Aslı Sinan Erdal tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
TFF 1. Lig 2016/2017
??k?ş
X
-
-
Eski?ehir ??kamayacak bence. Mustafa Denizli'yi getirerek ??kmak istemediklerini g?sterdiler zaten.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Mehmet Bera Demirel tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ata I??kara tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHerhalde herkesin ortak dile?i G?ztepe-Eski?ehir finali. Bolu ve Giresun gibi sa?ma statlara sahip,taraftars?z kul?pler ?ok rica ediyorum gelmesinler. Y?ld?k zaten K.pa?as?,?bb'si,Osmanl?s? yetiyor.
Bir yorum yaz:
-
Giresun mu seyircisiz adamlar her ma? full trib?nlere oynuyor. Basket ma?lar? bile dolu adamlar?n. ?ehirde ba?ka yapacak bir?ey yok herkes spora sarm?? durumda.
Tapatalk kullanarak iPhone arac?l???yla g?nderildi
Bir yorum yaz:
-
Aslı Ata I??kara tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHerhalde herkesin ortak dile?i G?ztepe-Eski?ehir finali. Bolu ve Giresun gibi sa?ma statlara sahip,taraftars?z kul?pler ?ok rica ediyorum gelmesinler. Y?ld?k zaten K.pa?as?,?bb'si,Osmanl?s? yetiyor.
Bir yorum yaz:
-
Herhalde herkesin ortak dile?i G?ztepe-Eski?ehir finali. Bolu ve Giresun gibi sa?ma statlara sahip,taraftars?z kul?pler ?ok rica ediyorum gelmesinler. Y?ld?k zaten K.pa?as?,?bb'si,Osmanl?s? yetiyor.
Bir yorum yaz:
-
3 tak?m ayn? puanla bitirdi?i i?in Alt?nordu playoffa kald? zannedildi; fakat ??l? averaj y?z?nden Alt?nordu d??ar?da kald?. ?zmir tak?m?n?n ??kmas?n? istedi?im i?in G?ztepe'yi destekliyorum playoffta. Eski?ehirle final oynarlar bana g?re ve in?allah S?per Lig'e G?ztepe gelir.
??l? averaj olay? alt s?ralarda da ya?anm??, ?ok enteresan bir hafta oldu bu a??dan. ADS, ge?en sene S?per Lig'i son ma?ta ka??rm??ken bu sene son ma?ta ligde kalabildi. Bu sebeple ?apkay? ?nlerine koyup biz ne yapt?k, nerede yanl?? yapt?k demeleri gerekiyor.
Bir yorum yaz:
-
G?ztepe'nin stad? da yok. Bornova'da dandik bir stadda oynuyorlar. ?u an yar? kapasitede 6.500 ki?ilik. Bitmi? hali bile 12.500 ki?ilik olacak. Ama taraftar? fena. E?er ??karsa her ma? full ?eker. O stad da yetmez.
En son düzenleyen Sinan Erdal; 20-05-2017, 23:37.
Bir yorum yaz:
-
Evet ma?lardan sonra Alt?nordu 6. g?r?n?yordu. ?u an G?ztepe 5.li?e y?kselmi?.Nas?l oldu bu i??
Bir yorum yaz:
-
Ma?kolikten bakt???mda g?ztepe yerine alt?nordu playoff a kald? g?z?k?yordu. ?z?ld?m. Ama ?imdi G?ztepe yaz?yor. G?zel bir hafta oldu.
Bir yorum yaz:
-
Play-Off Yar? Final 1. Ma?lar / 25 May?s Per?embe
Giresunspor - Eski?ehirspor
G?ztepe A.?. - Boluspor
Play-Off Yar? Final 2. Ma?lar / 29 May?s Pazartesi
Eski?ehirspor - Giresunspor
Boluspor - G?ztepe A.?.
Bir yorum yaz:
-
Puan esitliginde 3 puani silinen takim dezavantajli diye birsey duymustum sanki, adanademir kume dustu diye uzulmustum neyseki oyle birsey yokmus
MI 5 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Bir yorum yaz:
-
Aslı Sinan Erdal tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterEski?ehir, Bolu, Alt?nordu ve Giresun Play-Off'a kald?.
Bolulu'yum ama ?zmir'de oldu?umdan Be?ikta?'? daha ?ok izleyebilmek i?in Alt?nordu ??ks?n isterim.
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: