Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
TFF 1. Lig 2016/2017
??k?ş
X
-
Murat Ak?n 8. kez S?per Lig'e ??kmay? hedefliyor Kariyeri boyunca TFF 1. Lig'de oynad??? 7 tak?m?n tamam?yla Spor Toto S?per Lig'e y?kselme ba?ar?s? g?steren Murat Ak?n, 8. kez ayn? duyguyu ya?amaya bir ad?m uzakl?kta. G?ztepe formas? giyen ve tak?m?yla play-off finaline y?kselen tecr?beli oyuncu, finalde Eski?ehirspor'u da ge?erek bir tarih daha yazmak istiyor.
Bir yorum yaz:
-
Kural hatas? yapt? h?seyin g??ek
Tapatalk kullanarak iPhone arac?l???yla g?nderildi
Bir yorum yaz:
-
G?ztepe eses finali oldu. Kalbim G?zg?z den yana.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Halil Ibrahim Ozturk tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterEski?ehir de ki Hasan H?seyin , Boluspor daki Emre G?ltekin ?ok kaliteli orta sahalar
Bir yorum yaz:
-
Bolulular?n t?m mar?lar? bizim
Bir yorum yaz:
-
Eski?ehir de ki Hasan H?seyin , Boluspor daki Emre G?ltekin ?ok kaliteli orta sahalar
Bir yorum yaz:
-
eski?ehir g?ztepe finali g?zel olacak gibi g?r?n?yor. in?allah da g?ztepe gelir ve bir ?zmir tak?m? kal?c? olur art?k ligde.
giresunlu oyuncu daha 50. saniyede sakatland?
Bir yorum yaz:
-
Aslı Ata I??kara tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Bera Demirel tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ata I??kara tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHerhalde herkesin ortak dile?i G?ztepe-Eski?ehir finali. Bolu ve Giresun gibi sa?ma statlara sahip,taraftars?z kul?pler ?ok rica ediyorum gelmesinler. Y?ld?k zaten K.pa?as?,?bb'si,Osmanl?s? yetiyor.
ben statlar?n?n s?per lige yak??mad???n? d???n?yorum. Ptt'de her ma? full oynayan tak?mlar?n 2 ma? kaybedince s?per ligde 300-500 ki?iye oynad???n? g?r?yoruz bence Bolu'da Giresun'da b?yle olur bu benim g?r???m tabi.
?zellikle b?y?k ?ehirlerdeki deplasmanlarda full ?ekiyorlar. Stat olarak iyi de?iller dedi?in gibi ama yeni stat yap?l?yor. Ama eski?ehir hari? play off'takilerin hi?birinde iyi stad yok.
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: