Adanay? yen bu is biter.en k?t? 2 macta puan kaybederiz.onlarda berabere biter.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2016-2017 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Ceza als?n da 15 dakika keselim nefesleriniAslı Mehmet Can Arpak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterEmre mactan sonra aspor muhabiri ve kameranina saldirmis
Yorum Yap
-
Ah ahAslı Mehmet Can Arpak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterEmre mactan sonra aspor muhabiri ve kameranina saldirmis
havalar s?cak olmaya basladi a??s?n? atlad?lar herhalde
Yorum Yap
-
?nsanlar?n g?nah?n? almak diyebilirsin ama ak?l var mant?k var! Tamam, Brezilya ?nemli bir pazar ama bu i?in piri Portekizli scoutlar?n?n elinden kimi kapmay? bekliyorlar anlam veremiyorum. Bug?ne kadar G?ney Amerika piyasas?ndan kimi bulduk elle tutulur? 1 tane ?rnek versinler ben de kimseyi itham etmeyeyim.Aslı Suat Baran tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ekrem Bozbey tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBen seneye Uefa kupas?n? istiyorum arkada?! Ona g?re kadro kurulsun... ?imdiden ba?lans?n ?al??malara. Ama iri g???sl? iki tane hatun g?r?cez diye futbolcu bak?yoruz aya??na Brezilya'ya gidilmesin. ?urda iki ad?m mesafede Fransa var. Canavar gibi adamlar bulunur.Aslı Suat Baran tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMa?tan haberim yoktu
Neler olmu? ?yle
B?lo mahvetmi? ma?? yine..
Her neyse art?k burdan d?nmesi imkans?z ligin
Biz Lyon ma?lar? ile birlikte seviye atlad???m?z? dosta d??mana g?sterdik.
?ampiyonlu?u senenin tesellisi olarak g?rd???m?z g?nleri ya??yoruz, l?kse bak
?ampiyonlar liginde ?eyrek final de ayn? tatmini yarat?r bu arada!
Ne i?in gittiklerinin niyet okumas?n? yapamam ama bende senin gibi UEFA y? istiyorum
Ha gruplardan ??kacaksak minimum son 8 yapmal?y?z
yava? yava? ??ta y?kselmeli
Yorum Yap
-
Emre ba?ta olmak ?zere Ba?ak?ehirli top?ular?n gazeteciyi d?vmesi ?zerine gidilmesi laz?m. Adam? bildi?in par?alam??lar. G?mlek kravat da??lm?? herifin belli ki araya girmeseler ?ld?recek adam?. ?nsanlara ?rnek olmas? gereken birinin saha i?i-d??? fark etmez b?yle bir hareketi yapmamas?/yapamamas? laz?m..
Yorum Yap
-
Milli ma? aras? ?ncesiydi o. Art?k bahane yok. Alay?na bam bam bam.Aslı Erkan ?nsalan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBen bu 120 dk oynad?k tak?m yorgun muhabbetini anlam?yorum. Ka? g?n dinlenmi? olarak ??kcaz adana ma??na, en a??r i?te ?al??san bile 2-3 g?nde toparl?yorsun. Sanki 120 dk ma? oynay?p hemen ayn? g?n yada ertsi g?n ma? yapcakm???z gibi konu?uluyor..Tak?m gayette dinlenmi? olcak..
Yorum Yap
-
Tekmeyi atan yalcin ayhan adami fena hirpalamislar daha detayli g?r?nt?leri 21 de gosterecekmis aspor ,bunlara ceza kesilmeli..Aslı Soner Gokturk tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterIzledi?im g?r?nt?lere g?re bir ki?iye on ki?i gitmi?ler ve volkan babacan ile yedek kalelcileri bas?n mensubunu baya?? h?rpal?yorlar. Arada bir sa?lam tekme de atm??lar.
SM-J700F cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Yorum Yap
-
Ben tekmeyi Ufuk ceylan att? sanm??t?m. Yal??n ise o daha ilgin?. Yal??n ceza al?rsa epruanu da cezal? oldu?u i?in bizim ma?ta stopersiz kalacaklar.Aslı Ersin Ozturk tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTekmeyi atan yalcin ayhan adami fena hirpalamislar daha detayli g?r?nt?leri 21 de gosterecekmis aspor ,bunlara ceza kesilmeli..Aslı Soner Gokturk tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterIzledi?im g?r?nt?lere g?re bir ki?iye on ki?i gitmi?ler ve volkan babacan ile yedek kalelcileri bas?n mensubunu baya?? h?rpal?yorlar. Arada bir sa?lam tekme de atm??lar.
Yorum Yap
-
Nas?l oldu anlamad?m ama ?u anda y?netimi savunucu konuma nas?l d??t?m benAslı Ekrem Bozbey tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?nsanlar?n g?nah?n? almak diyebilirsin ama ak?l var mant?k var! Tamam, Brezilya ?nemli bir pazar ama bu i?in piri Portekizli scoutlar?n?n elinden kimi kapmay? bekliyorlar anlam veremiyorum. Bug?ne kadar G?ney Amerika piyasas?ndan kimi bulduk elle tutulur? 1 tane ?rnek versinler ben de kimseyi itham etmeyeyim.Aslı Suat Baran tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ekrem Bozbey tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBen seneye Uefa kupas?n? istiyorum arkada?! Ona g?re kadro kurulsun... ?imdiden ba?lans?n ?al??malara. Ama iri g???sl? iki tane hatun g?r?cez diye futbolcu bak?yoruz aya??na Brezilya'ya gidilmesin. ?urda iki ad?m mesafede Fransa var. Canavar gibi adamlar bulunur.Aslı Suat Baran tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMa?tan haberim yoktu
Neler olmu? ?yle
B?lo mahvetmi? ma?? yine..
Her neyse art?k burdan d?nmesi imkans?z ligin
Biz Lyon ma?lar? ile birlikte seviye atlad???m?z? dosta d??mana g?sterdik.
?ampiyonlu?u senenin tesellisi olarak g?rd???m?z g?nleri ya??yoruz, l?kse bak
?ampiyonlar liginde ?eyrek final de ayn? tatmini yarat?r bu arada!
Ne i?in gittiklerinin niyet okumas?n? yapamam ama bende senin gibi UEFA y? istiyorum
Ha gruplardan ??kacaksak minimum son 8 yapmal?y?z
yava? yava? ??ta y?kselmeli.gif)
Abi ?ok pis katakulliye getirdin beni
Yorum Yap
Yorum Yap