Fenerbah?ede Van Persie Ts ma?? kadrosuna al?nmam??,Skrtel de cezal?
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2016-2017 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Emenike ve Van der Wiel da kadro d??? b?rak?lm??t? san?r?m.Aslı Mehmet Ali G?ne? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFenerbah?ede Van Persie Ts ma?? kadrosuna al?nmam??,Skrtel de cezal?
Yorum Yap
-
RvP deplasmanlara gitmeyi sevmiyor. G?zel bi abimiz. Antalya bile neler yapt? Fener'e hadi Ts art?k o ma? bu ma? olsun lan. Ben inan?yorum Trabzon'dan ?ok umutluyum bu ma? i?in.Aslı Mehmet Ali G?ne? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFenerbah?ede Van Persie Ts ma?? kadrosuna al?nmam??,Skrtel de cezal?
Yorum Yap
-
Trabzon en son ne zaman yeni feneri hatirlamiyorum hicAslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterRvP deplasmanlara gitmeyi sevmiyor. G?zel bi abimiz. Antalya bile neler yapt? Fener'e hadi Ts art?k o ma? bu ma? olsun lan. Ben inan?yorum Trabzon'dan ?ok umutluyum bu ma? i?in.Aslı Mehmet Ali G?ne? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFenerbah?ede Van Persie Ts ma?? kadrosuna al?nmam??,Skrtel de cezal?
Yorum Yap
-
O y?zden o ma? bu ma? olsun dedimAslı ?a?da? Ula? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTrabzon en son ne zaman yeni feneri hatirlamiyorum hicAslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterRvP deplasmanlara gitmeyi sevmiyor. G?zel bi abimiz. Antalya bile neler yapt? Fener'e hadi Ts art?k o ma? bu ma? olsun lan. Ben inan?yorum Trabzon'dan ?ok umutluyum bu ma? i?in.Aslı Mehmet Ali G?ne? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFenerbah?ede Van Persie Ts ma?? kadrosuna al?nmam??,Skrtel de cezal?.gif)
Yorum Yap
-
6 yildir evinde yenemiyormus. Enson 3-2 yenmisler. Sike senesi galibaAslı ?a?da? Ula? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTrabzon en son ne zaman yeni feneri hatirlamiyorum hicAslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterRvP deplasmanlara gitmeyi sevmiyor. G?zel bi abimiz. Antalya bile neler yapt? Fener'e hadi Ts art?k o ma? bu ma? olsun lan. Ben inan?yorum Trabzon'dan ?ok umutluyum bu ma? i?in.Aslı Mehmet Ali G?ne? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFenerbah?ede Van Persie Ts ma?? kadrosuna al?nmam??,Skrtel de cezal?.gif)
Yorum Yap
-
Neustadter oynayacakm?? stoperde. Ligde her tak?m gol atabilir ligde, bu durumda.Aslı Mehmet Can Arpak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTs ligde en kotu oynayan takim bence, onur gununde olup gol yemezse 0 0 biter yoksa tsnin gol atma ihtimali yok
Yorum Yap
-
Abi her takim atar da ts atamaz. Adamlari izliyorum kac mactir. Ne hucum organizasyonlari var ne golu atacak adam varAslı Mustafa Cem Konuk tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterNeustadter oynayacakm?? stoperde. Ligde her tak?m gol atabilir ligde, bu durumda.Aslı Mehmet Can Arpak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTs ligde en kotu oynayan takim bence, onur gununde olup gol yemezse 0 0 biter yoksa tsnin gol atma ihtimali yok
Yorum Yap
Yorum Yap