Herifler asiri balli ya, nasil boyle oluyor anlamiyorum
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2016-2017 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Bu nasil kiyaslama yaa yuh diyorum artikAslı Mehmet Evrim Talan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterQuaresma ?u Bruma'y? izleyip ders als?n biraz.
Yorum Yap
-
Bizde kanat yok ki. Bir tek Quaresma var imkan?m olacak kadroya sokmam.Aslı Mehmet Ali G?ne? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterbizim kanatlar Bruma ve Yasini izlesinde ders als?n adamlarda s?rf Yasinin bizim b?t?n kanatlar?n toplam?ndan fazla gol? oldu
Yorum Yap
-
As?l Yasin'i izlemeli.Cezasahas?na girmeyen kanat oyuncusu mu olur.?ki ?al?m atacak diye b?t?n ma? bekliyoruz.Aslı Mehmet Evrim Talan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterQuaresma ?u Bruma'y? izleyip ders als?n biraz.
SM-N910C cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Yorum Yap
-
D?n sol tarafta topla bulu?uyor ?n? bo?. 2 tane forvet var ceza sahas? i?erisinde. Bir sa?a bir sola sonra tekrar sa?a ?ekti. Savunmalar? oturdu. Orta sahaya pas att?. ?yle izledim bende.Aslı Halil Ozyildirim tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAs?l Yasin'i izlemeli.Cezasahas?na girmeyen kanat oyuncusu mu olur.?ki ?al?m atacak diye b?t?n ma? bekliyoruz.Aslı Mehmet Evrim Talan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterQuaresma ?u Bruma'y? izleyip ders als?n biraz.
SM-N910C cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Yorum Yap
-
Tek ba??na ?ampiyon yapt? ha?Aslı Merve ?z tarafından Gönderilmiş Mesajı gösteryasin durmuyo ben b?le bsy gormedim adamlar? 2 sene once tek bas?na samp?yon yapt? forma g?rmes? cok kotu oldu. b?z?m olcaya bak buna bak kafay? yicem
Yorum Yap
-
Haks?z de?il. ?ampiyon olduklar? 1-0 1-0 seriye ba?lad?klar? her ma?ta ya gol? ya asisti vard? Yasin'in.Aslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTek ba??na ?ampiyon yapt? ha?Aslı Merve ?z tarafından Gönderilmiş Mesajı gösteryasin durmuyo ben b?le bsy gormedim adamlar? 2 sene once tek bas?na samp?yon yapt? forma g?rmes? cok kotu oldu. b?z?m olcaya bak buna bak kafay? yicem.gif)
Yorum Yap
Yorum Yap