Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
TFF 1. Lig 2016/2017
??k?ş
X
-
G?ztepe'ye sevindim, bir ?zmir tak?m? S?per Lig'de olaca?? i?in; ama Eski?ehir'e de ?z?ld?m. M?thi? yat?r?m yapt?lar, ?ok klas kadrolar? vard? ve S?per Lig'e de yak??acaklard?; ama 3 penalt?y? arka arkaya ka??rmalar?, sonlar? oldu. ?n?allah, seneye de Eski?ehir ??kar. B?yle taraftar? olan, futbola ?nem veren tak?mlar? g?rmek beni sevindiriyor. ADS de ??ks?n mesela S?per Lig'e ?n?m?zdeki sezon.
-
Adamlar ne guzel kupa kaldirdilar goruyor musunuz? Kaptan geldi kaldirdi. Bizim kupa dik kalkti adeta
MI 5 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Bir yorum yaz:
-
Yaz?k oldu Eskisehire , Mustafa hocaya uzuldum , en cokta Erkan Zengine , adam herkesten daha cok haketti..
Bir yorum yaz:
-
Yok ya goztepe niye dusman olsun bize beyaZ tvde su Izmir marsiyida duydum ya tebrikler Goztepee
Bir yorum yaz:
-
G?ztepe de mi bize d??man? 7 tane sallam??t?k 100. Y?lda ondan m??
Bir yorum yaz:
-
Yal? y?k?ld?. Bornova 'da ma?lar.Aslı ?brahim G??l?o?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterRengine t?k?rd???m geldi be... Seneye bol bol bize ettikleri k?f?rleri duyar?z. Tepecikten ge?eriz yal?ya ineriz.gif)
Bir yorum yaz:
-
Lan Nas?l Sevin?'ten a?lan?yor anlamad?m gitti...
15. ?AMP?YONLU?UMUZ KUTLU OLSUN!
Bir yorum yaz:
-
Rengine t?k?rd???m geldi be... Seneye bol bol bize ettikleri k?f?rleri duyar?z. Tepecikten ge?eriz yal?ya ineriz
Bir yorum yaz:
-
Bu arada g?naya parantez a?mak laz?m,1. Ligde ?ok iyiydi bu y?l
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: