Aslı Cihan Yaman tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2016-2017 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
D??t? abiAslı Cihangir Alptekin Yilmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterEpureanu cezal? duruma dustumu bilen varmi defanstaki en onemli adamlar?...
Yorum Yap
-
Forumun en garantici adamlar?ndan biriyimdir belkide ama bitti bu i? art?k. Avrupa ma?lar?m?z olsayd? belki derdim ama bu saatten sonra her t?rl? rehavete girilirAslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBen rahat de?ilim valla. 3-0 ?nde g?t?rd??? ma?ta 2 gol yiyip bize nice kanser n?betleri ya?atm?? bir tak?m? tutuyoruz beyler. Uyan?n l?tfenAslı Cihan Yaman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu saatten sonra ?ampiyon olamayaca??m?z? d???nen var m? halaAslı Atanur Mehmet Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Aha herkes rehavete kapiliyor.gif)
Fener macinda turu atariz diyorum ben de.
Adana'yi yedeklerle bile rahat yenmemiz lazim..gif)
.gif)
Yorum Yap
-
Abi biraz rahatla ya. Biz saldik bak ne guzelAslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBen rahat de?ilim valla. 3-0 ?nde g?t?rd??? ma?ta 2 gol yiyip bize nice kanser n?betleri ya?atm?? bir tak?m? tutuyoruz beyler. Uyan?n l?tfenAslı Cihan Yaman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu saatten sonra ?ampiyon olamayaca??m?z? d???nen var m? halaAslı Atanur Mehmet Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
.gif)
.gif)
Bundan sonra ben sadece ikinciligi dusunuyorum. Basak tamamen dagilmasin da ikinci bitirsin. Bir de kupayi alsin ben tamamim
Yorum Yap
-
7 sene ?st ?ste ?ampiyonluktan bahsediyorum.Aslı Sinan Erdal tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterLyon, Ligue1'e ambargo mu koymu?? Ne ara yaw? PSG nedir ki?
Yorum Yap
-
Yaln?z Epureanu gibi savunmadan topu ??karmada ki en ?nemli adamlar? cezal?, daha da ?nemlisi Yal??n'la olan 3 y?ll?k uyumlar? var. Ligin belki de en sa?lam tandemi. Egemen zaten geldi?i gibi sakatland? sezonu kapatt? belki de , Bekir uzun zamand?r yok, Attamah oynayacak o da ?ok dengesiz bi adam.
Burada baz? arkada?lar vard? ?srarla k?t?y? ?a??rd?lar, fikst?rleri ?ok kolay ?ok kolay diye adamlar ma? kazanam?yor 😁😁
Yorum Yap
-
ben. yani ?ampiyon olamayaca??m?z? de?il elbette, ama h?l? her ?eyin bitmedi?ini d???n?yorum. adana'y? yenip haftaya da ba?ak?ehir'i yenersek tamam derim. adana'y? yenip ba?ak?ehir'le berabere kal?rsak fenerbah?e ma??ndan ??kacak sonucu beklerim. adana'y? yenip haftaya ba?ak?ehir'e yenilirsek n'oluyoruz derim. adana'y? yenemezsek zaten hi?bir ?ey konu?maya gerek kalmaz.Aslı Cihan Yaman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu saatten sonra ?ampiyon olamayaca??m?z? d???nen var m? halaAslı Atanur Mehmet Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAha herkes rehavete kapiliyorAslı Cihan Yaman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFener ma??na yeti?ecek bu gidi?leAslı Engin Cetinalp tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKas?mpa?a ma??nda kupa Vodafone Arena'ya gelir....gif)
.gif)
Yorum Yap
-
Adanay? yenemezsek sadece umutlar? artar,yenersek zaten konu?maya gerek yokAslı Kivanc Turhan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterben. yani ?ampiyon olamayaca??m?z? de?il elbette, ama h?l? her ?eyin bitmedi?ini d???n?yorum. adana'y? yenip haftaya da ba?ak?ehir'i yenersek tamam derim. adana'y? yenip ba?ak?ehir'le berabere kal?rsak fenerbah?e ma??ndan ??kacak sonucu beklerim. adana'y? yenip haftaya ba?ak?ehir'e yenilirsek n'oluyoruz derim. adana'y? yenemezsek zaten hi?bir ?ey konu?maya gerek kalmaz.Aslı Cihan Yaman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu saatten sonra ?ampiyon olamayaca??m?z? d???nen var m? halaAslı Atanur Mehmet Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Yorum Yap
-
Ben seneye Uefa kupas?n? istiyorum arkada?! Ona g?re kadro kurulsun... ?imdiden ba?lans?n ?al??malara. Ama iri g???sl? iki tane hatun g?r?cez diye futbolcu bak?yoruz aya??na Brezilya'ya gidilmesin. ?urda iki ad?m mesafede Fransa var. Canavar gibi adamlar bulunur.Aslı Suat Baran tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMa?tan haberim yoktu
Neler olmu? ?yle
B?lo mahvetmi? ma?? yine..
Her neyse art?k burdan d?nmesi imkans?z ligin
Biz Lyon ma?lar? ile birlikte seviye atlad???m?z? dosta d??mana g?sterdik.
?ampiyonlu?u senenin tesellisi olarak g?rd???m?z g?nleri ya??yoruz, l?kse bak
?ampiyonlar liginde ?eyrek final de ayn? tatmini yarat?r bu arada!
Yorum Yap
-
Aslı Ekrem Bozbey tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBen seneye Uefa kupas?n? istiyorum arkada?! Ona g?re kadro kurulsun... ?imdiden ba?lans?n ?al??malara. Ama iri g???sl? iki tane hatun g?r?cez diye futbolcu bak?yoruz aya??na Brezilya'ya gidilmesin. ?urda iki ad?m mesafede Fransa var. Canavar gibi adamlar bulunur.Aslı Suat Baran tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMa?tan haberim yoktu
Neler olmu? ?yle
B?lo mahvetmi? ma?? yine..
Her neyse art?k burdan d?nmesi imkans?z ligin
Biz Lyon ma?lar? ile birlikte seviye atlad???m?z? dosta d??mana g?sterdik.
?ampiyonlu?u senenin tesellisi olarak g?rd???m?z g?nleri ya??yoruz, l?kse bak
?ampiyonlar liginde ?eyrek final de ayn? tatmini yarat?r bu arada!
Ne i?in gittiklerinin niyet okumas?n? yapamam ama bende senin gibi UEFA y? istiyorum
Ha gruplardan ??kacaksak minimum son 8 yapmal?y?z
yava? yava? ??ta y?kselmeli
Yorum Yap
-
Brugge macindan elendikten sonraki balikesir maci aklima geliyor ama hem yeni stadimizda oynayacagiz hemde kadromuz ve hocamiz daha iyi. Kazanmamiz gerekiyorAslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAdana'y? yenelim ?yle rehavete girelim beyler. 120 dakika ma?ta tak?m?n pestili ??kt?. Ligin dibindeki Adana ise illaki diren? g?sterecektir.
HUAWEI NXT-L29 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Yorum Yap
-
.Aslı G?khan Kulaks?z tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBrugge macindan elendikten sonraki balikesir maci aklima geliyor ama hem yeni stadimizda oynayacagiz hemde kadromuz ve hocamiz daha iyi. Kazanmamiz gerekiyorAslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAdana'y? yenelim ?yle rehavete girelim beyler. 120 dakika ma?ta tak?m?n pestili ??kt?. Ligin dibindeki Adana ise illaki diren? g?sterecektir.
Bal?kesirspor'la 2-2 berabere kald???m?z ma?tan ?nce Liverpool ile oynay?p elemi?tik. O ma??n rehavetiyle Bal?kesir'e puan kaybetmi?tik.
Yorum Yap
-
Yanlis hatirlamisim o zaman pardonAslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı göster.Aslı G?khan Kulaks?z tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBrugge macindan elendikten sonraki balikesir maci aklima geliyor ama hem yeni stadimizda oynayacagiz hemde kadromuz ve hocamiz daha iyi. Kazanmamiz gerekiyorAslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAdana'y? yenelim ?yle rehavete girelim beyler. 120 dakika ma?ta tak?m?n pestili ??kt?. Ligin dibindeki Adana ise illaki diren? g?sterecektir.
Bal?kesirspor'la 2-2 berabere kald???m?z ma?tan ?nce Liverpool ile oynay?p elemi?tik. O ma??n rehavetiyle Bal?kesir'e puan kaybetmi?tik.
Yorum Yap
Yorum Yap