Duyuru

??k?ş
Hen?z duyuru yok

TFF 1. Lig 2016/2017

??k?ş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Berke Tiftik
    yanıtladı
    Aslı Sinan Erdal tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    G?ztepe'nin stad? da yok. Bornova'da dandik bir stadda oynuyorlar. ?u an yar? kapasitede 6.500 ki?ilik. Bitmi? hali bile 12.500 ki?ilik olacak. Ama taraftar? fena. E?er ??karsa her ma? full ?eker. O stad da yetmez.
    Abi bir ?ok G?ztepe ma??na gitti?im i?in s?yleyeyim, Bornova stad?ndaki 5bin ki?i Atat?rk stad?nda 20bin ki?iye bedel. Atat?rk stad?nda hi?bir ?ekilde bask? imkan? yok.

Bir yorum yaz:

• Yusuf Arslan
    yanıtladı
    Umar?m G?ztepe ??kar.

Bir yorum yaz:

• Ertan Sarıkaya
    yanıtladı
    Eski?ehir ??kamayacak bence. Mustafa Denizli'yi getirerek ??kmak istemediklerini g?sterdiler zaten.

Bir yorum yaz:

• Ata Işıkara
    yanıtladı
    Aslı Mehmet Bera Demirel tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Aslı Ata I??kara tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Herhalde herkesin ortak dile?i G?ztepe-Eski?ehir finali. Bolu ve Giresun gibi sa?ma statlara sahip,taraftars?z kul?pler ?ok rica ediyorum gelmesinler. Y?ld?k zaten K.pa?as?,?bb'si,Osmanl?s? yetiyor.
    Giresun'a taraftars?z demek ay?p oluyor. Hele hele ?bb Osmanl? ile k?yaslamak daha b?y?k ay?p.
    ben statlar?n?n s?per lige yak??mad???n? d???n?yorum. Ptt'de her ma? full oynayan tak?mlar?n 2 ma? kaybedince s?per ligde 300-500 ki?iye oynad???n? g?r?yoruz bence Bolu'da Giresun'da b?yle olur bu benim g?r???m tabi.

Bir yorum yaz:

• Halil Ibrahim Celtikcilioglu
    yanıtladı
    Giresun mu seyircisiz adamlar her ma? full trib?nlere oynuyor. Basket ma?lar? bile dolu adamlar?n. ?ehirde ba?ka yapacak bir?ey yok herkes spora sarm?? durumda.

Tapatalk kullanarak iPhone arac?l???yla g?nderildi

Bir yorum yaz:

• Mehmet Bera Demirel
    yanıtladı
    Aslı Ata I??kara tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Herhalde herkesin ortak dile?i G?ztepe-Eski?ehir finali. Bolu ve Giresun gibi sa?ma statlara sahip,taraftars?z kul?pler ?ok rica ediyorum gelmesinler. Y?ld?k zaten K.pa?as?,?bb'si,Osmanl?s? yetiyor.
    Giresun'a taraftars?z demek ay?p oluyor. Hele hele ?bb Osmanl? ile k?yaslamak daha b?y?k ay?p.

Bir yorum yaz:

• Ata Işıkara
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

• Cagdas Sezgin
    yanıtladı
    Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  ddd.jpg
Görüntüleme: 1
büyüklüğ?:  11.5 KB

Bir yorum yaz:

• Mehmet Erhan
    yanıtladı
    3 tak?m ayn? puanla bitirdi?i i?in Alt?nordu playoffa kald? zannedildi; fakat ??l? averaj y?z?nden Alt?nordu d??ar?da kald?. ?zmir tak?m?n?n ??kmas?n? istedi?im i?in G?ztepe'yi destekliyorum playoffta. Eski?ehirle final oynarlar bana g?re ve in?allah S?per Lig'e G?ztepe gelir.

??l? averaj olay? alt s?ralarda da ya?anm??, ?ok enteresan bir hafta oldu bu a??dan. ADS, ge?en sene S?per Lig'i son ma?ta ka??rm??ken bu sene son ma?ta ligde kalabildi. Bu sebeple ?apkay? ?nlerine koyup biz ne yapt?k, nerede yanl?? yapt?k demeleri gerekiyor.

Bir yorum yaz:

• Sinan Erdal
    yanıtladı
    G?ztepe'nin stad? da yok. Bornova'da dandik bir stadda oynuyorlar. ?u an yar? kapasitede 6.500 ki?ilik. Bitmi? hali bile 12.500 ki?ilik olacak. Ama taraftar? fena. E?er ??karsa her ma? full ?eker. O stad da yetmez.
    En son düzenleyen Sinan Erdal; 20-05-2017, 23:37.

Bir yorum yaz:

• Sinan Erdal
    yanıtladı
    Evet ma?lardan sonra Alt?nordu 6. g?r?n?yordu. ?u an G?ztepe 5.li?e y?kselmi?. Nas?l oldu bu i??

Bir yorum yaz:

• Erkan Inan
    yanıtladı
    Ma?kolikten bakt???mda g?ztepe yerine alt?nordu playoff a kald? g?z?k?yordu. ?z?ld?m. Ama ?imdi G?ztepe yaz?yor. G?zel bir hafta oldu.

Bir yorum yaz:

• Kerem Vatansever
    yanıtladı
    Play-Off Yar? Final 1. Ma?lar / 25 May?s Per?embe
    Giresunspor - Eski?ehirspor
    G?ztepe A.?. - Boluspor

Play-Off Yar? Final 2. Ma?lar / 29 May?s Pazartesi
    Eski?ehirspor - Giresunspor
    Boluspor - G?ztepe A.?.

Bir yorum yaz:

• Mehmet Kele?
    yanıtladı
    Puan esitliginde 3 puani silinen takim dezavantajli diye birsey duymustum sanki, adanademir kume dustu diye uzulmustum neyseki oyle birsey yokmus

MI 5 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi

Bir yorum yaz:

• Eren Ateş
    yanıtladı
    Aslı Sinan Erdal tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Eski?ehir, Bolu, Alt?nordu ve Giresun Play-Off'a kald?.

Bolulu'yum ama ?zmir'de oldu?umdan Be?ikta?'? daha ?ok izleyebilmek i?in Alt?nordu ??ks?n isterim.
    abi g?ztepe kalmad? m? alt?nordu yerine

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X