Aslı Caner Sever tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2016-2017 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Onlardaki 3 numara ismail de?il hasan ali yaln?z. Bu sene ismail 4 ya da 5kere oynad? fenerde. ?l? dedi?in adriano bu sene CLdeki tek galibiyette ilk gol?n? att?, art? olarak gitti denilen bi ma?ta 3 puan ald?. ?u ismail'in 7 sezonda 2 kez yapt??? gol i?ini 10 g?nde 2 kere yapt? yani. Adriano yetersiz evet ama fikret orman kovunca kapa?? fener'e atan bir oyuncuyla hele bu ci?erini bildi?imiz ismail olunca, bu k?yaslamay?p yap?p adriano'ya ay?p etmi?sin yorumda.
-
Lince gerek yok,ben bu sene stadda ma? ka??rmad?m,sadece belirtti?im tespittir.
@Ramazan Kurtulu? abinin s?yledi?i bi bak?? a??s? mant?kl? gelmedi de?il.
Ama genel olarak sol bek performans? Adriano'nun s?f?r,huc?ma ??km?yor dedi?imiz Beck daha ?ok huc?ma ??k?yor.
Yapt??? ekstra hi? bir?ey yok,sadece ge?en sene 7 senenin ard?ndan 1 sene katk? ald?k ?smail'den, fakat onunla bile k?yaslay?nca bu ortaya ??k?yor.
Ay?p ettiysek Adriano'nun Barcelona sonras? g?sterdi?i 'Sol bek' performans? ay?pt?r,benim ki sadece ele?tiri.
Yorum Yap
-
Huseyin gocekAslı Seyithan Sakar tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHakem kim olacak acaba o da onemli.
Yorum Yap
-
Aynen ben de oyle duydum demek ki dogru.Aslı Mehmet Can Arpak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHuseyin gocekAslı Seyithan Sakar tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHakem kim olacak acaba o da onemli.
Yorum Yap
-
Fb ?nde basar.Top ?evirmemize adam adama oynuyarak ve pires yaparak engel olurlar..Topu uzun oynar?z defanstaki uzunlar? hepsini toplarlar ??nk? ilerde uzun adam?m?z yok..Orta saham?z a??r? formsuz..Tolgay Avrupa dan teklif ald???ndan beridir yok..?nler hi? oturmad? daha..Atiba hi? ama hi? bu kadar k?t? de?ildi..Ozi de varla yok aras?..Yine de hepsinin g?nl?m?zde kredisi var ama onlar?n formda orta sahalar?na kar?? san?r?m kredileri yok...Abubakar g?receksin kaybolup gidecek ma? i?inde..?lk gol? yersek o atmosferde ??karaca??m?z?da d???nm?yorum..Biliyorum ?ok umutsuzca oldu ama ne yaz?kki mant???m ?uan bunlar? diyor..Aslı Fatih Bas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterDefans hatt? bizden daha iyi Fb'nin. Bizim orta saham?z da Fb'nin orta sahas?ndan iyi. Orta saha m?cadelesi ?eklinde olur. Biz daha ?st?n oluruz. Bir ?ekilde gol buluruz.(Bu sene gol atmad???m?z ma? yok)Aslı Abdulmenaf Karabulut tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFb liler ve bir?ok Be?ikta?l? karde?im haftaya ki ma??n sonucunu tayin etmi?ler bile..Bi arkada??n dedi?i gibi favori olmamamiz daha iyi..
G?rece?iz bakal?m sonu? ne olacak..Ben skoru ?imdiden yaziyim 1-2
Kontra ya da duran top ?eklinde belki 1 gol yeri belki yemeyiz. 0-1 1-1 gibi bir sonu?la bitebilir.
Not: ?n?allah her harfinde yan?l?r?m bu yaz?n?n..
Her daim Be?ikta?...
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Can Arpak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBiz ve genclerle icerde antalya ve ts ile deplasmanda oynayacaklar, bizim mac harici pek zor maclari yok
ts mac?n? yeni stadda oynayacaklar ne yap?p ne edip o mac? ts ye kazand?r?rlar
en kotu berabere biter tsnin yenildigini dusunemiyorum hele bi de taraftar giderse akyaz?ya mutlaka iki tak?mda uc bes mac ceza al?r
Yorum Yap
-
bence fener ma??nda orta sahada necip atiba oynamal?. Necibi her ne kadar ?ok be?enmesekte fenerin sertli?ine kar??l?k verebilecek tek adam. Gokhan inler baya kotu durumda. Ilerde de tolgay oguzhandan birini secmek gerekiyorEn son düzenleyen Talha Karanfiler; 28-11-2016, 02:32.
