse. lig 2. bile kupa almad? bildi?im kadar?yla ki almamal? zaten ama 5.bitirip playofftan gelen tak?m kupa ald?. sa?ma.

Bir yorum yaz:

• Usta Oguzhan
    yanıtladı
    benim anlamadim playoff kazanan bi takima niye kupa veriliyoki cok sacma bence.

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

Bir yorum yaz:

• Bilal Bodur
    yanıtladı
    Aslı C?neyt T?rko?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    G?ztepe umar?m Atat?rk stad?nda oynamaz. Futboldan so?uyorum o stad? g?r?nce.
    ?yle deme be c?neyt
    Ferdinand in feyyaz in gollerini hep o stad tan izledim ben severim orayi

Bir yorum yaz:

• Cüneyt Türkoğlu
    yanıtladı
    G?ztepe umar?m Atat?rk stad?nda oynamaz. Futboldan so?uyorum o stad? g?r?nce.

Bir yorum yaz:

• Mehmet Kartal Kara
    yanıtladı
    Mustafa denizli ve ?a? d??? futbolu kaybetti goztepeye tebrikler

Bir yorum yaz:

• ?mer Canda? Dilan
    yanıtladı
    Aslı Mehmet Kele? tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Adamlar ne guzel kupa kaldirdilar goruyor musunuz? Kaptan geldi kaldirdi. Bizim kupa dik kalkti adeta

MI 5 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
    Tamam i?te manas? derin 😂

SM-G7105 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi

Bir yorum yaz:

• Eren Ateş
    yanıtladı
    g?ztepeyle trib?nsel mevzular var eskiden kalma, aram?z ?ok iyi de?ildir

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X