olcay de?il okay
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2016-2017 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aynen ?yle. Trabzonun en ?nemli oyuncusu benceAslı Sercan Mert Pulurlu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterdaha k?t?Aslı ?nal Denizku?u tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterolcay de?il okay
Yorum Yap
-
Daha kaybetti?imiz bir ?ampiyonluk yok. ?ampiyonluk gitmi? gibi davranmayal?m diyorum. ?AMP?YON BE??KTA?Aslı A.Sefik Cokgungor tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKarde? bunun felaket tellall??? ile ne alakas? var . ?Aslı Abidin Polat tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?u beyefendiyi bi kenara alal?m . Nas?l bir felaket tellall??? var ya.Aslı Cem Ergezen tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterte?ekk?rler Cenk,Fabri,?enol hoca ve tum tak?m....biz bunu hak etmedik..
Tapatalk kullanarak iPhone arac?l???yla g?nderildi
Cenk fabri bu hatalar? yapmasa bunlar? konu?mazd?k .
Kim hatal? taraftarm? ?
Yorum Yap
-
Aslı Cihan Yaman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAynen ?yle. Trabzonun en ?nemli oyuncusu benceAslı Sercan Mert Pulurlu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterdaha k?t?Aslı ?nal Denizku?u tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterolcay de?il okay
Cezali degil!█ SARI KART SINIRINDA Matus Bero, Ayta? Kara, Mustafa Akba?, Hugo Rodallega, Ogenyi Onazi
Yorum Yap
-
?n?allahAslı Abidin Polat tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterDaha kaybetti?imiz bir ?ampiyonluk yok. ?ampiyonluk gitmi? gibi davranmayal?m diyorum. ?AMP?YON BE??KTA?Aslı A.Sefik Cokgungor tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKarde? bunun felaket tellall??? ile ne alakas? var . ?Aslı Abidin Polat tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?u beyefendiyi bi kenara alal?m . Nas?l bir felaket tellall??? var ya.Aslı Cem Ergezen tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterte?ekk?rler Cenk,Fabri,?enol hoca ve tum tak?m....biz bunu hak etmedik..
Cenk fabri bu hatalar? yapmasa bunlar? konu?mazd?k .
Kim hatal? taraftarm? ?
Yorum Yap
-
Okay yerine mediani veya onazi oynar s?k?nt? yok bence... Zaten bir puan als?nlar kaf?Aslı Cihan Yaman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAynen ?yle. Trabzonun en ?nemli oyuncusu benceAslı Sercan Mert Pulurlu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterdaha k?t?Aslı ?nal Denizku?u tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterolcay de?il okay
Her hafta bir Harf --> ? A M P ? . . .
Yorum Yap
-
Hamburg yenemezse hamburg play off ma?? yapacak ikinci ligin ???nc?s?yle... Wolfsburga beraberlik yetiyorAslı Mehmet.Y?ld?r?m tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterNereye yazay?m bilemedim ,Haftaya Hamburg worsburg ma?? var yenilen k?me d???yor . ?n? gomezin tak?m? k?me d??er...
Yorum Yap
-
bu dusme hatt?ndak? playoff kadar sacma b?s? yok. Ik?nc? l?g tak?m?n?n butces?yle 1. L?g tak?m?n butces? b?r deg?lk?. Nas?l denkmi? g?b? kap?st?r?yorlar anlam?? deg?l?m.Aslı Sezgin Ye?ildal tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHamburg yenemezse hamburg play off ma?? yapacak ikinci ligin ???nc?s?yle... Wolfsburga beraberlik yetiyorAslı Mehmet.Y?ld?r?m tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterNereye yazay?m bilemedim ,Haftaya Hamburg worsburg ma?? var yenilen k?me d???yor . ?n? gomezin tak?m? k?me d??er...
Mesala b?z?m l?g?n sonuncusu adana malatyay? kevg?r eder
Yorum Yap
-
EvetAslı Sergen Uysal tarafından Gönderilmiş Mesajı göster5. tak?m avrupaya gidecek mi kupay? fener veya basaksehirin kazanmas? durumunda?
Yorum Yap
-
O zaman kas?mpasanin hala hedefi var. Trabzonspor ile 6 puan fark var, 3 hafta var. Ben tamamen hedefsiz zannediyordum onlariAslı Mehmet Can Arpak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterEvetAslı Sergen Uysal tarafından Gönderilmiş Mesajı göster5. tak?m avrupaya gidecek mi kupay? fener veya basaksehirin kazanmas? durumunda?
Yorum Yap
Yorum Yap