Yorum Yap
-
Genc kardeslerimiz Aziz Yildirim ve FB'nin basin lobisinden cok etkilenmis. FB loser bir camia. Onlarla yarismak GS'yle yarismaktan daha kolaydir her zaman. GS'nin 2 sene once kazandigi sampiyonlugu hatirlayin. Adamlar cop bir kadroyla sampiyon oldu. GS yarisa tutunursa ligin ikinci yarisinda puan kaybetmelerini beklemeyin. Zor dediginiz her maci gule oynaya kazanirlar. GS'yi tutan rakip takim oyunculari GS'ye yatarken FB ve BJK'ye karsi aslan kesilirler.Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGs kazansaydi. Su an bu konusulan sorunlarin hicbiri konusulmuyordu ve kadikoyde banko dogranmistik.Aslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKesinlikle kat?lm?yorum. Fener Gs'nin ?st?nde bi tak?m, Gs'nin o eski lobi g?c? de bu basiretsiz y?netimleriyle ortadan kalkt?.Aslı Kutbettin Kilic tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYahu genc kardeslerimiz henuz olayin bilincinde degil. FB loser bir takim. Gelir gelir sonunda bize verir sampiyonlugu. GS oyle degil. Havaya girdiklerinde hakemler ve rakip takimlarda ki GS'li truvalar devreye giriyor ve bir sekilde aliyorlar sampiyonlugu.Aslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı göster50 defa dedik ?u Fener kadro kalitesi olarak Gs'den misli misli ?nde bizden de ?ok geride de?il diye. Haftaya.muhtemelen yenilece?iz ve fark 1 e inecek. Yaz?k valla.
FB'den korkmayin. FB'yle yarismak kolay hem de cok kolay. Rahat olun.
Sanpion oldugu yillarda bole sorunsuz vs olduklarini dusunmuyorsun heralde. Ben knlarin kafada girip sampiyonluk verdigini cok az bilirim. Bi antep samsun antalya yili. Gs her turlu daha tehlikeli rakip. Cekisceksek fb ile cekiselim her turlu.
Fenerbahce'nin lig sonu fobisi var ve bu fobi onlari bitiriyor. Hep beraber gorecegiz insallah.
Yorum Yap
-
Sen maclari izliyor musun? Yazdiklarindan izlemedigin anlasiliyor.Aslı Caner Sever tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBunu s?yleyece?im akl?ma gelmezdi ama ?smail,Adriano'dan daha iyi durum da g?r?n?yor.
Ge?en sene ki ?smail ile k?yaslarsak daha da a??r bas?yor.
Abi bilmiyorum ben hi? bir ?ekilde memnun de?ilim Adriano'dan,adam hi? bir?ey yapm?yor ya !
Ne do?ru d?zg?n ileriye ??k?yor,ne adam ak?ll? savunma duru?u sergiliyor ve s?rekli sakatlan?yor.
Elimizde patlad? san?r?m,devre aras? iyi bir sol bek ?art o?lu ?art !
Yorum Yap
-
.Aslı Mehmet Can Arpak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHuseyin gocekAslı Seyithan Sakar tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHakem kim olacak acaba o da onemli.
bencede H?seyin G??ek olacak. C?neyt ?ak?r ile Ali Palab?y?k'?n olma ihtimali kalmad?.?kisi de bu hafta bizim ve Fenerin ma?lar?n? y?nettiler. Mete Kalkavan'a ise 4-5 sene bizim ma?lar? vermezler.F?rat Ayd?nus gelirse ortal??? yang?n yerine ?evirir bizimkiler. Bana g?re favori H?seyin G??ek plase B?lent Y?ld?r?m olur.
Yorum Yap
-
Aslı Kutbettin Kilic tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSen maclari izliyor musun? Yazdiklarindan izlemedigin anlasiliyor.Aslı Caner Sever tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBunu s?yleyece?im akl?ma gelmezdi ama ?smail,Adriano'dan daha iyi durum da g?r?n?yor.
Ge?en sene ki ?smail ile k?yaslarsak daha da a??r bas?yor.
Abi bilmiyorum ben hi? bir ?ekilde memnun de?ilim Adriano'dan,adam hi? bir?ey yapm?yor ya !
Ne do?ru d?zg?n ileriye ??k?yor,ne adam ak?ll? savunma duru?u sergiliyor ve s?rekli sakatlan?yor.
Elimizde patlad? san?r?m,devre aras? iyi bir sol bek ?art o?lu ?art !
Adriano'nun genel olarak performans?ndan memnunsan problem yok Kutbettin Abi
Yorum Yap
-
Trabzonspor'un hali de i?ler ac?s?. Ligde ma? kazanam?yorlar, ligin en az gol atan tak?m? ve 14. s?raya kadar gerilediler. Ersun Yanal bile d?zeltemedi durumu.
Kadrolar? bana g?re ?ok zay?f ve eksik. Bir s?r? transfer yap?yorlar; ama hep hava civa. Bana bir 11 yap deseler, ortaya b?yle bir ?ey ??karabiliyorum:
Onur K?vrak
XXX - M.Yumlu - XXX - XXX
Okay - Onazi
XXX - M.Ekici - Yusuf Erdo?an
XXX
Yedek kaleci, Yedek sa? bek, Yedek stoper, Luis Ibanez, Yedek orta saha, Yedek kanat, Dame N'Doye...En son düzenleyen Mehmet Erhan; 28-11-2016, 13:48.
Yorum Yap
Yorum Yap