O ilk pozisyonun gol olmamasi cok tuhaf ya bize fenere vs olsa banko goldu
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2016-2017 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Muslera de?il miydi o?Aslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTek ba??na ?ampiyon yapt? ha?Aslı Merve ?z tarafından Gönderilmiş Mesajı gösteryasin durmuyo ben b?le bsy gormedim adamlar? 2 sene once tek bas?na samp?yon yapt? forma g?rmes? cok kotu oldu. b?z?m olcaya bak buna bak kafay? yicem.gif)
Yorum Yap
-
Katk? verdi denir ona. O sene Muslera olmasa g?r?rd?m ben Gs'yi.Aslı Mehmet Evrim Talan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHaks?z de?il. ?ampiyon olduklar? 1-0 1-0 seriye ba?lad?klar? her ma?ta ya gol? ya asisti vard? Yasin'in.Aslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTek ba??na ?ampiyon yapt? ha?Aslı Merve ?z tarafından Gönderilmiş Mesajı gösteryasin durmuyo ben b?le bsy gormedim adamlar? 2 sene once tek bas?na samp?yon yapt? forma g?rmes? cok kotu oldu. b?z?m olcaya bak buna bak kafay? yicem.gif)
Yorum Yap
-
tamam yasin k?t? top?u gs berbat tak?m, devam edin!Aslı Ekrem Bozbey tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMuslera de?il miydi o?Aslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTek ba??na ?ampiyon yapt? ha?Aslı Merve ?z tarafından Gönderilmiş Mesajı gösteryasin durmuyo ben b?le bsy gormedim adamlar? 2 sene once tek bas?na samp?yon yapt? forma g?rmes? cok kotu oldu. b?z?m olcaya bak buna bak kafay? yicem.gif)
Yorum Yap
-
Gs'nin son ?ampiyonlu?unda kritik golleri var.O sezonda ikinci yar?ya T?re daha formda ba?lam??t? ama her zamanki gibi ortadan kayboldu.Sonra Yasin Gs'yi s?rtlad? diyebiliriz.E?er T?re ayn? katk?y? verseydi ?ampiyon biz olabilirdik.Aslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTek ba??na ?ampiyon yapt? ha?Aslı Merve ?z tarafından Gönderilmiş Mesajı gösteryasin durmuyo ben b?le bsy gormedim adamlar? 2 sene once tek bas?na samp?yon yapt? forma g?rmes? cok kotu oldu. b?z?m olcaya bak buna bak kafay? yicem.gif)
SM-N910C cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Yorum Yap
-
InsallahAslı Mehmet Evrim Talan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterOsmanl? gol atar. Hi? kurtulu?u yok gsnin. Le? gibiler ??nk?.
Yorum Yap
-
Yasin k?t? de?il s?radan top?u Gs'de vasat?n bi t?k ?st? tak?m.Aslı Merve ?z tarafından Gönderilmiş Mesajı göstertamam yasin k?t? top?u gs berbat tak?m, devam edin!Aslı Ekrem Bozbey tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMuslera de?il miydi o?Aslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTek ba??na ?ampiyon yapt? ha?Aslı Merve ?z tarafından Gönderilmiş Mesajı gösteryasin durmuyo ben b?le bsy gormedim adamlar? 2 sene once tek bas?na samp?yon yapt? forma g?rmes? cok kotu oldu. b?z?m olcaya bak buna bak kafay? yicem.gif)
Yorum Yap
Yorum Yap